logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Jumbo

Boodschappen bestellen bij Jumbo? Doe jij al online boodschappen bij Jumbo? Jumbo heeft onlangs een grootschalige campagne gelanceerd waar het de thuisbezorgservice onder de aandacht brengt. Jumbo bezorgt nu in heel veel Nederlandse plaatsen. Op Jumbo.com kun je eenvoudig en snel een postcodecheck doen om te zien of Jumbo ook bij jou aan huis bezorgt. Er geldt nog wel een minimaal bestelbedrag, en ook moet je een kleine vergoeding betalen voor de bezorging. Maar daarvoor krijg je natuurlijk een hoop voordelen terug. Laat je je boodschappen bezorgen door Jumbo? Dan bespaar je een boel tijd en moeite! Maar er is meer dan alleen boodschappen bezorgen Jumbo. Jumbo zet namelijk vol in op de afhaalpunten, ook wel pick-up points genoemd. Begin 2017 opende Jumbo alweer het 300ste afhaalpunt. De boodschappen laten bezorgen door Jumbo is nog niet in heel Nederland mogelijk, maar voor vrijwel elke Nederlandse consument is er wel een Jumbo pick-up point binnen handbereik.

Wat kost Jumbo boodschappen bezorgen?

Net als bij de meeste Nederlandse supermarkten is het laten bezorgen van de boodschappen door Jumbo niet gratis. De bezorgkosten (ook wel bestelkosten genoemd) bedragen op dit moment 6 euro. Geef je voor 70 euro of meer uit? Dan krijg je 1 euro korting op de bezorgkosten. De kosten van Boodschappen bezorgen door Jumbo zijn hiermee ongeveer gelijk met bijvoorbeeld Albert Heijn en PLUS. Uitzonderingen in de markt zijn Picnic en Deen die bijvoorbeeld al gratis bezorgen. Wil je wel online boodschappen doen, maar vind je de bezorgkosten te hoog? Dan is een Jumbo Pick up Point wellicht interessant voor jou.

boodschappen bezorgen jumbo
De bezorgservice van Jumbo (bron: Jumbo.com)

Boodschappen afhalen bij een Jumbo Pick Up Point
Het afhalen van de boodschappen bij een Pick Up Point is goedkoper dan het laten bezorgen door Jumbo. De kosten van het afhalen van de boodschappen verschillen per moment. Op drukkere momenten is het vaak iets duurder dan op rustige tijden. Wanneer je jouw boodschappen bestelt zie je vanzelf wat je ongeveer moet betalen voor een afhaalpunt. Je kiest eenvoudig jouw afhaalpunt. Vervolgens kun je alle boodschappen zonder zorgen afhalen op het gekozen moment.

Bezorgt Jumbo bij mij?

Jumbo bezorgt op dit moment nog niet in heel Nederland. Het bezorggebied wordt wel in snel tempo uitgebreid. Maar de bezorgservice van Jumbo moet in veel plaatsen in Nederland nog wel uitgerold worden. Wil jij antwoord op de vraag: Bezorgt Jumbo bij mij? Dan kan je het snelst even de website van Jumbo (www.jumbo.com) bezoeken. Op de homepage vind je een postcode-check. Vul hier simpelweg je postcode, huisnummer en eventuele toevoeging in, en je ontdekt direct of boodschappen bezorgen door Jumbo al mogelijk is bij jou in de straat! Let op: Het bezorgen van de boodschappen kost 6 euro. Check daarom ook of er een afhaalpunt in jouw buurt is. Dit is vaak al snel een paar euro goedkoper.

Boodschappen bezorgen Jumbo is pas iets wat speelt in de afgelopen paar jaar. Maar wist je dat Jumbo een enorme rijke historie kent? De eerste Jumbo supermarkt werd geopend in 1983. Hieronder vind je meer informatie over de rijke historie van Jumbo. Ontdek zelf hoe Jumbo begonnen is, waar de supermarkt zich op richt, en hoe dit past bij de strategie die het bedrijf vandaag de dag volgt.

De Geschiedenis
Jumbo supermarkten is een onderdeel van de Van Eerd Groep. Van Eerd is van oorsprong een levensmiddelengroothandel, opgericht in 1921. In 1983 startte de Van Eerd Groep met haar eerste eigen Jumbo supermarkten. Daarmee werd de grossier Van Eerd ook retailer. De laatste jaren worden in een rap tempo nieuwe vestigingen geopend en het marktaandeel van Jumbo stijgt mee.

Algemeen
Jumbo ziet dus in de jaren 80 het levenslicht. Uitgangspunt is een winkel te maken met een breed assortiment tegen scherpe prijzen. De formule slaat aan en al snel zijn er tientallen Jumbo’s in Zeeland, Brabant en Limburg. In de jaren 90 wil Jumbo zich meer onderscheiden. Jumbo moet beter. Jumbo kan beter. Gezocht wordt naar de ideale formule. De lat zal een stuk hoger moeten komen te liggen. Na grondig onderzoek onder de supermarktklanten, brengt Jumbo de grootste supermarkt-ergenissen in kaart. Ergernissen die soms als vanzelfsprekend worden beschouwd. Ergernissen die soms nog niet zijn opgelost. Jumbo bouwt deze ergernissen om naar zekerheden. Garanties dat de klant winkelt bij de beste supermarkt van Nederland. De formule met de 7 Dagelijkse Zekerheden is geboren. Deze zekerheden zijn nog steeds actueel. Door Jumbo Boodschappen bezorgen wordt er wederom naar de klant geluisterd.

Een unieke positie in de markt
In de positioneringsmatrix is de unieke positie van Jumbo duidelijk te zien. Als enige combineren we voordeel met een hoge servicegraad. Om de uitersten te verduidelijken: “discount” prijzen met een serviceniveau van de “dure” kwaliteitssupermarkt. In het midden vinden we een grijze massa van formules die van alles een beetje bieden, maar juist daarom niet opvallen in de ogen van de consument. Jumbo kiest voor het onderscheid. Jumbo kiest voor de klant.

De tevreden klant
Bij Jumbo draait alles om de klant. Om de tevreden klant. Daarvoor heeft Jumbo de 7 Dagelijkse Zekerheden in het leven geroepen. Zeven beloften waarmee we 100% tevredenheid nastreven. En het werkt. Want geen enkele andere supermarkt kan beloven wat Jumbo waarmaakt. Bij Jumbo vindt de klant de meeste, en meest verse producten tegen de allerlaagste prijzen van heel Nederland. Maar ook de service is van ongeëvenaard niveau en bij Jumbo staan alle wensen écht centraal. Het zijn slechts enkele voorbeelden waar Jumbo voor staat.

Boodschappen doen bij Jumbo moet een prettige ervaring zijn. De klant moet zich thuis voelen. Naast vriendelijk personeel is ook het winkeltempo bepalend voor de sfeer. Voor de genieters is er van alles te zien, een vers kopje koffie en een gezellig praatje. Maar het moet ook vlot kunnen en ook dan is Jumbo ijzersterk.

Het groeiend aantal klanten maakt duidelijk dat Jumbo op de goede weg is. We rusten echter niet op onze lauweren. Omdat de wensen van onze klanten veranderen, moet Jumbo daar snel en effectief op inspelen. Alleen dan maken we onze 7 Dagelijkse Zekerheden waar. En blijven we ons elke dag verbeteren. Ons vakkundig personeel is daarbij van het allergrootste belang.

Met tevreden medewerkers
Het succes van een organisatie valt of staat met de inzet van haar personeel. Dat begint met een gedegen trainingsprogramma. Tijdens deze opleiding maakt het personeel kennis met de 7 Dagelijkse Zekerheden. Ze leren daar dat Jumbo altijd net iets meer vraagt dan standaard. Een stapje extra zetten wordt zo tweede natuur.

Kennis van de formule en het enthousiasme om ermee te werken, vertaalt zich in een goede relatie met onze klanten en leveranciers. Service met ’n glimlach wordt met een glimlach beantwoord. Jumbo medewerkers werken elke dag ontzettend hard om van Jumbo de beste en gezelligste supermarkt te maken.

Onze medewerkers zijn het levende bewijs dat alleen een goed geölied team successen kan boeken. En het is die teamgeest die ook onze klanten en leveranciers bijzonder aanspreekt. Samen maken we Jumbo elke dag beter.

En tevreden toeleveranciers
Een goede verstandhouding met leveranciers is van vitaal belang voor iedere organisatie, dus ook voor Jumbo. Wij weten dat je met de juiste support van iedereen tot de grootste dingen in staat bent. Dat betekent dat we welliswaar veeleisend zijn, maar dat we daar voldoende resultaat tegenover stellen. Zonder goede adviseurs wordt onze vooruitstrevende voorsprong steeds minder groot. Zonder fabrikanten blijven de winkels leeg. Zonder leveranciers zijn onze landelijke TV-commercials onmogelijk en is een mega happening als de jaarlijkse Jumbo Festatie nooit haalbaar.

Omgekeerd geldt het ook. De Jumbo supermarkten zijn een betrouwbaar afzetkanaal voor leveranciers, omdat een grote, nog steeds groeiende groep klanten hun weg naar Jumbo vindt. Jumbo is al jaren de snelst groeiende formule van Nederland. Die groei wordt vrijwel uitsluitend autonoom gerealiseerd. Koppel dat aan onze ambitie en het moge duidelijk zijn. De Jumbo formule slaat aan als een huis en zal alleen nog maar groter worden.

De succesformule van Jumbo nader bekeken
Jumbo blijft zich innovatief ontwikkelen. Met bijvoorbeeld logistieke verbeteringen in en naar de supermarkten, schapindelingen en productpresentaties. Het bezorgen van boodschappen door Jumbo is natuurlijk ook iets actueels. Wat u van een ondernemer verwacht, krijgt u van Jumbo. De ondersteuning, de service en het strategisch meedenken om zodoende tot een optimale samenwerking te komen. Pas met 100% tevreden klanten, gemotiveerd personeel en een optimale samenwerking met leveranciers is Jumbo zelf tevreden. Samen gaan we voor het maximale rendement. Dat is onze succesformule. Dat is Jumbo ten voeten uit.