logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen De Tike

Boodschappen aan huis laten bezorgen in De Tike

Steeds meer mensen doen het: Hun boodschappen gemakkelijk en goedkoop tot in de keuken laten bezorgen in De Tike. Koop je boodschappen online bij de supermarkt in de buurt. en laat de bezorgers jouw boodschappen afleveren bij je thuis. Ook in De Tike is het vandaag de dag erg simpel om alle wekelijkse boodschappen bij jou aan huis te laten afleveren. Gebruik de volgende knop en bestel vandaag nog alle benodigde boodschappen via internet. In de laatste stap kun jij dan aangeven wanneer je het thuisbezorgd wil krijgen.

Boodschappen aan huis bezorgd door Albert Heijn in De Tike

Shop jij al bij de online supermarkt van Nederland, Albert Heijn? Het gehele assortiment van Albert Heijn, maar ook van Etos en Gall&Gall bestel je gewoon online. Geen gesjouw en gesleur met zware tassen. Laat je boodschappen bezorgen in De Tike. Bestel je vandaag? Dan kun je het morgen al laten bezorgen! Kies nu zelf wanneer de boodschappen bij jou thuis bezorgd worden. Handig om te weten: Albert Heijn bezorgt standaard tot in de keuken.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen aan huis bezorgd door Albert Heijn De Tike

 • Enorm assortiment: Ruim 28.000 artikelen
 • Bestel vandaag nog en ontvang morgen al je boodschappen
 • Ophalen in winkel of Pick Up Point ook mogelijk
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktJouw boodschappen aan huis bezorgd door Jumbo De Tike
  Meer weten over de bezorgservice van Jumbo De Tike? Kies je voor Jumbo: dan kies je voor kwalitatieve bezorging. Weten of er ook bij jou aan huis bezorgd wordt? Het antwoord vind je op Jumbo.nl
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktDe boodschappen thuisbezorgd door PLUS De Tike
  Boodschappen laten bezorgen door PLUS in De Tike? PLUS werkt ook hard aan haar bezorgservice. Op de website Plus.nl kun je direct inzien of er bij jou bezorgd wordt.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktAlle boodschappen bezorgservice Coop De Tike
  Gebruik jij ‘m al? De boodschappen bezorgservice van Coop in De Tike? Ook als je voor Coop kiest worden de boodschappen bij je thuis afgeleverd. Doet jouw postcode al mee aan thuisbezorging? Bekijk het direct op Cooponline.nl
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoDe boodschappen laten bezorgen door Lidl De Tike
  Wil jij weten of Lidl De Tike bij jou in de keuken bezorgt? Nee: Het thuisbezorgen van boodschappen wordt door Lidl niet gedaan.
  Geen bezorging
  aldilogoJouw boodschappen thuisbezorgd door Aldi De Tike
  Benieuwd of ook Aldi in De Tike de producten uit haar supermarkt aan huis bezorgt?Aldi biedt helaas nog geen bezorgservice
  Geen bezorging

  Ontdek ook de voordelen van boodschappen laten bezorgen in De Tike

  • Geen gesjouw meer met zware kratten. Alles tot in de keuken bezorgd.
  • De tijdsbesparing is aanzienlijk groot en biedt mogelijkheden.
  • Na bezorging afrekenen doe je eenvoudig met de pinpas.
  Check of supers/kruideniers/groenteboeren bezorgen in De Tike?

  Hiernaast staat voor jouw de meest bekende supermarkten die de boodschappen vandaag kunnen bezorgen in De Tike. Selecteer de super die jouw voorkeur geniet om jouw boodschappen online te bestellen.

  Een nieuwe bezorgservice gesignaleerd?

  Zijn er nog winkels of filialen in De Tike die nog niet in het overzicht vermeld staan? Wij willen deze website zo volledig mogelijk maken. Vertel dus met welke boodschappen bezorgdienst je gewerkt hebt. Klik hieronder op de link om jouw supermarkt of winkel direct door te geven. Bedankt voor de aanvulling!

  meld bezorg service

  Servicekosten voor het bezorgen van boodschappen in De Tike

  Hoe duur is zoiets? Het laten thuisbezorgen van boodschappen. Het actuele tarief voor boodschappen bezorgen in De Tike verschilt nogal per supermarkt. De wat grotere ketens bezorgen vaak gratis als je voor bijvoorbeeld 100 euro of meer bestelt. Echter, bij veel supermarkten betaal je gewoon een standaard tarief voor het laten thuisbezorgen. Deze bezorgkosten liggen zo tussen de €3,40 tot €7,10

  Met hoeveel dagen levertijd moet ik rekening houden in De Tike

  Op jouw boodschappen kun je vaak geen week wachten, je hebt het snel nodig. Vaak heb je alles snel nodig dus wil je niet weken wachten tot alle boodschappentassen in de keuken staan in De Tike. Gelukkig maken steeds meer supers de belofte waar: Boodschappen vandaag bestellen betekent morgen geleverd. Start direct met online boodschappen doen en ontvang morgen alles thuis.

  Supermarkten rondom De Tike

    Laat ons weten wat jij vindt van boodschappen bezorgdiensten in De Tike?

    Thuisbezorgen van de boodschappen in De Tike?

    Ervaringen met supermarkten en bezorgdiensten in De Tike

    Bestellen bij de online super en alle artikelen in de keuken laten bezorgen in De Tike is sterk in opkomst. In en rondom De Tike vind je meer dan 3 online supers en ambachtelijke winkels met een webshop/app om online te bestellen. De bewoners van Smallingerland spenderen per maand circa 30 euro bij de internet-supermark als Jumbo.com en AH.nl. In De Tike worden in het bijzonder Gebak en producten van Kanjers regelmatig online besteld. De kosten van thuisbezorging bedragen gemiddeld €3,40. Actuele data laat zien dat zo'n 2,5% van de mensen woonachtig in Friesland de boodschappen laten afleveren. Over 10 jaar stijgt dit naar 27%. Laat ook jouw boodschappen bezorgen in De Tike.

    4.93

    Steden en dorpen in de omgeving van De Tike

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Wil jij het wel eens proberen om je boodschappen bij een online supermarkt te kopen bij een supermarkt die ook levert in De Tike? Probeer het gewoon eens eenmalig uit. Boodschappen doen via internet biedt enorme voordelen ten opzichte van zelf je boodschappen bij elkaar shoppen. In De Tike kan dit al maanden. Vele Nederlanders rijden nog met de Audi Cabriolet of Lada Samara naar een winkel van Supercoop of een andere winkel in de gemeente Smallingerland? In de regio Friesland is het bezorgen van boodschappen al heel erg gewild.

    Je opent je browser en gaat naar jouw vertrouwde supermarkt of andere food-winkel. Daarna sleep jij alle onmisbare boodschappen in de digitale winkelmand. Alles gevonden? Als laatst laat je het factuuradres en het bezorgadres achter. De stap daarna is het kiezen van een bezorg-tijdstip. De supers bieden voldoende betaalmogelijkheden aan. Je kan nu ook pas betalen wanneer de bezorging geschiedt. Dit werkt gemakkelijk en veilig via jouw bankpas bij de bezorger van de supermarkt. Gemiddeld bestellen gezinnen voor zo’n 99 euro aan boodschappen per week. De meeste supermarkten bezorgen de boodschappen in De Tike eveneens op de zaak als natuurlijk bij de huishoudens thuis. Je kunt ook online gewoon profiteren van lopende acties en aanbiedingen in de winkel. De kortingen en aanbiedingen zijn via internet soortgelijk als in de “normale” supermarkten.

    Inkopen doen via internet in De Tike is de laatste jaren steeds gangbaarder geworden. Anno 2016 spenderen we zo’n 358 miljoen euro bij de online supers. Dit gaat enorm hard groeien. In 2015 bedraagt dit 3,4 miljard euro. Niet onlogisch dus dat je nu bij steeds meer supers ook online kunt bestellen. Bij veel je winkels in de buurt van De Tike kunnen consumenten steeds vaker terecht voor online boodschappen. De wat meer bekende voorbeelden zijn supers zoals PLUS of Boni. Bij de internet-supers is alles te koop. Zoek en bestel je Eau de toilette maar ook Snoep. Vrijwel alle grote supermarkt-merken zijn via internet te koop. Denk bijvoorbeeld aan Glutafin en Grand’Italia. Ook online geldt: De keuze is enorm. Het online assortiment van een supermarkt bedraagt al gauw 5.000 artikelen. Ook bij de vertrouwde viszaak in de regio De Tike kun je steeds vaker online bestellen en in je keuken laten brengen. Online boodschappen kan je 7 dagen per week de hele dag door doen. Geliefde dagen om te bestellen zijn zondagochtend plus op donderdagavond.

    Het bestellen van je boodschappen kosten je ongeveer 22 minuten. Hoe vaker je het oefent, des te sneller bestel jij online. De voorwaarden moet je goed lezen. Dit is erg belangrijk voor het thuisbezorgen. Om de boodschappen thuis te ontvangen in De Tike, zorg dat er iemand thuis is die de boodschappen kan ontvangen en betalen. Uiteraard is dit in Boodschappen Bezorgen Middelaar / Boodschappen Bezorgen Hardinxveld-Giessendam altijd ook het geval. In de omgeving Boodschappen Bezorgen Limburg bedraagt de afstand naar een supermarkt 700 meter. In de buurt van De Tike zijn vrijwel alle grote supermarktketens vertegenwoordigd. Door de vele nieuwe online supers is een bezoekje aan de fysieke super niet nodig.

    Geen sjouw met kratten. Niet langer je tijd verspillen in de rij voor de kassa. De internet supermarkt bezorgt het gewoon bij jou thuis. Profiteer nu ook van het gemak! Dit geldt niet alleen voor de supermarkt: ook bij een bakkerij in De Tike en slagerij in De Tike koop je alles eenvoudig via internet. Hetzelfde geldt voor de visboer en groenteboer. Alles wat je maar nodig hebt is gewoon via internet verkrijgbaar. De middelde bestel/bezorgkosten liggen in De Tike zo tussen de 1,5 en 7,75 euro per bezorger. Het laten thuisbezorgen kan vanaf de ochtend tussen 8:20 tot zo’n 17:20. Supers bezorgen vaak ook wel ’s avonds tot 21:40 uur. Openingstijden kunnen verschillen per supermarkt. Bestel nu runder, Disney en/of evergreen bij jouw vertrouwede online supermarkt!

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer