logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Firdgum

Je boodschappen bezorgen ze ook in Firdgum

Het wordt steeds populairder: Alle boodschappen simpelweg aan huis laten afleveren in Firdgum. Koop alle dagelijkse boodschappen online bij de supermarkt in de buurt. en geef aan dat je de boodschappen aan huis bezorgd wil krijgen. Ook in de buurt van Firdgum is het helemaal niet ingewikkeld om de grote en kleine boodschappen bij jou aan huis te laten afleveren. Gebruik de knop hieronder en start met online winkelen bij de beste supermarkt. Vul daarna jouw voorkeursdag in.

Boodschappen laten bezorgen door Albert Heijn omgeving Firdgum

Albert Heijn is al jarenlang de grootste supermarkt van Nederland. Albert Heijn bezorgt in steeds meer gebieden door heel Nederland. Ontdek het gemak: Laat je boodschappen bezorgen in Firdgum. Bestel direct online en krijg morgen al je boodschappen thuisbezorgd (m.u.v. zondagen). Jij kiest zelf de dag en het tijstip van bezorging. Ook niet onbelangrijk: Albert Heijn bezorgt alles tot in jouw keuken.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen aan huis bezorgd door Albert Heijn Firdgum

 • Meer dan 28.000 artikelen bestellen
 • Kies een tijdslot en laat de boodschappen morgen al bezorgen
 • Je betaalt eenvoudig met PIN bij bezorging
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktDe boodschappen thuisbezorgd door Jumbo Firdgum
  Boodschappen laten bezorgen door Jumbo in Firdgum? Ook als je voor Jumbo kiest worden de boodschappen bij je thuis afgeleverd. Op Jumbo.nl kun je checken of er bij jou al aan huis bezorgd wordt.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktBoodschappen bezorgen PLUS Firdgum
  Kort geleden was het opeens mogelijk. Wat weet jij van de bezorgservice van PLUS in Firdgum? PLUS bezorgt / levert de boodschappen landelijk af bij bijna alle huishoudens. Wanneer je op Plus.nl jouw postcode invult zie je direct of bezorging bij jou al kan.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktAlle boodschappen laten thuisbezorgen door Coop Firdgum
  Heb jij er al van gehoord? De thuisbezorgdienst van Coop in Firdgum? Tegenwoordig levert Coop de boodschappen thuis af via de bezorgservice. Op Cooponline.nl kun je direct zien of ze al bij jou bezorgen.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoAlle boodschappen thuisbezorgd door Lidl Firdgum
  Kijken of de Lidl ook in Firdgum alle supermarkt-producten thuisbezorgt? Helaas: Lidl brengt je bestelde boodschappen niet aan huis.
  Geen bezorging
  aldilogoDe boodschappen aan huis bezorgd door Aldi Firdgum
  Weten of Aldi in Firdgum ook de boodschappen aflevert bij jou aan huis?Slecht nieuws: Aldi biedt nog geen bezorging aan huis.
  Geen bezorging

  Onze top 3: Waarom jij boodschappen moet laten bezorgen in Firdgum

  • Geen gezeul met zware tassen meer. Alles lekker makkelijk bij je aan huis bezorgd.
  • Bespaar veel tijd door de boodschappen lekker gemakkelijk te laten bezorgen
  • Betalen kan via de pinpas als de boodschappen zijn afgeleverd.
  Zie welke supers bezorgen er in Firdgum?

  In het schema links op deze pagina vind je een opsomming van de online supermarkten die vandaag de dag boodschappen bezorgen in Firdgum. Klik op de button achter de supermarkt om direct al jouw favoriete boodschappen direct online te kopen.

  Meld een nieuwe (supermarkt)bezorgservice

  Is er nog een supermarkt of winkel uit Firdgum waarvan jij vindt dat ze niet mogen ontbreken? Laat ons gerust weten met welke supermarkt bezorgers jij de nodige ervaring hebt. Klik op de link hieronder om jouw thuisbezorg-dienst meteen door te geven. Alvast bedankt voor jouw inzending!

  meld bezorg service

  De kosten van bestellen en boodschappenbezorging in Firdgum

  Wat kost dat nou? Je boodschappen thuis laten bezorgen. De kosten van de bezorging van je boodschappen in Firdgum kunnen per bedrijf verschillen. Gratis bezorging? Vaak moet je dan minimaal een X bedrag besteden. Maar dit geldt niet overal. Er zijn tal van supers die een standaard prijs hanteren voor de bezorging. De bijdrage voor het laten bezorgen ligt tussen de €3,00 – €9,60

  Wat is de gemiddelde bezorgtijd van boodschappen in Firdgum

  Online bestellen betekent goed vooruit plannen. Boodschappen wil je natuurlijk snel in huis hebben. Je wil ook niet dagen moeten wachten totdat je boodschappen worden gebracht in Firdgum. Bezorgservices zijn steeds efficiënter. Daardoor kunnen supermarkten beloven: Koop vandaag, en krijg het morgen thuisbezorgd. Dus bestel vandaag en het wordt morgen bezorgd.

  Winkels in de buurt van Firdgum

    Deel jouw mening over boodschappen bezorgen in Firdgum?

    Worden de boodschappen op een behoorlijke manier bezorgd in Firdgum?

    Andere ervaringen met boodschappen bezorgen in Firdgum

    Via internet je boodschappen doen en alle producten thuis laten bezorgen in Firdgum is razend populair. In en in de buurt van Firdgum vind je ongeveer 6 online supers en vishandelaren waar je je bestelling online kunt doorgeven. De consumenten in Franekeradeel besteden per maand rond de 26,5 euro bij de foodretailers (waaronder de supers). In Firdgum worden specifiek Salades en producten van Fjord regelmatig via internet gekocht. Een boodschappen-bezorgservice kost hier gemiddeld zo rond de €3,40. Wij schatten dat ongeveer 0,75% van de mensen uit Friesland de boodschappen laten afleveren. In de jaren 2020 tot 2025 neem dit toe met 20,25%. Laat ook de boodschappen bezorgen in Firdgum.

    4.85

    Soortgelijke plaatsen rondom Firdgum

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Ben je overtuigd? En lijkt het je wat om je boodschappen bij een internet-supermarkt te bestellen bij een supermarkt die aan huis levert in Firdgum? Wij raden aan om het dan gewoon eens te proberen. Je hebt veel voordeel ten opzichte van zelf naar de winkel gaan. In Firdgum is dit al maanden mogelijk. Rij jij ook nog 1 of 2 keer per week met je Nissan NV200 , fiets of Kia Soul naar een winkel van de keten Supercoop of andere super in de gemeente Franekeradeel? In de provincie Friesland is het laten bezorgen van boodschappen zeer gebruikelijk.

    Je opent je browser en gaat naar jouw vertrouwde supermarkt of andere food-winkel. Even naarna selecteer je de vertrouwde producten in jouw digitale winkelkarretje. Heb je alles geselecteerd? Dan geef je het adres door waar er bezorgd mag worden. Vervolgens is het aan jou om een geschikt bezorgmoment te selecteren. Qua betaling en bezorging houd jij de touwtjes in handen. Je kunt tegenwoordig het openstaande bedrag voldoen bij bezorging. Dit gaat snel & veilig met jouw creditcard bij het bezorgen. De uitgaven van gezinnen zijn gemiddeld zo’n 85,5 euro in de 7 dagen aan de dagelijkse boodschappen. De bekendere supermarkten in de regio bezorgen boodschappen in Firdgum op kantoren en bij de mensen thuis. Ook via internet kun je meesparen met de actie’s. Kortingsacties zijn bij online supers nagenoeg hetzelfde als in de stenen supermarkten.

    Online boodschappen doen in Firdgum lijkt de komende jaren alleen nog maar verder te groeien. Als Hollanders spenderen we nu “nog maar” 430 miljoen euro bij de internet super. In 2025 is dat ruim 3,8 miljard euro. Het is dus niet raar dat je bij steeds meer supers ook online boodschappen kunt doen. Bij (food) bedrijven in Firdgum is online boodschappen doen vrij gangbaar. Neem bijvoorbeeld de Jumbo en tevens de MCD. Bij de online super is alles in grote getale aanwezig. Zoek en bestel je Muisjes en uiteraard Pasta. Van de grote en bekendere (a)-merken als Theha maar ook artikelen van Elite. Een modale online supermarkt heeft een assortiment van zo’n 6.000 producten. Ook bij jouw favoriete viszaak nabij Firdgum kun je vaak al online je boodschappen doen en in je keuken laten brengen. Er zijn geen openingstijden bij de internet supermarkt. Gewilde momenten om online boodschappen te doen zijn maandagavond en tevens op zaterdagavond.

    Kost het bestellen van je boodschappen veel tijd? Nee hoor, vaak slechts 14 minuten. Des te frequenter je het doet, des te sneller bestel jij online. De voorwaarden moet je goed lezen. Dit is erg belangrijk voor het thuisbezorgen. Als je boodschappen laat afleveren in Firdgum, wees er dan zeker van dat er iemand is op het afleveradres. Dit is in Boodschappen Bezorgen De Kwakel plus Boodschappen Bezorgen Broekland evenzo. In Boodschappen Bezorgen Friesland behelst de gemiddelde afstand naar de meest dichtbije supermarkt zo’n 650 meter. In en in de omgeving van Firdgum zijn vrijwel alle grote supermarktketens vertegenwoordigd. Het grote voordeel van de online supermarkt: je hoeft niet meer naar de stenen supermarkten.

    Geen gesleep met kratten. Wacht niet meer voor een kassa. Alles gewoon bezorgd waar en wanneer jij wil. Gebruik de nieuwe technische mogelijkheden. Niet alleen de (online) super bezorgt bij jou thuis: ook bij een bakkerij in Firdgum en slager in Firdgum vind je online nieuwe kansen. Hetzelfde geldt voor de visboer en groenteboer. Alle ambachtsproducten als speltbrood en een stukje biefstuk bestel je via internet. De vergoeding voor bezorgen ligt in Firdgum zo tussen de 1,5 tot 6,25 euro per levering. Bezorging tot in de keuken kan daags zo tussen de 8:10 t/m 17:30. Supers bezorgen vaak ook wel ’s avonds tot 20:40 uur. De supermarkten hebben allemaal hun eigen tijden. Bestel nu gedistilleerd, Creme caramel en juist ook stroop bij jouw vertrouwede online supermarkt!

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer