logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Bakhuizen

Boodschappen bezorgdiensten in Bakhuizen

Steeds meer mensen profiteren ervan: Alle boodschappen eenvoudig en voordelig thuis laten bezorgen in Bakhuizen. Bestel al jouw boodschappen nu bij de online supermarkt . Geen bezoekjes meer aan de drukke supermarkt: Alles wordt thuisbezorgd. Wat je misschien niet wist: Ook in Bakhuizen heb je de mogelijkheid om alle dagelijkse boodschappen bij jou aan huis te laten afleveren. Tik op de oranje button onder deze tekst en bestel vandaag nog alle benodigde boodschappen via internet. In de laatste bestelfase geef jij aan op welke dag jij het bezorgd wil hebben.

Maak kennis met boodschappen laten bezorgen door Albert Heijn in Bakhuizen

Ontdek de online super van Albert Heijn, AH.nl. Deze supermarkt bezorgt in steeds meer gebieden in ons land. Laat ook jouw boodschappen bezorgen in Bakhuizen. AH bezorgt op maandag tot en met zaterdag. Vandaag bestellen = morgen bezorgd. Handig! Zelf een bezorgdag en tijdstip kiezen. Geen gesjouw meer. AH bezorgt alles tot in de keuken.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen bezorgservice Albert Heijn Bakhuizen

 • Bestel ruim 28.000 verschillende producten
 • Morgen al je boodschappen in huis!
 • Standaard bezorging tot in de keuken
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktDe boodschappen bezorgservice Jumbo Bakhuizen
  Wil jij al jouw boodschappen aan huis laten bezorgen door Jumbo Bakhuizen? Ook bij Jumbo maken steeds meer klanten gebruik van bezorging. Kijk op op Jumbo.nl of er al bij jou wordt bezorgd
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktDe boodschappen thuisbezorgd door PLUS Bakhuizen
  Ken jij het al? De boodschappen thuisbezorgservice van PLUS in Bakhuizen? Ook de plaatselijke PLUS bezorgt steeds vaker aan huis. Op de website Plus.nl kun je direct inzien of er bij jou bezorgd wordt.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktBoodschappen bezorgen Coop Bakhuizen
  Boodschappen thuisbezorgd door Coop Bakhuizen? Kies je voor Coop? Dan kies je voor kwalitatieve bezorging. Check op Cooponline.nl of er ook thuisbezorging aan jouw adres plaats vindt.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoDe boodschappen aan huis bezorgd door Lidl Bakhuizen
  Kijken of de Lidl ook in Bakhuizen de artikelen uit de supermarkt bij jou aan huis levert? Op dit moment is het nog niet mogelijk door Lidl te laten bezorgen.
  Geen bezorging
  aldilogoBoodschappen thuisbezorgd door Aldi Bakhuizen
  Benieuwd of Aldi in Bakhuizen aan huis levert?Op dit moment biedt Aldi nog geen bezorgservice
  Geen bezorging

  Profiteer van alle voordelen boodschappen bezorgen in Bakhuizen

  • Geen kratten vol boodschappen meer tillen. Alles thuisbezorgd tot op de keukentafel.
  • In een paar minuten heb je alles besteld
  • Achteraf betalen is veilig te doen via de bankpas.
  Bekijk of supers bezorgen er in Bakhuizen?

  Meer dan je misschien dacht: In de tabel links een checklist met de bekende supermarktketens die (al dan niet gratis) aan huis bezorgen in Bakhuizen. Voorkeur voor een bepaalde super? Klik op de knop om al jouw favoriete boodschappen direct online te kopen.

  Zelf een supermarkt met bezorgdienst melden

  Zijn er nog winkels of bezorgservices in Bakhuizen die ook in dit rijtje thuishoren? Draag bij aan deze website. Vertel ons met welke bezorgdienst jij een ervaring gehad hebt. Druk hieronder op de button om jouw bezorgservice direct op te sturen. Het kost niet meer dan 2 minuten, en het helpt ons enorm. Alvast bedankt.

  meld bezorg service

  Prijzen van boodschappen bezorgen in Bakhuizen

  Boodschappen aan huis bezorgen is in veel gevallen nog niet helemaal gratis. De servicekosten voor het bezorgen van boodschappen in Bakhuizen kunnen per bedrijf verschillen. Supermarkten bezorgen vaak gratis vanaf een bepaald bedrag. Echter, bij veel supermarkten betaal je gewoon een standaard tarief voor het laten thuisbezorgen. De bezorgkosten fluctueren zo tussen de €1,40 tot ongeveer €9,60

  Hoe lang duurt het bezorgen van boodschappen in Bakhuizen

  Op jouw boodschappen kun je vaak geen week wachten, je hebt het snel nodig. Vaak heb je alles snel nodig dus wil je niet weken wachten tot de bezorger bij je langskomt in Bakhuizen. Gelukkig maken steeds meer supers de belofte waar: Bestel vandaag en ontvang morgen je boodschappen aan huis. Ga dus direct aan de slag met online boodschappen doen!

  Supermarkten rondom Bakhuizen

    Wat vind jij van de boodschappen bezorgservices in Bakhuizen?

    Hoe worden je boodschappen bezorgd in Bakhuizen?

    Check deze ervaringen over boodschappen thuisbezorgd in Bakhuizen

    Boodschappen doen op internet en alles thuis laten afleveren in Bakhuizen is erg geliefd. In en rondom Bakhuizen vind je inmiddels zo'n 6 internet supers en groentewinkels waar je via het internet kunt bestellen. De mensen in De Friese Meren geven per maand uit zo'n 25,5 euro bij de online supermarkt. In Bakhuizen worden bijv. Nasi en producten van Schnitzer regelmatig online besteld. In deze plaats bedragen de servicekosten voor bezorging ongeveer €4,30. Nu heeft zo'n 1,95% van de mensen in Friesland hun boodschappen wel eens aan huis laten afleveren. Over een jaar op 10 is dit maar liefst 22,5%. Laat ook jouw boodschappen bezorgen in Bakhuizen.

    3.52

    Steden en dorpen in de omgeving van Bakhuizen

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Lijkt het jou ook zo handig om je boodschappen via internet te kopen in Bakhuizen? Waag het eens, en bestel je boodschappen online! Er zijn zo veel pluspunten ten opzichte van naar de supermarkt gaan. In Bakhuizen kan dit al enkele jaren. Vele mensen rijden nog met de BMW i3 of met de Volvo V70 naar een super van EMTE of een andere winkel in de gemeente De Friese Meren? In de regio Friesland is het thuis of op je werk laten afleveren van boodschappen erg populair.

    Je opent simpelweg de supermarkt met de laagste prijzen of juist de beste service. Check direct de aanbiedingen van deze week en gooi de benodigde artikelen in de online winkelwagen. In de laatste stap laat je het bezorgadres achter. Vervolgens kies je voor een aflevermoment. Wat betreft betaling en bezorging is er veel mogelijk. Winkels bieden bijv. de optie voor het verschuldigde bedrag afrekenen bij bezorging. Dit kan je veilig doen met je bankkaart bij de bezorgservice van de super. Een gemiddeld gezin besteedt 89 euro aan wekelijkse boodschappen. Het gros van de supers bezorgt de boodschappen in Bakhuizen op werklocaties en ook bij je thuis. Jij kan natuurlijk ook via internet meesparen met de actie’s. Aanbiedingen en acties bij online supers zijn hetzelfde als in de winkel in de buurt.

    Online boodschappen doen in Bakhuizen is de laatste jaren steeds gangbaarder geworden. Het hele land samen spendeert nu om en nabij 346 miljoen euro bij de online super. Retail-deskundigen verwachten een immense groei. Over 10 jaar is het ruim €3,4 miljard euro. Steeds meer supers laten hun klanten ook online bestellen. Ook bij supermarkten in de omgeving van Bakhuizen is het kinderspel om je boodschappen online te doen. Denk aan de lokale DekaMarkt en/of Hoogvliet. Op internet zijn alle soorten boodschappen verkrijgbaar. Of het nu gaat om Runderlap en uiteraard Lasagne. Oftwel: Alle boodschappen van huismerken en A-merken als Gadeschi en ook producten van Bakkersbest. Gemiddeld gezien heeft een online super een assortiment van om en nabij 16.000 boodschappen. Ook bij jouw favoriete groentezaak in de buurt van Bakhuizen kun je jouw vaak bestelde boodschappen ook online kopen en bij jou in de keuken laten bezorgen. Dit is handig omdat de webhop alle dagen geopend is. Momenten dat het druk is bij de online super zijn dinsdagavond of ook op zaterdagmiddag.

    Het bestellen van boodschappen tijdrovend? Nee hoor, ongeveer 10 minuten. Des te meer je dit doet, des te leuker wordt online boodschappen doen. Er zijn wel een aantal voorwaarden als je boodschappen laat bezorgen. Als je boodschappen laat afleveren in Bakhuizen, zorg er dan altijd voor dat jij (of iemand anders) echt thuis is. Dat is eigenlijk overal zo. Dus dit is in Boodschappen Bezorgen Kudelstaart / Boodschappen Bezorgen Zoelen evenzo. In en nabij Boodschappen Bezorgen Noord-Brabant bedraagt de weg tot een supermarkt ongeveer 750 meter. In de omgeving van Bakhuizen valt er genoeg te kiezen uit meerdere supermarkten. Door online te bestellen hoef je niet meer naar de supermarkt.

    Stop met kratten sjouwen. Neem afscheid van de lange drukke kassarij. Alles comfortabel afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf de vele voordelen! Dit geldt niet alleen voor de supermarkt: ook bij een bakker in Bakhuizen en slagerij in Bakhuizen koop je alle ambachtelijke artikelen via internet. Hetzelfde geldt voor de visboer en groenteboer. Fruit, aardappelen of chips, laat het aan huis bezorgen. Voor het bestellen en bezorgen moet je rekenen in Bakhuizen ongeveer tussen de 1,25 en 8 euro per bestelling. De thuisbezorging kan vanaf de vroege uurtjes rond 8:50 t/m 18:00 en vaak ook wel op de avond tot 21:10 uur. De supermarkten hebben allemaal hun eigen tijden. Bestel producten zoals Vaatwas, topvit of pedigree bij jouw vertrouwede online supermarkt!

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer