logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Indijk

Jouw boodschappen laten bezorgen in Indijk

Steeds meer mensen profiteren ervan: Alle boodschappen snel en voordelig bij jou thuis laten bezorgen in Indijk. Shop alle boodschappen nu direct online . Vanaf nu kun je achterover leunen. Alle boodschappen worden aan huis bezorgd. Online supermarkten groeien hard. Ook in Indijk heb je de mogelijkheid om de grote en kleine boodschappen thuis te laten afleveren. Tik op de oranje button onder deze tekst en gebruik de supermarkt-webshop om online je boodschappen te doen. In de laatste stap kun je dan selecteren op welke dag en tijdstip je de boodschappen wilt ontvangen.

De boodschappen bezorgservice van Albert Heijn in Indijk

Albert Heijn kennen we allemaal. De online super AH.nl misschien iets minder goed. AH.nl biedt het grootste online assortiment. Hier kun je dus terecht voor al je boodschappen. Het bezoekje aan de supermarkt is niet meer nodig. Laat je boodschappen bezorgen in Indijk. Als je vandaag je bestelling doorgeeft, kan het morgen al bezorgd worden. Kies direct een bezorgdag en tijdstip dat jou schikt. Je hoeft je niet langer druk te maken om het tillen van zware tassen. Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen bezorgen Albert Heijn Indijk

 • Bijna 30.000 producten online bestellen
 • Kies een tijdslot en laat de boodschappen morgen al bezorgen
 • Ophalen in winkel of Pick Up Point ook mogelijk
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktJouw boodschappen bezorgservice Jumbo Indijk
  Gebruik jij ‘m al? De boodschappen bezorgservice van Jumbo in Indijk? Laat je jouw boodschappen bezorgen door de nieuwe service van jumbo? Kijk op op Jumbo.nl of er al bij jou wordt bezorgd
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktAlle boodschappen aan huis bezorgd door PLUS Indijk
  Boodschappen laten bezorgen door PLUS in Indijk? Laat jij PLUS de boodschappen bij bij jouw thuis afleveren? Wanneer je op Plus.nl jouw postcode invult zie je direct of bezorging bij jou al kan.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktJouw boodschappen aan huis bezorgd door Coop Indijk
  Hij is net gelanceerd en razend populair. Wat weet jij van de bezorgservice van Coop Indijk? Wanneer je voor Coop kiest dan worden de boodschappen snel bezorgt. Weten of er ook bij jou aan huis bezorgd wordt? Het antwoord vind je op Cooponline.nl
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoJouw boodschappen bezorgservice Lidl Indijk
  Bekijken of ook Lidl in Indijk ook de boodschappen aflevert bij jou aan huis? Lidl is nog niet begonnen met een bezorgservice.
  Geen bezorging
  aldilogoBoodschappen bezorgservice Aldi Indijk
  Wil je weten of Aldi in Indijk ook de boodschappen aflevert bij jou aan huis?Helaas: je kunt bij Aldi nog niet bestellen en bezorgen.
  Geen bezorging

  Redenen waarom mensen hun boodschappen laten bezorgen in Indijk

  • Nooit meer sjouwen met boodschappen. Alles tot in de keuken bezorgd.
  • Geen gesjouw door de super, alles bestellen vanuit je luie stoel
  • Na bezorging afrekenen doe je eenvoudig met de bankpas.
  Welke supermarkten en andere winkels bezorgen in Indijk?

  Goed om te weten: In het overzicht hier links een opsomming met de bekende supermarkten die (gratis) boodschappen aan huis bezorgen in Indijk. Klik op de bestelknop achter de super om jouw boodschappen direct online aan te schaffen.

  Supermarkt met bezorgservice melden

  Mis je nog een boodschappen bezorgservice in Indijk die nog niet in het overzicht vermeld staan? Wij vernemen graag van jou met welke bezorgbedrijven ooit van doen gehad hebt. Gebruik hieronder de button en geef direct de boodschappen-bezorgservice door die wij nog missen. Zo help jij ons en andere bezoekers aan correcte info!

  meld bezorg service

  Wat kost boodschappen bezorgen in Indijk

  Wat kost dat nou? Je boodschappen thuis laten bezorgen. De prijs van de bezorging voor boodschappen bezorgen in Indijk zijn afhankelijk van veel factoren. Picic, de online supermarkt, bezorgt standaard gratis. Maar standaard servicekosten zijn ook niet helemaal ongebruikelijk. Gemiddeld liggen de bezorgkosten zo tussen de €2,10 t/m €8,50

  Hoe veel dagen moet ik wachten op de bezorging in Indijk

  Jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk jouw boodschappen in huis hebben. Dat betekent dat het geen dagen moet duren voordat de boodschappen worden afgeleverd in Indijk. Lang op je boodschappen wachten is niet meer gebruikelijk. Steeds meer supers zeggen: Bestel je vandaag? Dan heb je het morgen in huis. Dus wacht niet langer! Bestel direct via internet en je hebt het morgen in huis.

  Supermarkten in en rondom Indijk

    Wat vind jij van boodschappen bezorgen in Indijk?

    Worden jouw boodschappen al bezorgd in Indijk?

    Reviews van supermarkten en het laten bezorgen van boodschappen in Indijk

    Bestellen bij de online super en de producten laten thuisbezorgen in Indijk is al een tijdje mogelijk. In de omgeving van Indijk vind je al 4 online supers en/of slagers waar je via internet kunt kopen. Consumenten in Zuid West Friesland besteden maandelijks ruwweg 26,5 euro bij online supers als Albert Heijn, Jumbo en Coop. In Indijk worden met name Muisjes en producten van Hero steeds vaker online besteld. De gemiddelde servicekosten zijn hier zo'n €2,20. Wij schatten dat ongeveer 2,3% van de mensen uit Friesland kennis gemaakt met online boodschappen doen. Over grofweg 10 jaar groeit dit verder naar 20,75%. Laat deze week nog de boodschappen thuisbezorgen in Indijk.

    4.49

    Plaatsen in de buurt van Indijk

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Denk jij erover om je boodschappen via een online super te doen bij een supermarkt die aan huis levert in Indijk? Je moet het gewoon eens zelf ervaren. De voordelen zijn immens ten opzichte van in de winkel zelf boodschappen doen. In Indijk is dit al een tijd lang mogelijk bij de grote supers. Vele mensen rijden nog met de Opel Speedster of een Fiat Fiorino naar een filiaal van Vomar of bijv. een slagerij in de gemeente Zuid West Friesland? In Friesland is het bezorgen van boodschappen al heel ontzettend populair.

    Je gaat naar de online shop van de super waar je wellicht wel vaker komt. Daarna leg je de dagelijkse boodschappen in je online winkelmandje. Bij de volgende stap geef je aan waar de boodschappen bezorgd mogen worden. De stap daarna is het kiezen van een bezorg-tijdstip. M.b.t. de betaling en afleveren kun je veel kiezen. Supers bieden de mogelijkheid voor de factuur betalen bij bezorging. Dit kan je veilig doen met jouw bankpas bij de levering door de supermarkt. Een normaal gezin besteedt zo’n 97 euro per 7 dagen aan boodschappen. Supermarkten bezorgen de boodschappen in Indijk zowel op werklocaties en een gewenst afwijkend afleveradres. Je kunt overigens ook online meespelen met de actie’s. De kortingen en aanbiedingen zijn via internet te vergelijken met die in de fysieke winkel.

    Het bestellen van je boodschappen via internet in Indijk is de laatste jaren steeds gangbaarder geworden. Nu spenderen we als Nederlanders ongeveer 382 miljoen euro bij de internet supermarkten. Dit is slechts het begin. Over 10 jaar groeit dit door tot zo’n 3 miljard euro. Niet onlogisch dus dat je nu bij steeds meer supers ook online kunt bestellen. Bij veel je winkels in de buurt van Indijk is online boodschappen doen de dagelijkse gang van zaken. De wat meer bekende voorbeelden zijn supers zoals Dirk en Agrimarkt. Via internet is alles te koop. Producten als Pennen en potloden en uiteraard Ijs en Yoghurt. Van de welbekende merkan als Yakso en vanzelfsprekend Finn Crisp. De online collectie van online supers is al gauw 6.000 producten. Ook bij jouw favoriete bakkerswinkel rondom Indijk kun je jouw bestelling ook via de webshop doorgeven en via bezorging thuis laten afleveren. Op alle dagen van de week is hij open. In de ochtend, middag en avond. Zelf ’s nachts! Drukke momenten bij de websupers zijn woensdagmiddag en op zaterdagavond.

    Bestellen bij de internet supermarkt kost vaak niet meer dan 13 minuten. Des te vaker je dit doet, des te sneller bestel jij online. De voorwaarden moet je goed lezen. Dit is erg belangrijk voor het thuisbezorgen. Als jij alle boodschappen laat thuisbezorgen in Indijk, dan is het belangrijk dat je ook thuis bent wanneer er wordt bezorgd. Dit is natuurlijk in Boodschappen Bezorgen Elsendorp of Boodschappen Bezorgen Wierden ook zo. In en rondom Boodschappen Bezorgen Friesland behelst de route tot een lokale super ongeveer 700 meter. Rondom Indijk vind je meerdere supermarkten. Maar ontdek het gemak van online bestellen en laat de fysieke super achter je.

    Geen sjouw met tassen. Geen frustratie in de lange rij voor de kassa. Gewoon thuis laten bezorgen. Gemak dient de mens toch? In tegenstelling tot wat veel mensen denken, geldt dit alleen voor supermarkten: ook bij een bakkerij in Indijk en slager in Indijk vind je online nieuwe kansen. Weliswaar ook de groentewinkel en de visboer. Tandpasta, chocolade of groenten. Laat het nu bezorgen! De vergoeding voor bezorgen ligt in Indijk ongeveer tussen de 1,25 tot zo’n 7,5 euro per aflevering. Bezorging tot in de keuken kan overdag zo tussen de 9:20 tot zo’n 16:10. Aflevering in de avond kan vaak tot ongeveer 21:20 uur. Let op: De levertijden zijn niet in alle plaatsen hetzelfde. Bestel producten zoals mozzarella, Hotdog of plus via de website.

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer