logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Achlum

Boodschappen bij jou thuis laten bezorgen in Achlum

Wie wil dat nu niet: Al je zware boodschappen snel en voordelig bij jou thuis laten bezorgen in Achlum. Bestel al jouw boodschappen vandaag nog via internet . Vanaf nu kun je achterover leunen. Alle boodschappen worden aan huis bezorgd. Zelfs in Achlum heb je tegenwoordig de keuze om alle (zware) boodschappen bij jou (in de keuken) te laten bezorgen. Maak gebruik van de oranje knop hieronder en bestel direct alle benodigde boodschappen online. Als laatste geef je de dag op wanneer jij het geleverd wil hebben.

Boodschappen laten bezorgen door Albert Heijn omgeving Achlum

Albert Heijn is zowel online als offline de grootste super van Nederland. Het assortiment van AH.nl mag er in elk geval zijn. Je bestelt er ruim 28.000 producten online! Ontdek het gemak van online shoppen en laat je boodschappen bezorgen in Achlum. Albert Heijn bezorgt 6 dagen per week. Vandaag besteld = morgen in huis. Je houdt zelf de touwtjes in handen, jij bepaald wanneer er bezorgd wordt. Ook niet onbelangrijk: Albert Heijn bezorgt alles tot in jouw keuken.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen bezorgen Albert Heijn Achlum

 • Keuze uit ruim 28.000 producten
 • Kies een tijdslot en laat de boodschappen morgen al bezorgen
 • Albert Heijn biedt een uitstekende service
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktBoodschappen bezorgservice Jumbo Achlum
  Boodschappen thuisbezorgd door Jumbo Achlum? Ook Jumbo bezorgt thuis in steeds meer plaatsen. Helaas dekt de bezorgservice nog niet heel NL. Op Jumbo.nl zie je of er bij jou bezorgd wordt.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktDe boodschappen laten thuisbezorgen door PLUS Achlum
  Wil jij het gemak ontdekken van de bezorgservice van PLUS in Achlum? Kies je voor PLUS: dan kies je voor kwalitatieve bezorging. Wanneer je op Plus.nl jouw postcode invult zie je direct of bezorging bij jou al kan.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktAlle boodschappen bezorgservice Coop Achlum
  Boodschappen thuisbezorgd door Coop Achlum? Coop werkt ook hard aan haar bezorgservice. Op de website Cooponline.nl kun je direct inzien of er bij jou bezorgd wordt.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoAlle boodschappen bezorgservice Lidl Achlum
  Uitzoeken of de Lidl ook in Achlum bij jou thuis of op je werk kan bezorgen? Helaas: Lidl is een supermarkt zonder bezorgservice.
  Geen bezorging
  aldilogoAlle boodschappen laten thuisbezorgen door Aldi Achlum
  Weten of Aldi ook in Achlum aan huis kan bezorgen?Helaas: je kunt bij Aldi nog niet bestellen en bezorgen.
  Geen bezorging

  Belangrijke redenen waarom je boodschappen moet laten bezorgen in Achlum

  • Geen gezeul met zware boodschappen. Gegarandeerd alles bezorgd tot in de keuken.
  • Je bent er slechts enkele minuten tijd aan kwijt.
  • Betaal veilig met je bankpas bij de bezorging
  Check of supers, bakkers en slagers bezorgen in Achlum?

  Even samenvattend: In de tabel links vind je een checklist met bekende supermarktketens en andere supers die jouw boodschappen bezorgen in Achlum. Selecteer direct de super waar jouw voorkeur naar uit gaat om de onmisbare boodschappen direct online te bestellen.

  Zelf een supermarkt met bezorgdienst melden

  Wij weten dat dit rijtje nog volledig is. Zijn er winkels in Achlum die beslist ook genoemd moeten worden? Deel het dan met ons! Wij willen heel graag weten met welke supermarkt bezorgdienst jij in het verleden te maken hebt gehad. Klik hieronder op de button om jouw suggesties direct op te sturen. Zo help je ons en websitebezoekers aan relevante info!

  meld bezorg service

  Wat ben je kwijt voor boodschappen bezorgen in Achlum

  Vaak geldt: Hoe hoger het bestelbedrag, des te lager de bezorgkosten. Het actuele tarief voor boodschappen bezorgen in Achlum verschilt nogal per supermarkt. Enkele supermarkten bezorgen bij 50 euro of meer al gratis. Echter, bij veel supermarkten betaal je gewoon een standaard tarief voor het laten thuisbezorgen. De kosten voor het inpakken en bezorgen liggen tussen de €1,60 tot ongeveer €8,10

  Hoe lang moet ik wachten op de bezorging van mijn boodschappen in Achlum

  Boodschappen zijn vaak producten die je snel nodig hebt. Vaak heb je alles snel nodig dus wil je niet weken wachten tot de bezorger bij je langskomt in Achlum. Meer dan een dag wachten is vaak niet meer nodig. Supers beloven dan ook: Vandaag besteld, morgen in huis. Begin direct met online shoppen en laat het morgen nog afleveren.

  Supers vlakbij en in Achlum

    Wat is jouw opinie over de boodschappen bezorgservices in Achlum?

    Worden boodschappen thuis afgeleverd in Achlum?

    Check deze ervaringen over boodschappen thuisbezorgd in Achlum

    Bestellen bij de online super en al je boodschappen laten bezorgen in Achlum is niets nieuws. Rondom Achlum zijn er meer dan 10 supermarkten en/of ambachtelijke winkels waar je via het internet kunt bestellen. De bewoners van Franekeradeel spenderen maandelijks bij benadering zo'n 33,5 euro bij online supers als Albert Heijn, Jumbo en Coop. In Achlum worden bijv. Zout en producten van Adam's Brot vaak online gekocht. De prijs voor het laten thuisbezorgen ligt hier gemiddeld zo rond de €4,50. Hedendaags heeft zo'n 1% van de mensen uit Friesland de supermarkt aan huis laten komen. In de volgende 10 jaar is dit maar liefst 22%. Laat je boodschappen bezorgen in Achlum.

    3.21

    Soortgelijke plaatsen rondom Achlum

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Overweeg jij om de boodschappen te laten bezorgen in Achlum? Geef het eens een kans en ontdek alle voordelen. Online bestellen biedt veel meerwaarde ten opzichte van “zelf” boodschappen doen in een fysieke supermarkt. In Achlum kan je dit al een tijdje doen. Rij jij ook nog altijd met je Dacia Sandero , fiets of Honda FR-V naar een locatie van Dagwinkel of een andere food-winkel in de gemeente Franekeradeel? In de provincie Friesland is het laten bezorgen van boodschappen erg populair.

    Je opent eenvoudigweg je favoriete supermarkt. Daaropvolgend sleep jij de dagelijkse boodschappen in de online winkelwagen. Alles gevonden? Als laatst geef je het adres door waar er bezorgd mag worden. Daarna kies je een afleverdag wat jou uitkomt. Hierin is veel mogelijk. Bij veel supermarkten kun je de nota voldoen bij de levering. Doe dit snel en eenvoudig met jouw bankpas zodra alles bezorgd wordt. Gezinsbestedingen? Normaal gesproken is dat zo’n 99 euro per 7 dagen aan boodschappen. Het grote deel van de grote supers bezorgt jouw boodschappen in Achlum zowel op bureau’s en bij de mensen thuis. Ook via internet kun je meedoen aan de actie’s. De kortingen via internet zijn overeenkomstig als in de fysieke winkels.

    Het doen van online boodschappen in Achlum wordt ontdekt door steeds meer inwoners. Het hele land samen spendeert nu om en nabij 346 miljoen euro bij online supers. Dit bedrag zal volgens ingewijden oplopen in 2025 naar €2,8 miljard euro. Steeds meer supermarkten bieden de mogelijkheid om online te bestellen. Ook bij supermarkten en winkels nabij Achlum kun je tegenwoordig gemakkelijk online boodschappen doen. De wat meer bekende voorbeelden zijn supers zoals Coop en zelfs de Agrimarkt. Bij de online super is alles in grote getale aanwezig. Het kunnen artikelen zijn als Leverpastei en ook producten als Diepvriesgroente. Van bekende supermarkt-merken zoals Arla maar ook artikelen van Rambol. Het assortiment van online supermarkten bedraagt al snel 7.000 boodschappen. Maar ook bij de lokale slagerszaak in de omgeving van Achlum kun je vaak ook al bestellen via internet en gemakkelijk thuis laten afleveren. Er zijn geen openingstijden bij de internet supermarkt. Populaire bestelmomenten zijn woensdagochtend of ook op zaterdagmiddag.

    Bestellen bij de internet supermarkt kost vaak niet meer dan 15 minuten. Het leert snel: Hoe vaker je het doet, hoe bekwamer je wordt. Je moet wel op een aantal dingen letten als je de boodschappen wil laten bezorgen. Wanneer je boodschappen aan huis laat bezorgen in Achlum, zorg dat er iemand thuis is die de boodschappen kan ontvangen en betalen. Vanzelf is dit in Boodschappen Bezorgen Son en Boodschappen Bezorgen Schalkwijk precies net zo. In de omgeving van Boodschappen Bezorgen Drenthe omvat de afstand tot een supermarkt zo’n 900 meter. In de omgeving van Achlum is er veel mogelijk wat supermarktaanbod betreft. Door de opkomst van online boodschappen doen hoef je niet meer naar de super.

    Stop met kratten zeulen. Het einde van de lange wachtrij. Laat alles gewoon thuisbezorgen. Gebruik de nieuwe technische mogelijkheden. Behalve de online supermarkten is er nog meer: ook bij een bakkerij in Achlum en slager in Achlum vind je online nieuwe kansen. Natuurlijk ook voor de visboer en groentewinkel. Alle ambachtelijke producten als brood en vis bestel je dus gewoon via internet. De bezorgkosten liggen in Achlum tussen de 1 en 4,75 euro per bezorging. Bezorging vindt plaats vanaf de ochtend tussen 9:00 tot 16:50 maar ook vaak in de avond tot 21:50 uur. De tijden van bezorging wisselen soms per plaats. Bestel boodschappen als sneeuwpop, chocolademelk en natuurlijk producten uit de categorie roos nu via internet!

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer