logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Albert Heijn

Albert Heijn bezorg informatie
Boodschappen bestellen bij Albert Heijn? Doe jij al online boodschappen bij Albert Heijn? We vertellen je op deze pagina meer over deze supermarkt en leggen uit of ze bij Albert Heijn ook aan boodschappen bezorgen doen. Mocht je vragen hebben over deze supermarkt, of je ervaring met de bezorging van Albert Heijn met ons willen delen, kun je dit doen op onze facebook pagina.

Albert Heijn heeft veruit het grootste bezorggebied van Nederland. Op dit moment valt zo’n 86% van de huishoudens binnen het bezorggebied van Albert Heijn. De kans is dus groot dat er ook in jouw straat al bezorgd wordt. Wil je dit zeker weten? Doe dan even de postcode-check op AH.nl. Je kunt dan direct je boodschappen online bestellen en bij jou thuis laten bezorgen. Tip: je kunt nu ook bij aanbieders als Flink jouw boodschappen binnen 10 minuten laten bezorgen.

Bezorgt Albert Heijn bij mij?

Veel consumenten vragen zich af, bezorgt Albert Heijn ook bij mij? De kans is groot dat de AH bezorgservice ook bij jou aan huis bezorgt. De blauwe busjes van onze grootste supermarkt zijn in de grotere steden vrijwel overal actief. Ongeveer 86% van de Nederlanders kunnen de boodschappen inmiddels laten bezorgen door AH. Weten of AH bij jou bezorgt? Ga dan naar https://www.ah.nl/over-ah/online-bestellen/bezorgservice en check of er binnen jouw postcodegebied ook bezorgd wordt. Als het antwoord “nee” is, dan is de kans groot dat er wel een AH Pick up point in de buurt is. Bijvoorbeeld op terugweg van je werk. Ideaal, je kunt alle benodigde boodschappen dan in 1 keer meenemen naar huis.

Wat kost boodschappen bezorgen Albert Heijn?

Benieuwd wat de kosten zijn van de AH bezorgservice? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. De bezorgkosten van AH verschillen nogal. De bezorgenkosten liggen zo rond de €4,95 en €8,95. Overdag is het vaak iets duurder om je boodschappen te laten bezorgen dan ’s avonds. Let op dat er een minimaal bestelbedrag van 50 euro geldt. Pas als je aan dit bedrag komt is bezorgen mogelijk. Uitzondering is de Allerhande Box, deze wordt standaard gratis thuisbezorgd. Maak nu zelf een account aan, kies de boodschappen die je nodig hebt, en ontdek zelf de kosten van boodschappen bezorgen Albert Heijn.

boodschappen bezorgen albert heijn
Bij Albert Heijn kies je zelf je bezorgdag en tijdstip

De Geschiedenis

De geschiedenis van AH is enorm rijk. Benieuwd naar het verhaal achter onze grootste supermarkt? Hieronder vind je meer informatie. De geschiedenis van Albert Heijn begint al in 1887. Inmiddels staat het bedrijf aan de vooravond van een nieuwe grote verandering. Mensen willen hun boodschappen steeds vaker online bestellen en aan huis laten bezorgen. Zoek op jouw plaats of regio om te zien of Albert Heijn ook bij jou aan huis bezorgt.

Het begint in 1887
In 1887 nam Albert Heijn sr. de kruidenierszaak van zijn vader over. Dit winkeltje stond in de oostzaan, in de zaanstreek. Een replica van die winkel staat nu nog in het openluchtmuseum De Zaanse Schans. Acht jaar nadat hij de nering van zijn vader overnam, opende een enthousiaste Albert Heijn zijn eerste filiaal in Purmerend. Hij begon ondertussen ook met eigen productie. Vanaf 1895 werden in de keuken van een herenhuis in Zaandam eigen koekjes gebakken. En achter de winkel in Oostzaan brandde hij zijn eigen koffie. Het succes van Albert Heijn lijkt op de klassieke American Dream. In 1920 deed hij de leiding over aan zijn zoons Jan en Gerrit en zijn schoonzoon Jan Hille. Toen Albert Heijn in 1927 veertig jaar bestond telde de onderneming al 107 filialen. Bij het jubileum kreeg Albert Heijn het predikaat “hofleverancier”. In 1948 werd Albert Heijn een vennootschap en ging naar de beurs.

De eerste zelfbedieningswinkel in 1952
In 1952 opende Albert Heijn haar eerste zelfbedieningswinkel, in Schiedam. Klanten gingen voor het eerst met een mandje langs de schappen. Albert Heijn bleef groeien en in 1973 werd het moederbedrijf Ahold opgericht. Hierdoor kon het bedrijf ook in het buitenland gaan groeien. In 1981 verlaagde Albert Heijn een groot aantal artikelen permanent in prijs. De slogan die daarbij hoorde kent zo’n beetje elke Nederlander: ’s Lands grootste kruidenier gaat op de kleintjes letten. Het was een van de meest succesvolle reclamecampagnes uit de Nederlandse geschiedenis. In 1987 bestond Albert Heijn 100 jaar. Het leverde het moederbedrijf Ahold het predikaat “Koninklijke” op.

Verschillende winkelformules in 2002
In 2002 startte Albert Heijn met het aanbieden van meer winkelformules. Onder andere AH to go, die u tegenkomt op NS stations, tankstations en in drukke stadscentra. Bij Albert kunt u online uw boodschappen bestellen en thuis laten bezorgen. AHXL is de meest complete winkelformule van Albert Heijn waar men naast dagelijkse boodschappen ook terecht kan voor o.a. multimedia en entertainmentzaken, koken- en wonenspullen. In september 2003 startte Albert Heijn haar nieuwe campagne: Het grote voordeel van Albert Heijn. In deze campagne benadrukt Albert Heijn haar structurele en relevante meerwaarden. U kunt daarbij denken aan: vers, kwaliteitscontrole, breed assortiment, service-balie, Air Miles en Albert. Daarnaast vallen alle tijdelijke prijsaanbiedingen onder één duidelijke noemer: AH BONUS. In de TV spots wordt een specifiek Albert Heijn product toegelicht, in het huis-aan-huisblad AH BONUS zijn de wekelijkse aanbiedingen te vinden. Alle winkels en reclame-uitingen zijn helder en fris op elkaar afgestemd. Vandaag de dag zie je dat ook de AH bezorgservice veel wordt gepromoot. Boodschappen bezorgen Albert Heijn is inmiddels mogelijk in veel plaatsen. Zo’n 86% van de Nederlandse huishoudens kunnen op dit moment profiteren van het laten thuisbezorgen door Albert Heijn.

Algemene informatie over AH

Verspreid over Nederland zijn ca 700 winkels, waar ze allemaal werken volgens de bedrijfsmissie: “Albert Heijn wil het dagelijks leven – en zeker het boodschappen doen – aangenaam, gemakkelijk en bijzonder maken. Wij willen de wensen van onze klanten altijd en overal vervullen.” Zo hebben we onze missie – zoals dat heet – zwart op wit gezet. Daarnaast richten we ons op vijf zogeheten kernwaarden: kwaliteit, keuze, value, inspiratie en innovatie. Eén ding is dus duidelijk: de klant staat centraal. Maar dat is niets nieuws, want zo is het altijd al geweest. En zo zal het ook altijd blijven.