logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Makkum

Boodschappen laten thuisbezorgen in Makkum

Voor velen is het een uitkomst. Alle boodschappen eenvoudig en voordelig in de keuken laten bezorgen in Makkum. Shop al jouw dagelijkse boodschappen nu online . Het mooie is: je hoeft niet meer naar de drukke super. Alle boodschappen worden bezorgd. Online supermarkten groeien hard. Ook in Makkum is het tegenwoordig een fluitje van een cent om al jouw boodschappen te laten thuisbezorgen. Maak gebruik van de oranje button hieronder en gebruik de supermarkt-webshop om online je boodschappen te doen. Als laatste geef je de dag op wanneer jij het geleverd wil hebben.

Boodschappen aan huis laten bezorgen door Albert Heijn in Makkum

Bij Albert Heijn heb je de keuze uit 28.000 producten. Albert Heijn bezorgt in steeds meer gebieden door heel Nederland. Het bezoekje aan de supermarkt is niet meer nodig. Laat je boodschappen bezorgen in Makkum. Wanneer je vandaag besteld, heb je je boodschappen morgen in huis. Kies zelf de bezorgdag die jou uitkomt. Ook niet onbelangrijk: Albert Heijn bezorgt alles tot in jouw keuken.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen thuisbezorgd door Albert Heijn Makkum

 • Kies uit meer dan 28.000 boodschappen
 • Bestel nu online en laat morgen je boodschappen bezorgen
 • Betaal eenvoudig bij de bezorging met je pinpas
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktDe boodschappen laten thuisbezorgen door Jumbo Makkum
  Je boodschappen laten bezorgen door de Jumbo omgeving Makkum? Jumbo bezorgt / levert de boodschappen landelijk af bij bijna alle huishoudens. Op Jumbo.nl kun je direct zien of ze al bij jou bezorgen.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktAlle boodschappen thuis laten bezorgen door PLUS Makkum
  Kennis maken met de bezorgservice van PLUS Makkum? Ook bij PLUS maken steeds meer klanten gebruik van bezorging. Vul je postcode in op Plus.nl en ontdek of er al bij jou bezorgd wordt.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktJouw boodschappen thuisbezorgd door Coop Makkum
  Wil ook jij al jouw boodschappen laten thuisbezorgen door Coop in Makkum? Mocht je voor Coop kiezen dan weet je dat de boodschappen netjes bezorgt worden. Op Cooponline.nl kun je checken of er bij jou al aan huis bezorgd wordt.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoDe boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl Makkum
  Kijken of de Lidl ook in Makkum een eigen thuisbezorgservice heeft? Nee: Lild kan op dit moment nog geen boodschappen thuisbezorgen.
  Geen bezorging
  aldilogoAlle boodschappen bezorgservice Aldi Makkum
  Wil je weten of Aldi in Makkum aan huis levert?Op dit moment is het nog niet mogelijk door Aldi te laten bezorgen.
  Geen bezorging

  Laat vandaag nog boodschappen bezorgen in Makkum

  • Geen gesjouw meer met zware kratten. Alles wordt gewoon thuisbezorgd.
  • In een kwartier al je boodschappen besteld
  • Nooit vooruit betalen. Je betaalt bij de bezorging met je Pinpas
  Welke winkels bezorgen bij jou aan huis in Makkum?

  In het overzicht aan de linkerkant vind je een checklist met de populaire supermarktketens die (al dan niet gratis) aan huis bezorgen in Makkum. Klik op de button achter de supermarkt om direct de hoognodige boodschappen online te bestellen.

  Supermarkt met thuisbezorgservice doorgeven

  Er zijn altijd meer winkels. Zijn er volgens jou bezorgdiensten uit Makkum die niet vergeten mogen worden? Wij vernemen graag met welke supermarkt bezorgers je kennis hebt. Maak gebruik van de onderstaande button om jouw kennis direct met ons te delen. Zo help je ons en websitebezoekers aan relevante info!

  meld bezorg service

  Servicekosten voor het bezorgen van boodschappen in Makkum

  Jammer genoeg is boodschappen laten bezorgen nog niet geheel gratis. Je betaalt altijd wel een kleine bijdrage. De huidige kosten voor boodschappen laten bezorgen in Makkum wisselen enorm per supermarkt. Enkele supermarkten bezorgen bij 50 euro of meer al gratis. Maar er zijn ook nog steeds veel supers die een standaard tarief gebruiken. Gemiddeld liggen deze kosten tussen de €3,40 – €5,50

  Met hoeveel dagen levertijd moet ik rekening houden in Makkum

  Je boodschappen heb je over het algemeen altijd snel nodig. Het is niet handig als je lang moet wachten tot de boodschappen worden gebracht in Makkum. Dat is gelukkig vaak niet meer aan de orde. Steeds vaker geldt: Boodschappen vandaag bestellen betekent morgen geleverd. Waar wacht je nog op? Bestel online en ontvang het morgen al.

  Supermarkten in en rondom Makkum

    Wat is jouw opinie over de boodschappen bezorgservices in Makkum?

    Worden boodschappen thuis afgeleverd in Makkum?

    Ervaringen met supermarkten en bezorgdiensten in Makkum

    Online bij de supermarkt bestellen en alle boodschappen in de keuken laten bezorgen in Makkum is al erg succesvol. In en rondom Makkum tref je al meer dan 10 supermarkten en/of visboeren met de optie tot online boodschappen doen. Bewoners van Zuid West Friesland besteden per maand ongeveer 36 euro bij online supers als Albert Heijn, Jumbo en Coop. In Makkum worden bijv. Spareribs en producten van Fish Tales steeds vaker online besteld. Het thuis laten afleveren van boodschappen kost ongeveer €2,40. Tegenwoordig heeft ongeveer 1% van de inwoners uit Friesland de boodschappen wel eens besteld bij een internet-super. In de volgende 10 jaar zal dit vergroten met 25,75%. Laat je boodschappen bezorgen in Makkum.

    4.37

    Andere steden en dorpen in de buurt van Makkum

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Zit je nog met vragen om je boodschappen bij een online super te bestellen bij een super die bezorgt in Makkum? Profiteer nu zelf van de vele voordelen van online boodschappen doen. Je hebt veel voordeel in vergelijking met “ouderwets” naar de supermarkt gaan. In Makkum kan dit al maanden. Elke dag rijden velen nog met de Citroën DS3 of Saab 9000 naar een winkel van Vomar of bijv. een slagerij in de gemeente Zuid West Friesland? In de regio Friesland is kopen bij de websupermarkt zeer gebruikelijk.

    Je gaat naar de app of de website van de supermarkt waar jij het liefste komt. Even naarna selecteer je de essentiële boodschappen in de internet winkelmand. Alles gevonden? Als laatst betaal je jouw boodschappen. Het uitkiezen van een bezorgtijdstip kun je daarna doen. Vooraf betalen is vaak geen vereiste. Er zijn meer opties. Supers bieden de mogelijkheid voor gebruik maken van achteraf betalen. Handig: Betaal veilig en snel met jouw bankpas bij de bezorger van de supermarkt. Gezinsbestedingen? Normaal gesproken is dat zo’n 88 euro in de week aan zijn/haar boodschappen. De grote supermarkten bezorgen jouw boodschappen in Makkum zowel op kantoren en kantines en ook bij de huishoudens thuis. Je kan ook online gaan deelnemen aan spaaracties. Kortingsacties zijn bij online supers nagenoeg hetzelfde als in de stenen supermarkten.

    Het doen van online boodschappen in Makkum is geen hype: het is een trend. Als Nederlanders besteden we nu ongeveer 448 miljoen euro aan boodschappen via internet. Dit is slechts het begin. Over 10 jaar groeit dit door tot zo’n 2,9 miljard euro. Het is dus helemaal niet zo gek dat je bij steeds meer supers online terecht kunt. Bij veel locatie’s in de omgeving van Makkum is het nu dus ook mogelijk om online je boodschappen te doen. Denk aan de lokale Boni of Nettorama. Via internet is alles te koop. Zo vind je er Varkensfilet maar juist ook Cannelloni. Alles van de A-merken zoals Kees maar ook artikelen van Zuiver Zuivel. De online collectie van online supers is al gauw 24.000 producten. Ook bij de plaatselijke slagerszaak in de buurt van Makkum kun je jouw favoriete producten ook online kopen en in de keuken laten bezorgen. Op alle dagen van de week is hij open. In de ochtend, middag en avond. Zelf ’s nachts! Gebruikelijke besteldagen zijn maandagochtend en op je werk, iets voor 5 uur.

    Boodschappen via internet bestellen kost je vaak slechts 15 minuten. Des te frequenter je het doet, hoe behendiger je wordt. Houd de voorwaarden van boodschappen laten bezorgen goed in acht. Om je boodschappen in de keuken afgeleverd te krijgen in Makkum, dan is het natuurlijk belangrijk dat je thuis bent op het moment van bezorging. Dit is in andere plaatsen als Boodschappen Bezorgen Den Oever of Boodschappen Bezorgen Almen overeenstemmend. In de regio Boodschappen Bezorgen Zuid-Holland is de gemiddelde afstand naar een supermarkt vlakbij vaak niet meer dan 550 meter. In de omgeving Makkum kunnen inwoners kiezen uit meerdere supermarkten. Het doen van boodschappen via internet biedt zoveel voordelen.

    Geen gezeul met tassen. Het einde van de lange wachtrij. Gewoon thuis laten bezorgen. Ontdek nu zelf de vele voordelen! En dit is niet alleen van toepassing op een supermarkt: ook bij een bakkerij in Makkum en slagerij in Makkum vind je online nieuwe opties. Weliswaar ook de groentewinkel en de visboer. Waar het ook om gaat, laat het afleveren. Servicekosten voor bezorging liggen in Makkum tussen de 3 en zo’n 4,5 euro per bezorger. Bezorging aan huis kan vanaf de vroege uurtjes rond 9:20 tot 18:00 maar gelukkig ook later tot 20:30 uur. Let op: De levertijden zijn niet in alle plaatsen hetzelfde. Koop producten zoals sinaasappelen, Wasmidde maar bijvoorbeeld ook paprik bij de internet-supermarkt.

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer