logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Boodschappen Bezorgen Odoornerveen

Jouw boodschappen thuisbezorgd in Odoornerveen

Het is een ware trend. Al jouw boodschappen eenvoudigweg bij je laten thuisbezorgen in Odoornerveen. Bestel je boodschappen vandaag online en geef aan dat je de boodschappen aan huis bezorgd wil krijgen. Ook in de buurt van Odoornerveen is het enorm gemakkelijk om (tegen een vergoeding) alle (zware) boodschappen te laten thuisbezorgen. Maak gebruik van de oranje button hieronder en selecteer de boodschappen die je nodig hebt. In de laatste stap kies je jouw bezorgdag en bezorgtijd. Je ziet dan direct wat de kosten voor bezorgen zijn.

Boodschappen laten bezorgen door Albert Heijn omgeving Odoornerveen

Albert Heijn kennen we allemaal. De online super AH.nl misschien iets minder goed. Het gehele assortiment van Albert Heijn, maar ook van Etos en Gall&Gall bestel je gewoon online. Ontdek het gemak: Laat je boodschappen bezorgen in Odoornerveen. Wanneer je vandaag besteld, heb je je boodschappen morgen in huis. Kies direct een bezorgdag en tijdstip dat jou schikt. Je hoeft je niet langer druk te maken om het tillen van zware tassen. Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen laten bezorgen door Albert Heijn Odoornerveen

 • Keuze uit bijna 30.000 artikelen
 • Morgen alle boodschappen in huis wanneer je vandaag bestelt
 • Geen gesleep met boodschappen: AH bezorgt tot in de keuken
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktBoodschappen thuisbezorgd door Jumbo Odoornerveen
  Alle artikelen uit de supermarkt eenvoudigweg laten bezorgen door Jumbo in Odoornerveen? Ook bij Jumbo maken steeds meer klanten gebruik van bezorging. Jij wil natuurlijk weten of er ook bij jou bezorgd wordt. Doe de postcodecheck op Jumbo.nl
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktBoodschappen bezorgservice PLUS Odoornerveen
  Ken jij het al? De boodschappen thuisbezorgservice van PLUS in Odoornerveen? PLUS bezorgt inmiddels ook landelijk aan huis. Op de website Plus.nl kun je direct inzien of er bij jou bezorgd wordt.
  Bestel op plus.nl
  coopsupermarktThuisbezorgen van de boodschappen door Coop Odoornerveen
  Kort geleden was het opeens mogelijk. Wat weet jij van de bezorgservice van Coop in Odoornerveen? Laat je jouw boodschappen bezorgen door de nieuwe service van Coop? Op Cooponline.nl bekijk je razendsnel of deze supermarkt ook bij jou bezorgt.
  Bestel op coop.nl
  lidllogoJouw boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl Odoornerveen
  Uitzoeken of Lidl ook in Odoornerveen alle supermarkt-producten thuisbezorgt? Lidl heeft (nog) geen thuisbezorgservice.
  Geen bezorging
  aldilogoBoodschappen thuis laten bezorgen door Aldi Odoornerveen
  Weten of Aldi ook in Odoornerveen aan huis kan bezorgen?Aldi kan op dit moment nog helaas geen boodschappen bezorgen.
  Geen bezorging

  Belangrijke redenen waarom je boodschappen moet laten bezorgen in Odoornerveen

  • Geen gesleur en gesjouw met boodschappentassen. Alles wordt gewoon thuisbezorgd.
  • Boodschappen laten bezorgen scheelt veel tijd
  • Nooit vooruit betalen. Je betaalt bij de bezorging met je Pinpas
  Zie welke supers, bakkers en slagers bezorgen in Odoornerveen?

  In het schema links op deze pagina tref je een opsomming van de verschillende supermarkten die boodschappen bezorgen in Odoornerveen. Selecteer de supermarkt om jouw bestelling online door te geven.

  Geef een thuisbezorg-dienst door

  Er zijn altijd meer winkels. Zijn er volgens jou bezorgdiensten uit Odoornerveen die beslist ook genoemd moeten worden? Wij horen graag met welke supermarkt bezorgservices jij in het verleden te maken hebt gehad. Druk op de button hieronder om jouw thuisbezorg-dienst meteen door te geven. Alvast hartelijk dank voor het doorgeven van de tip!

  meld bezorg service

  De kosten van het bezorgen van je boodschappen in Odoornerveen

  De meeste supers rekenen servicekosten voor het inpakken en de bezorging van de boodschappen. De prijs van de bezorging voor boodschappen bezorgen in Odoornerveen wisselen per supermarkt en soms per filiaal. Er zijn zelfs supermarkten zoals Picnic die volledig gratis bezorgen vanaf 25 euro. Helaas geldt dat niet overal. Veel supermarkten hebben nog vaste bezorgkosten. Deze servicekosten liggen ergens tussen de €1,80 t/m €6,90

  Hoe lang duurt het gemiddeld om de boodschappen te bezorgen in Odoornerveen

  Een nadeel van online bestellen: Je moet wachten op je boodschappen. Het is niet handig als je lang moet wachten tot de bezorger bij je langskomt in Odoornerveen. Gelukkig geldt bij steeds meer supermarkten de regel: Vandaag besteld = morgen in huis (m.u.v. zondagen). Open direct jouw online supermarkt, bestel online en je hebt morgen alles in huis.

  Supermarkten rondom en in Odoornerveen

    Plaats jouw review over boodschappen bezorgen in Odoornerveen?

    Wat is de kwaliteit van de bezorgservices in Odoornerveen?

    Jouw review over boodschappen bezorgen in Odoornerveen

    Bestellen bij de internet-supermarkt en de producten laten thuisbezorgen in Odoornerveen is mogelijk. Rondom Odoornerveen tref je al meer dan 6 internet supers en/of kruidenierszaken met een webshop waar je kunt bestellen. Inwoners van Borger-Odoorn spenderen maandelijks bij benadering zo'n 36 euro bij de internet-supermark als Jumbo.com en AH.nl. In Odoornerveen worden onder andere Kaarsen en producten van Obento vaak online gekocht. Gemiddeld gezien kost het laten bezorgen ongeveer €4,10. Om en nabij 2,15% van de inwoners uit Drenthe de supermarkt aan huis laten komen. Over circa 10 jaar stijgt dit naar 24,25%. Ontdek zelf het gemak en laat je boodschappen bezorgen in Odoornerveen.

    3.09

    Bekijk bezorgmogelijkheden in deze plaatsen rondom Odoornerveen

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    coop-logo Vanaf €4,99 Net nieuw: boodschappen zelf afhalen
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Nieuwsgierig? En zit je eraan te denken om je boodschappen online te doen bij een supermarkt die ook levert in Odoornerveen? Ontdek zelf het gemak van online boodschappen doen. Je hebt veel voordeel ten opzichte van “zelf” boodschappen doen in een fysieke supermarkt. In Odoornerveen kan dit gelukkig al een paar jaar. Zeker bij de grote supers. Elke dag rijden velen nog met de Mitsubishi i-MiEV of Toyota Camry naar een filiaal van EMTE of andere supermarkt in de gemeente Borger-Odoorn? In de omgeving van Drenthe is boodschappen doen bij de online super ontzettend populair.

    Je gaat naar de app of de website van de supermarkt waar je bekend mee bent. Even daarna gooi jij alle vertrouwde artikelen in het digitale winkelkarretje. In de laatste stap kies je een adres waar het bezorgd mag worden. Vervolgens kies je een afleverdag dat jou schikt. M.b.t. de betaling en afleveren kun je veel kiezen. Bij steeds meer winkels kan je nu achteraf betalen. Dit kan je veilig doen met je bankkaart op het moment dat de bezorging plaatsvindt. Gezinsbestedingen? Normaal gesproken is dat zo’n 94,5 euro aan de wekelijkse boodschappen. De supers leveren de boodschappen Odoornerveen zowel op zakelijke locaties en ook aan huis. Ook via internet kun je profiteren van de gebruikelijke spaaracties. Aanbiedingen zijn tijdens het bezorgen vergelijkbaar met de supermarkt bij jou in de buurt.

    Via internet de boodschappen bestellen in Odoornerveen is geen hype: het is een trend. De uitgaven in Nederland liggen nu zo rond de 427 miljoen euro bij de online supers. Ervaringsdeskundingen denken dat dit in 2025 zal zijn: 3,9 miljard euro. Steeds meer supermarkten bieden de mogelijkheid om online te bestellen. Bij (food) bedrijven in Odoornerveen is het steeds vaker mogelijk om online je boodschappen te doen. De wat meer bekende voorbeelden zijn supers zoals EMTÉ Supermarkten en tevens de Deen. Via internet is werkelijk alles te bestellen. Of het nu gaat om Tournedos maar ook Bami. Bij de online super kun je alles krijgen van grote merken zoals Weight Care maar ook artikelen van Kineslim. De warenvoorraad van de online supers heeft een omvang van zo’n 23.000 boodschappen. Ook bij de plaatselijke kruidenier in de omgeving van Odoornerveen kun je steeds vaker online bestellen en thuis laten bezorgen. 24 uur per dag is de online supermarkt geopend zodat je er altijd terecht kunt. Veel gekozen bestelmomenten zijn zondagavond en ook op zaterdagmiddag.

    Het bestellen van boodschappen tijdrovend? Nee hoor, ongeveer 22 minuten. Het leert snel: Hoe vaker je het doet, hoe bekwamer je wordt. Houd de voorwaarden van boodschappen laten bezorgen goed in acht. Wanneer je de boodschappen laat bezorgen in Odoornerveen, zorg er dan voor dat er ook iemand aanwezig is op het adres. Dit is uiteraard in Boodschappen Bezorgen Aarlanderveen of Boodschappen Bezorgen Heemstede vergelijkbaar. In Boodschappen Bezorgen Zuid-Holland bedraagt de gemiddelde afstand naar de dichtstbijzijnde super zo’n 1500 meter. Nabij Odoornerveen bieden veel verschillende supermarkten deze mogelijkheden. Als je de boodschappen online bestelt, hoef je niet meer naar de winkel.

    Geen zware kratten tillen. Vergeet die vervelende kassa. Laat jouw boodschappen inpakken en laat het bezorgen. Moeilijk doen als het makkelijk kan? In tegenstelling tot wat veel mensen denken, geldt dit alleen voor supermarkten: ook bij een bakker in Odoornerveen en slagerij in Odoornerveen kun je online terecht. Visboer, groenteman of kruidenier, alles is online te vinden. Laat alles gemakkelijk thuisbezorgen. Servicekosten voor bezorging liggen in Odoornerveen tussen de 1,75 tot zo’n 6,25 euro per bezorger. Bezorging vindt plaats overdag tussen 8:20 tot 17:20 maar ook avondbezorging is vaak mogelijk: tot 21:50 uur. Goed om te weten: De bezorgtijden kunnen wisselen per supermarkt en plaats. Koop producten als Chablis, tent en natuurlijk beer nu online!

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer