logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Ubbena

Je boodschappen bezorgen ze ook in Ubbena

Veel mensen doen het al: alle boodschappen lekker handig bij jou thuis laten afleveren in Ubbena. Bestel al je boodschappen online bij jouw vertrouwde supermarkt en geniet van het gemak van het laten thuisbezorgen van je boodschappen. Goed om te weten: Ook in Ubbena is het tegenwoordig een fluitje van een cent om de boodschappen van de supermarkt of verswinkel bij jou (in de keuken) te laten bezorgen. Selecteer de onderstaande oranje button en selecteer de boodschappen die je nodig hebt. In de laatste stap kun jij dan aangeven wanneer je het thuisbezorgd wil krijgen.

Albert heijn bezorgt jouw boodschappen thuis in Ubbena

Albert Heijn kennen we allemaal. De online super AH.nl misschien iets minder goed. AH.nl biedt het grootste online assortiment. Hier kun je dus terecht voor al je boodschappen. Ontdek het gemak: Laat je boodschappen bezorgen in Ubbena. Bestel vandaag nog, en krijg morgen je boodschappen al bezorgd. Jij bepaalt zelf de dag en het tijstip dat er bezorgd wordt. Ook niet onbelangrijk: Albert Heijn bezorgt alles tot in jouw keuken.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen bezorgen Albert Heijn Ubbena

 • Kies uit ruim 28.000 producten
 • Morgen al bezorgd wanneer je vandaag bestelt.
 • Standaard bezorging tot in de keuken
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktDe boodschappen thuis laten bezorgen door Jumbo Ubbena
  Boodschappen tot in de keuken laten bezorgen door Jumbo in Ubbena? Ga je voor Jumbo: dan ga je voor snelle en kwalitatieve bezorging. Open Jumbo.nl en vul je postcode in: zie direct of er al bij jou bezorgd wordt.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktDe boodschappen thuisbezorgd door PLUS Ubbena
  Onlangs werd deze service gelanceerd. Ontdek het gemak van de bezorgservice van PLUS in Ubbena? Tegenwoordig levert PLUS de boodschappen thuis af via de bezorgservice. Doet jouw postcode al mee aan thuisbezorging? Bekijk het direct op Plus.nl
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktDe boodschappen aan huis bezorgd door Coop Ubbena
  Wil jij het gemak ontdekken van de bezorgservice van Coop in Ubbena? Coop werkt ook hard aan haar bezorgservice. Op Cooponline.nl kun je checken of er bij jou al aan huis bezorgd wordt.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoJouw boodschappen bezorgservice Lidl Ubbena
  Wil jij weten of Lidl Ubbena (kosteloos) boodschappen aan huis aflevert? Helaas: de Lidl levert nog geen boodschappen aan huis.
  Geen bezorging
  aldilogoBoodschappen thuisbezorgd door Aldi Ubbena
  Wil jij ook weten of de Aldi in Ubbena (gratis) boodschappen bezorgt?Aldi kan op dit moment nog helaas geen boodschappen bezorgen.
  Geen bezorging

  De 3 meest gehoorde redenen waarom men boodschappen laat bezorgen in Ubbena

  • Geen zware tassen en dozen meer tillen. Alles wordt altijd netjes bij jou in de keuken afgeleverd.
  • Geen ritje in de auto, niet in de rij voor de kassa: bespaar tijd!
  • Eenvoudig met je Pinpas betalen bij bezorging
  Check of (online) supermarkten bezorgen in Ubbena?

  Hiernaast staat voor jouw een overzicht met supermarkten die (kosteloos) de boodschappen bezorgen in Ubbena. Selecteer de supermarkt om jouw boodschappen direct online aan te schaffen.

  Supermarkt bezorgdienst doorgeven

  Heb jij het idee dat er nog bezorgdiensten zijn in Ubbena die ook meegenomen moeten worden in de tabel? Wij horen graag van je met welke boodschappen bezorgdiensten jij wel eens te maken gehad hebt. Gebruik hieronder de button om jouw kennis direct met ons te delen. Wij waarderen het enorm dat je de moeite neemt ons te helpen!

  meld bezorg service

  De kosten van bestellen en boodschappenbezorging in Ubbena

  Jammer genoeg is boodschappen laten bezorgen nog niet geheel gratis. Je betaalt altijd wel een kleine bijdrage. De prijs van de bezorging voor boodschappen bezorgen in Ubbena kunnen per bedrijf verschillen. Enkele supermarkten bezorgen bij 70 euro of meer al gratis. Maar dit geldt niet overal. Er zijn tal van supers die een standaard prijs hanteren voor de bezorging. De kosten voor het inpakken en bezorgen liggen tussen de €3,70 t/m €8,50

  Moet je lang wachten voordat je boodschappen zijn bezorgt in Ubbena

  Boodschappen zijn vaak producten die je snel nodig hebt. Je wilt natuurlijk geen week wachten tot de koerier jouw boodschappen komt bezorgen in Ubbena. Gelukkig zien supermarkten dat ook in. Zij beloven steeds vaker: Wanneer je vandaag koopt, wordt het morgen geleverd. Ga dus direct aan de slag met online boodschappen doen!

  Supermarkten rondom Ubbena

    Laat ons weten wat jij vindt van boodschappen bezorgdiensten in Ubbena?

    Wat is de kwaliteit van de bezorgservices in Ubbena?

    Jouw review over boodschappen bezorgen in Ubbena

    Bestellen bij de internet-supermarkt en de complete bestelling laten thuisbezorgen in Ubbena is erg populair. Nabij Ubbena vind je zo'n 4 supermarkten en/of bakkerij-zaken waar je via internet kunt kopen. De inwoners van Assen besteden maandelijks ruwweg 34 euro aan online food-producten. In Ubbena worden specifiek Haaskarbonade en producten van Qizini gergeld via internet gekocht. De gemiddelde prijs van boodschappen bezorgen bedraagt €3,10. Actuele cijfers laten zien dat zo'n 0,5% van de mensen woonachtig in Drenthe hun boodschappen wel eens online gedaan. Over een jaar op 10 wordt dit ongeveer 26%. Probeer het zelf en laat je boodschappen bezorgen in Ubbena

    4.35

    Zie ook deze plaatsen nabij Ubbena

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Overweeg jij om jouw dagelijkse boodschappen eens bij een e-supermarkt te bestellen bij een supermarkt die aan huis levert in Ubbena? Probeer het gewoon eens eenmalig uit. Online bestellen biedt veel meerwaarde ten opzichte van naar de supermarkt in de buurt gaan. In Ubbena is dit al jaren mogelijk. Vele landgenoten rijden nog een paar keer per week met de Peugeot 106 of met een Ford Orion naar de Lidl of andere winkel in de gemeente Assen? In de regio Drenthe is online boodschappen doen niet meer dan normaal.

    Je pakt je telefoon, laptop of PC en opent jouw supermarkt (waar je misschien al eerdere ervaringen mee hebt). Daarna sleep jij alle vereiste boodschappen in de digitale winkelmand. In de laatste stap betaal je de boodschappen. De vervolgstap is het selecteren van een bezorgmoment. Wat betreft betaling en bezorging is er veel mogelijk. Bij veel supermarkten kun je de bon betalen bij aflevering. Doe dit snel en eenvoudig met jouw PIN bij de bezorgservice van de super. De uitgaven van gezinnen zijn gemiddeld zo’n 98 euro in de week in de (online) supermarkt. Vooral de wat grotere supers bezorgen al jaren de boodschappen in Ubbena eveneens op bedrijfslocaties als een gewenst afwijkend afleveradres. Wees gerust: ook bij de online super kun je meesparen en profiteren van lopende aanbiedingen. Acties zijn bij de online supermarkten zo ongeveer wel hetzelfde als in de fysieke supermarkt.

    Online je boodschappen bestellen in Ubbena heeft het hoogtepunt nog lang niet bereikt. Op dit moment spenderen we in Nederland 422 miljoen euro bij de internet supermarkt. Maar dit is nog maar een begin. In 2025 is dit niet minder dan 3,5 miljard euro. Een groeiend aantal supermarkten biedt klanten de mogelijkheid om online te bestellen. Ook bij supers in de omgeving van Ubbena kun je tegenwoordig gemakkelijk online boodschappen doen. Voorbeelden zijn de regionale Poiesz Supermarkten of de Spar. Niets is te gek: Tegenwoordig is alles online verkrijgbaar. Artikelen zoals Verzorgingsproducten en uiteraard Room. Van grote merken als Kinder tot bijvoorbeeld Pampers. Ook online geldt: De keuze is enorm. Het online assortiment van een supermarkt bedraagt al gauw 22.000 items. Ook bij jouw eigen viszaak rondom Ubbena kun je jouw favoriete producten ook online kopen en via bezorging thuis laten afleveren. Er zijn geen openingstijden bij de internet supermarkt. Populaire bestelmomenten zijn zondagochtend of op donderdagochtend.

    Bestellen bij de internet supermarkt kost vaak niet meer dan 17 minuten. Des te regelmatiger je dit doet, hoe meer plezier je er in zult krijgen. Je moet wel op een aantal dingen letten als je de boodschappen wil laten bezorgen. Als je de boodschappen laat thuisbezorgen in Ubbena, dan moet je wel thuis zijn op het moment van bezorging. Dit is in andere plaatsen als Boodschappen Bezorgen Langweer plus Boodschappen Bezorgen Lierop precies net zo. In Boodschappen Bezorgen Groningen bedraagt de gemiddelde afstand naar de supermarkt zo’n 1300 meter. In de omgeving van Ubbena vind je verschillende supermarkten. Bestel je online? Dan hoef je geen supermarkt meer te bezoeken.

    Geen gesleep met kratten. Geen frustratie in de lange rij voor de kassa. Alles comfortabel afgeleverd aan huis. Pak die kans en ervaar het gemak! Er is meer naast alleen de online supers: ook bij een bakker in Ubbena en slager in Ubbena kun je online uitstekend terecht. Visboer, groenteman of kruidenier, alles is online te vinden. Broodbeleg, pinda’s of vleeskruiden? Bestel het online! De middelde bestel/bezorgkosten liggen in Ubbena zo tussen de 3 tot zo’n 5,25 euro per bezorging. Bezorging aan huis kan daags tussen 9:00 tot 17:50 maar supers bezorgen steeds vaker ook in de avond tot 21:50 uur. Openingstijden kunnen verschillen per supermarkt. Koop producten als Verkade, mandarijnen en/of gratins bij de internet-supermarkt.

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer