logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Langezwaag

Boodschappen bezorgdiensten in Langezwaag

Het is een ware trend. Al jouw boodschappen makkelijk en eenvoudig bij jou thuis laten afleveren in Langezwaag. Shop alle boodschappen online bij jouw vertrouwde supermarkt en je kunt ze gewoon laten bezorgen tot in de woonkamer. Wat je misschien niet wist: Ook in Langezwaag heb je tegenwoordig de keuze om alle broodnodige boodschappen aan huis te laten brengen. Klik nu op de oranje button en start met het bestellen van je boodschappen via internet. In de laatste stap kun je dan selecteren op welke dag en tijdstip je de boodschappen wilt ontvangen.

Jouw boodschappen worden thuisbezorgd door Albert Heijn in Langezwaag

Shop jij al bij de online supermarkt van Nederland, Albert Heijn? Wist je dat je op AH.nl inmiddels meer dan 28.000 producten kunt bestellen? Bespaar nu veel tijd en gedoe! Laat je boodschappen bezorgen in Langezwaag. Vandaag besteld? Morgen al in huis! Handig! Zelf een bezorgdag en tijdstip kiezen. Albert Heijn bezorgt al vanaf €3,95. Voor dat geld worden alle boodschappen tot in de keuken bezorgd.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen laten bezorgen door Albert Heijn Langezwaag

 • Kies uit ruim 28.000 producten
 • Kies een tijdslot en laat de boodschappen morgen al bezorgen
 • Je betaalt eenvoudig met PIN bij bezorging
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktDe boodschappen thuisbezorgd door Jumbo Langezwaag
  Wil jij al jouw boodschappen aan huis laten bezorgen door Jumbo Langezwaag? Mocht je voor Jumbo kiezen dan weet je dat de boodschappen netjes bezorgt worden. Op Jumbo.nl kun je checken of er bij jou al aan huis bezorgd wordt.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktBoodschappen aan huis bezorgd door PLUS Langezwaag
  Boodschappen tot in de keuken laten bezorgen door PLUS in Langezwaag? Ook bij PLUS is de bezorgdienst volop in ontwikkeling. Helaas dekt de bezorgservice nog niet heel NL. Op Plus.nl zie je of er bij jou bezorgd wordt.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktDe boodschappen laten bezorgen door Coop Langezwaag
  Boodschappen laten bezorgen door Coop in Langezwaag? Ga je voor Coop? Dan ga je voor snelle en kwalitatieve bezorging. Ga naar de website Cooponline.nl om te zien of er ook bij jou geleverd wordt.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoJouw boodschappen thuisbezorgd door Lidl Langezwaag
  Wil je weten of de Lidl in Langezwaag aan bezorging van boodschappen doet? Helaas: Lidl heeft nog geen bezorgservice.
  Geen bezorging
  aldilogoJouw boodschappen laten thuisbezorgen door Aldi Langezwaag
  Bekijken of Aldi in Langezwaag ook bij jou thuis bezorgt?Jammer genoeg biedt Aldi nog geen bezorgservice
  Geen bezorging

  3 voordelen van boodschappen laten bezorgen in Langezwaag

  • Geen gezeul met zware tassen meer. Alles wordt eenvoudig bezorgd waar jij wil.
  • Geen uur rondlopen in de super. Binnen een paar minuten alles besteld!
  • Eenvoudig met je Pinpas betalen bij bezorging
  Bekijk of supermarkten en andere food-winkels bezorgen in Langezwaag?

  In ons overzicht hier links vind je een opsomming met de bekende supermarkten die boodschappen kunnen bezorgen laten bezorgen in Langezwaag. Klik op de knop achter de betreffende supermarkt om direct te beginnen met online boodschappen doen.

  Meld jouw bezorgdienst

  Zijn er nog winkels of bezorgservices in Langezwaag welke echt niet vergeten mogen worden? Laat ons weten met welke boodschappen bezorgers van doen hebt gehad. Druk hieronder op de knop en stuur meteen de thuisbezorg-service in die nog ontbreekt in ons overzicht. Alvast bedankt voor jouw inzending!

  meld bezorg service

  Het kostenplaatje van de boodschappen bezorgservices in Langezwaag

  Je bent natuurlijk benieuwd wat het kost om je boodschappen te laten bezorgen. De vergoeding voor het bezorgen van boodschappen in Langezwaag zijn nogal fluctuerend in de afgelopen maanden. Vanaf een bepaald bedrag (vaak rond de €50) bezorgen enkele supermarkten gratis. Aan de andere kant zijn er veel supermarkten die een standaard tarief hanteren. De bijdrage voor het laten bezorgen ligt tussen de €3,00 t/m €6,60

  Hoe lang duurt het bezorgen van boodschappen in Langezwaag

  Boodschappen heb je over het algemeen snel nodig. Je wilt natuurlijk geen week wachten tot je bestelling wordt afgeleverd in Langezwaag. Dagenlang wachten is niet meer nodig. Supermarkten beloven dan ook: Als je vandaag bestelt heb je het morgen in huis. Begin direct met online shoppen en laat het morgen nog afleveren.

  Supermarkten rondom en in Langezwaag

    Geef jouw mening over boodschappen bezorgservices in Langezwaag?

    Hoe worden je boodschappen bezorgd in Langezwaag?

    Ervaringen met supermarkten en bezorgdiensten in Langezwaag

    Boodschappen bestellen op internet en alles aan huis laten bezorgen in Langezwaag is erg populair. In de buurt van Langezwaag vind je inmiddels zo'n 2 (food) winkels en/of kruidenierszaken waar je via het internet kunt bestellen. Consumenten in Opsterland spenderen maandelijks ongeveer 27,5 euro bij internet-supermarkten. In Langezwaag worden specifiek Diepvriesproducten en producten van Beemster besteld en thuis afgeleverd. De kosten van thuisbezorging bedragen gemiddeld €4,10. Momenteel heeft zo'n 1,55% van de mensen in Friesland hun boodschappen wel eens online besteld en laten bezorgen. Over om en nabij 10 jaar zal dit stijgen met 24,5%. Laat je boodschappen bezorgen in Langezwaag.

    3.77

    Bekijk ook de volgende plaatsen in de buurt van Langezwaag

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Nieuwsgierig? En zit je eraan te denken om je boodschappen bij een e-supermarkt te bestellen bij een winkel die ook bezorgt in Langezwaag? Ontdek zelf het gemak van online boodschappen doen. Er zijn heel veel voordelen ten opzichte van zelf een “fysieke” supermarkt bezoeken. In Langezwaag is dit al een tijd lang mogelijk bij de grote supers. Tientallen keer per jaar rijden we met de Daihatsu Charade of met de Subaru Vivio naar een supermarkt van Deen of bijv. een slagerij in de gemeente Opsterland? In de omgeving van Friesland is het thuis laten afleveren van boodschappen niet meer dan normaal.

    Je gaat simpelweg naar de supermarkt waar je online kunt bestellen. Aansluitend sleep je de benodigde artikelen in het winkelmandje van de online super. Heb je alles gevonden wat je nodig hebt? Als laatst betaal je jouw boodschappen. De vervolgstap is het selecteren van een bezorgmoment. M.b.t. de betaling en afleveren kun je veel kiezen. Je kan nu ook gebruik maken van achteraf betalen. Handig: Betaal veilig en snel met jouw bankpas bij de bezorger. De gebruikelijke uitgaven van een doorsnee gezin zijn 92 euro aan alle boodschappen die in een week verbruikt worden. Het leeuwendeel van de supermarkten bezorgen boodschappen in Langezwaag eveneens op kantoren/kantines en bij jou in de keuken. Je kunt overigens ook via internet meespelen met de actie’s. De folderacties en andere kortingen zijn bij de internet-supermarkt in principe altijd hetzelfde als in de winkel.

    Boodschappen op internet kopen en laten bezorgen in Langezwaag is iets wat de afgelopen jaren enorm groeit. In 2016 spenderen we als Hollanders ongeveer 386 miljoen euro bij online supers. Dit bedrag zal volgens ingewijden oplopen in 2025 naar 2,6 miljard euro. Het is dus helemaal niet zo gek dat je bij steeds meer supers online terecht kunt. Bij steeds meer supers rondom Langezwaag is het kinderspel om je boodschappen online te doen. Denk aan de lokale Jan Linders en wellicht de Spar. Bij de online super kun je alles wel kopen. Het kunnen artikelen zijn als Rookvlees en ook producten als Filet Americain. Alles van de A-merken zoals Yoguru maar juist ook Farm Dairy. Het gemiddelde assortiment van de online supermarkt bedraagt zo’n 7.000 artikelen. Ook bij de plaatselijke vishandelaar in de regio Langezwaag kun je jouw vaak bestelde boodschappen ook online kopen en snel aan huis laten bezorgen. Online boodschappen kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week doen. Populaire bestelmomenten zijn dinsdagmiddag maar ook op je werk, iets voor 5 uur.

    Boodschappen bestellen op bijvoorbeeld AH.nl lukt vaak al in minder dan 12 minuten. Des te vaker je dit doet, hoe bekwamer je wordt. Wil je boodschappen laten bezorgen? Let dan goed op de voorwaarden. Wanneer je de boodschappen laat afleveren Langezwaag, wees er dan zeker van dat er iemand is op het afleveradres. Natuurlijkerwijs is dit in Boodschappen Bezorgen Heijen / Boodschappen Bezorgen Vragender precies net zo. In de omgeving van Boodschappen Bezorgen Utrecht is de weg naar de (food) winkel zo’n 550 meter. In en nabij Langezwaag vind je meerdere supermarkten. Maar door de komst van online hoef je daar niet meer naartoe.

    Geen gesleep met tassen. Geen gezoek in de winkel of gewacht bij de kassa. Laat alles gewoon aan huis bezorgen. Ga voor de online eenvoud. Niet alleen de (online) super bezorgt bij jou thuis: ook bij een bakkerij in Langezwaag en slager in Langezwaag kun je online terecht. Weliswaar ook de groentewinkel en de visboer. Brood, hagelslag of vis, laat het gewoon bezorgen. Wat ben je kwijt aan thuisbezorging? In Langezwaag tussen de 2 tot zo’n 5,5 euro per bestelling. De thuisbezorging vindt plaats overdag tussen 9:10 tot zo’n 17:30 en vaak ook s’avonds tot zo’n 21:10 uur. Openingstijden kunnen verschillen per supermarkt. Koop producten als Shampoo, Roomkaas en ook roodmerk direct via internet!

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer