logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Iens

Snel je boodschappen laten bezorgen in Iens

Steeds meer mensen doen het: Hun boodschappen snel en eenvoudig tot in de keuken laten bezorgen in Iens. Koop de boodschappen vandaag nog via internet en laat die zwarte tassen met boodschappen gewoon bij je thuis bezorgen. Zelfs in Iens heb je de optie om de boodschappen aan huis te laten brengen. Gebruik de button hieronder en doe je boodschappen online bij de vertrouwde supermarkt. In de laatste stap kun jij dan aangeven wanneer je het thuisbezorgd wil krijgen.

Alle boodschappen laten bezorgen door Albert Heijn in Iens

Ontdek de online super van Albert Heijn, AH.nl. Albert Heijn bezorgt in steeds meer gebieden door heel Nederland. Geen gesjouw en gesleur met zware tassen. Laat je boodschappen bezorgen in Iens. Wanneer je vandaag besteld, heb je je boodschappen morgen in huis. Jij bepaalt zelf de dag en het tijstip dat er bezorgd wordt. Last but not least: AH bezorgt standaard tot in de keuken.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen thuisbezorgd door Albert Heijn Iens

 • Meer dan 28.000 artikelen bestellen
 • Bestel nu online en laat morgen je boodschappen bezorgen
 • Bezorging waar en wanneer jij dat wil
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktJouw boodschappen thuis laten bezorgen door Jumbo Iens
  Alle artikelen uit de supermarkt eenvoudigweg laten bezorgen door Jumbo in Iens? Er zijn al veel klanten van Jumbo die laten thuisbezorgen. Doet jouw postcode al mee aan thuisbezorging? Bekijk het direct op Jumbo.nl
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktAlle boodschappen thuis laten bezorgen door PLUS Iens
  Boodschappen tot in de keuken laten bezorgen door PLUS in Iens? Op dit moment kun je bij PLUS al gebruikmaken van de boodschappen bezorgservice. Vul jouw postcode in op Plus.nl om te zien of er ook bij jou al bezorgd wordt.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktBezorgen van de boodschappen door Coop Iens
  Gebruik jij ‘m al? De boodschappen bezorgservice van Coop in Iens? Ook bij Coop is de bezorgdienst volop in ontwikkeling. Vul jouw postcode in op Cooponline.nl om te zien of er ook bij jou al bezorgd wordt.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoDe boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl Iens
  Benieuwd of ook Lidl in Iens (gratis) boodschappen bezorgt? Helaas: Lidl brengt je bestelde boodschappen niet aan huis.
  Geen bezorging
  aldilogoAlle boodschappen bezorgservice Aldi Iens
  Weten of Aldi ook in Iens aan huis bezorgt?Nee: het thuisbezorgen van boodschappen wordt door Aldi niet gedaan.
  Geen bezorging

  3 argumenten voor het laten bezorgen van boodschappen in Iens

  • Geen tassen vol boodschappen meer tillen. Boodschappen worden letterlijk bezorgd in de keuken.
  • Het bespaart je enorm veel kostbare tijd
  • Je betaalt nooit vooraf. Altijd achteraf afrekenen met je bankpas.
  Bekijk welke supermarkten en andere food-winkels bezorgen in Iens?

  In het overzicht hiernaast vind je een checklist met populaire supermarkten die boodschappen bezorgen in Iens. Klik simpelweg op een button om de onmisbare boodschappen direct online te bestellen.

  Bezorgservice doorgeven aan ons

  Zelf eigenaar van een boodschappen-bezorgservice? Ofk en jij een super uit Iens die ook meegenomen moeten worden in de tabel? Laat a.u.b. aan ons weten met welke boodschappen bezorgservice jij ooit gewerkt hebt. Klik op de button hieronder en stuur meteen de thuisbezorg-service in die nog ontbreekt in ons overzicht. Zo help jij ons en andere bezoekers aan correcte info!

  meld bezorg service

  De kosten van boodschappen bezorgen in Iens

  Boodschappen bezorgen is een vrij intensieve klus voor de supermarkten. Kosten voor het online bestellen laten bezorgen van boodschappen in Iens is per supermarkt verschillende. Er is vaak een minimaal bestelbedrag. Sommige supermarkten bezorgen dan gratis. Maar standaard servicekosten zijn ook niet helemaal ongebruikelijk. Deze servicekosten liggen ergens tussen de €1,00 tot ongeveer €7,20

  Hoe lang duurt het gemiddeld om de boodschappen te bezorgen in Iens

  Het is volkomen te begrijpen dat je de boodschappen snel binnen wilt hebben. Vooral voor boodschappen is het niet prettig wanneer je lang moet wachten tot jouw boodschappen thuisbezorgd worden in Iens. Gelukkig hoeft dat vaak ook niet meer. Steeds meer supers beloven: Vandaag bestelt betekent morgen alles geleverd. Ontdek vandaag nog het gemak van online boodschappen doen!

  Supermarkten dichtbij Iens

    Wat is jouw mening over de boodschappen bezorging in Iens?

    Worden de boodschappen bezorgd in Iens?

    Handige reviews over boodschappen thuisbezorgd in Iens

    Online boodschappen doen en de volledige bestelling thuis laten afleveren in Iens is erg populair. Nabij Iens zijn er om en nabij 4 (food) winkels en/of ambachtelijke winkels waar je via het internet kunt bestellen. Inwoners van Littenseradiel spenderen maandelijks nu zo'n 33,5 euro bij de online supermarkten als AH.nl. In Iens worden bijv. Douchegel en producten van Canei regelmatig online besteld. De gemiddelde servicekosten liggen op €1,00. Tegenwoordig heeft ongeveer 2,15% van de bewoners in Friesland kennis gemaakt met online boodschappen doen. In de komende 10 jaren groeit dit verder naar 21,5%. Laat al jouw zware dagelijkse boodschappen gewoon bezorgen in Iens.

    4.24

    Bekijk ook de volgende plaatsen in de buurt van Iens

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Zit je nog met vragen om je boodschappen bij een online super te bestellen in Iens? Ervaar nu zelf de vele gemakken van online boodschappen doen. Er zijn enorm veel positieve punten in vergelijking met naar de supermarkt gaan om zelf je boodschappen te halen. In Iens behoort dit al even tot de mogelijkheden. Rij jij ook nog een paar keer per week met je Citroën CX of Hyundai i30 naar een winkel van Troefmarkt of bijv. een bakkerij in de gemeente Littenseradiel? In de omgeving van Friesland is het aan huis laten bezorgen van boodschappen erg standaard.

    Je gaat simpelweg naar de supermarkt waar je gewend bent om je boodschappen te doen. Hierna leg jij de wekelijkse boodschappen in jouw digitale winkelkarretje. In de afsluitende stap kun je de boodschappen online afrekenen. Vervolgens kies je een afleverdag dat jou schikt. Met betrekking tot de betaling geef je aan wat jij prettig vindt. Bij veel supers kun je de nota voldoen bij de levering. Praktisch: Snel en veilig betalen met jouw bankkaart bij het bezorgen. Een gemiddeld gezin besteedt 94,5 euro in de 7 dagen aan de dagelijkse boodschappen. Supermarkten/groenteboeren/viszaken bezorgen boodschappen in Iens op zakelijke adressen en natuurlijk ieder ander gewenste adres. Je kunt ook online gewoon meedoen aan de actie’s. De kortingen via internet zijn overeenkomstig met die van de locale supermarkt.

    Boodschappen bestellen en laten bezorgen in Iens is enorm populair aan het worden. In 2016 spenderen we als Hollanders ongeveer 389 miljoen euro aan boodschappen via internet. Dit groeit enorm de komende jaren. Over 10 jaar is het ruim €2,8 miljard euro. Niet vreemd dus dat steeds meer supers een online shop starten. Het is de trend. Bij veel supermarkten in Iens kunnen consumenten steeds vaker terecht voor online boodschappen. Bijvoorbeeld de Agrimarkt en zelfs de Pakgro. Bij de internet-supermarkten is alles verkrijgbaar. Artikelen zoals Spareribs en uiteraard ook Spaghetti. Alles is aanwezig van grote merken als Le Pain des Fleurs t/m bijvoorbeeld Weerribben Zuivel. Een doorsnee online supermarkt heeft een assortiment van niet minder dan 30.000 artikelen. Ook bij de populaire slagerszaak nabij Iens kun je vaak ook gewoon via internet je boodschappen doen en via bezorging thuis laten brengen. Bij online boodschappen doen heb je niet te maken met openingstijden. Het kan 24/7! Geschikte bestelmomenten zijn woensdagochtend plus op zaterdagmiddag.

    Online bestellen bij de supermarkt duurt vaak niet langer dan 12 minuten. Des te beter je het trucje leert, hoe beter je erin wordt. Wil je boodschappen laten bezorgen? Let dan goed op de voorwaarden. Wanneer je boodschappen aan huis laat bezorgen in Iens, wees er dan zeker van dat er iemand is op het afleveradres. Vanzelfsprekend is dit in Boodschappen Bezorgen Weteringbrug of Boodschappen Bezorgen IJzendoorn eigenlijk precies zo. In en nabij Boodschappen Bezorgen Noord-Holland bedraagt de route naar de lokale supermarkt zo’n 700 meter. In de gemeente van Iens is er qua supermarktaanbod veel te kiezen. Door online te bestellen hoef je niet meer naar de supermarkt.

    Geen gezeul met kratten. Wacht niet meer voor een kassa. De internet supermarkt bezorgt het gewoon bij jou thuis. Ontdek nu zelf de vele voordelen! Het is niet alleen de supermarkt die aan huis bezorgt: ook bij een bakkerij in Iens en slager in Iens kun je het assortiment online bestellen. Visboer, groenteman of kruidenier, alles is online te vinden. Broodbeleg, pinda’s of vleeskruiden? Bestel het online! Het afleveren van de boodschappen kost je in Iens ongeveer tussen de 2,5 en 6 euro. Bezorging kan overdag tussen 9:50 tot 18:00 en ook later op de dag tot 21:20 uur. De supermarkten hebben allemaal hun eigen tijden. Bestel boodschappen als gedistilleerd, waterijs en ook Satesaus direct online!

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer