COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
 • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Boodschappen Bezorgen Offingawier

Laat je boodschappen bezorgen in Offingawier

Gemak dienst de mens: Al jouw dagelijkse boodschappen lekker gemakkelijk tot in de keuken laten bezorgen in Offingawier. Shop al jouw dagelijkse boodschappen via internet, bij jouw lokale supermarkt. en je kunt ze gewoon laten bezorgen tot in de woonkamer. Misschien goed om te weten: Ook in Offingawier heb je tegenwoordig de keuze om de grote en kleine boodschappen aan huis te laten brengen. Gebruik de volgende knop en selecteer de boodschappen die je nodig hebt. In de laatste stap kun je dan selecteren op welke dag en tijdstip je de boodschappen wilt ontvangen.

Laat je boodschappen bezorgen door Albert Heijn in Offingawier

Albert Heijn heeft een enorm assortiment en een geweldige service. In de webshop AH.nl kun je op dit moment maar liefst 28.000 producten bestellen. Velen gingen je al voor: Boodschappen laten bezorgen in Offingawier. Als je vandaag je bestelling doorgeeft, kan het morgen al bezorgd worden. AH.nl werkt met nauwkeurige tijdslots. Je kiest zelf wanneer de boodschappen bezorgd worden. Albert Heijn bezorgt al vanaf €3,95. Voor dat geld worden alle boodschappen tot in de keuken bezorgd.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen bezorgservice Albert Heijn Offingawier

 • Bestel ruim 28.000 verschillende producten
 • Bestel vandaag nog en ontvang morgen al je boodschappen
 • Je betaalt eenvoudig met PIN bij bezorging
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktJouw boodschappen laten bezorgen door Jumbo Offingawier
  Kort geleden was het opeens mogelijk. Wat weet jij van de bezorgservice van Jumbo in Offingawier? Laat je jouw boodschappen bezorgen door de nieuwe service van jumbo? Op Jumbo.nl kun je direct zien of ze al bij jou bezorgen.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktAlle boodschappen bezorgservice PLUS Offingawier
  Gebruik maken van de thuis-bezorgservice van PLUS in Offingawier? Ook als je voor PLUS kiest worden de boodschappen bij je thuis afgeleverd. Op Plus.nl kun je checken of er bij jou al aan huis bezorgd wordt.
  Bestel op plus.nl
  coopsupermarktJouw boodschappen bezorgservice Coop Offingawier
  Wil jij al jouw boodschappen aan huis laten bezorgen door Coop Offingawier? Ga je voor Coop? Dan ga je voor snelle en kwalitatieve bezorging. Op de website Cooponline.nl kun je direct inzien of er bij jou bezorgd wordt.
  Bestel op coop.nl
  lidllogoJouw boodschappen bezorgservice Lidl Offingawier
  Bekijken of de Lidl in Offingawier aan huis kan bezorgen? Helaas: Lidl biedt geen eigen bezorgservice.
  Geen bezorging
  aldilogoJouw boodschappen aan huis bezorgd door Aldi Offingawier
  Uitzoeken of de Aldi ook in Offingawier bij jou in de keuken bezorgt?Helaas: Aldi biedt geen eigen bezorgservice.
  Geen bezorging

  Wij denken dat je de boodschappen moet laten bezorgen in Offingawier

  • Geen tassen vol boodschappen meer tillen. Je bestelling wordt aan huis geleverd.
  • In een kwartier al je boodschappen besteld
  • De betaling kan via de pinpas gedaan worden na bezorging.
  Bekijk welke supermarkten en andere winkels bezorgen in Offingawier?

  Meer dan je misschien dacht: In de tabel links een opsomming van de verschillende winkels en supers die aan huis bezorgen in Offingawier. Selecteer de super die jouw voorkeur geniet om jouw boodschappen online te bestellen.

  Supermarkt met bezorgservice melden

  Heb jij een eigen thuisbezorg-service, of weet jij van een supermarkt uit Offingawier die beslist ook genoemd moeten worden? Voel je vrij om het te delen. Wij horen graag met welke bezorgservices je gewerkt hebt. Druk op de onderstaande button om jouw suggesties kenbaar te maken. Zo maken we de website completer en de informatie vollediger!

  meld bezorg service

  De kosten van boodschappen bezorgen in Offingawier

  Bezorgen van boodschappen is vaak (nog) niet gratis. Supers rekenen een kleine bijdrage voor het inpakken en bezorgen. Het tarief voor het aan huis laten bezorgen van boodschappen in Offingawier wisselt per supermarkt. Er zijn supermarkten die al vanaf 35 euro gratis bezorgen. Maar die vlieger gaat niet bij elke supermarkt op. Vele supers hanteren nog een vast tarief voor bezorging. De kosten voor thuisbezorging variëren zo tussen de €3,20 tot ongeveer €9,00

  Hoe lang duurt het bezorgen van boodschappen in Offingawier

  Producten als groenten, fruit en andere voedingsproducten wil je zo snel mogelijk in huis hebben. Het is onpraktisch als je lang moet wachten tot jouw boodschappen thuisbezorgd worden in Offingawier. Bezorgservices zijn steeds efficiënter. Daardoor kunnen supermarkten beloven: Vandaag je boodschappen besteld? Dan wordt het morgen afgeleverd. Bezoek nu jouw favoriete supermarkt en bestel direct online.

  Supermarkten gelegen vlakbij Offingawier

    Wat vind jij van boodschappen bezorgen in Offingawier?

    Wat is de kwaliteit van de bezorgservices in Offingawier?

    Reviews van supermarkten en het laten bezorgen van boodschappen in Offingawier

    Bij de online supermarkt kopen en de volledige bestelling thuis laten afleveren in Offingawier is al erg succesvol. Rondom Offingawier zijn er al 9 internet supers en ambachtelijke winkels met een eigen webshop waar je kunt shoppen. Bewoners van Zuid West Friesland besteden maandelijks om en nabij de 27,5 euro bij online supers als Albert Heijn, Jumbo en Coop. In Offingawier worden met name Varkensrollade en producten van Keulen veel besteld. De kosten van thuisbezorging bedragen gemiddeld €3,50. Bij benadering heeft nu zo'n 1,85% van de mensen uit Friesland hun dagelijkse boodschappen wel eens op internet besteld. In de volgende 10 jaar wordt dit ongeveer 28,25%. Laat morgen nog jouw boodschappen bezorgen in Offingawier.

    4.58

    Bekijk ook deze steden vlakbij Offingawier

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    coop-logo Vanaf €4,99 Net nieuw: boodschappen zelf afhalen
    jumbo-logo Vanaf €3,50 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals

    Overweeg jij om jouw dagelijkse boodschappen eens bij een online supermarkt te kopen bij een winkel die ook bezorgt in Offingawier? Maak zelf kennis met de vele voordelen. Online je boodschappen doen is erg aantrekkelijk t.o.v. In de winkel zelf boodschappen doen. In Offingawier is dit al jaren mogelijk. Rij jij ook nog een paar keer per week met je Audi A1 , fiets of Toyota Prius+ naar een super van Dirk of bijvoorbeeld een kruidenier in de gemeente Zuid West Friesland? In de omgeving van Friesland is online boodschappen bestellen niet meer dan normaal.

    Je opent de website of app van de supermarkt waar je bekend mee bent. Scroll door de online folder en leg de vertrouwde producten in je winkelmandje. Vervolgensvul je het bezorgadres en het factuuradres in. Je kunt daarna een moment voor bezorging uitkiezen. Wat dat betreft valt er veel te kiezen. Bij veel supermarkten kun je tijdens de bezorging betalen. Dit is veilig & snel te realiseren met jouw pinpas bij de bezorger. De gebruikelijke uitgaven van een doorsnee gezin zijn 91 euro in de 7 dagen aan de dagelijkse boodschappen. De (online) supermarkten bezorgen de boodschappen in Offingawier zowel op werklocaties als aan huis. Ook online kun je meesparen met de actie’s. De kortingen via internet zijn zo ongeveer wel hetzelfde als in de fysieke supermarkt.

    Inkopen doen via internet in Offingawier is iets wat de afgelopen jaren enorm groeit. Op dit moment spenderen we in Nederland 396 miljoen euro bij online supers. Maar dit is nog maar een begin. In 2025 is dit niet minder dan €2,8 miljard euro. Niet vreemd dus dat steeds meer supers een online shop starten. Bij meer en meer supers in de omgeving van Offingawier kun je tegenwoordig gemakkelijk online boodschappen doen. Bekendere voorbeelden zijn supers als Pryma en zelfs de Deen. Bij de online super kun je alles wel kopen. Zo bestel je er Boter en uiteraard ook Macaroni. Van de grote en bekendere (a)-merken als Lipton en ook Nestea. Het digitale assortiment van een supermarkt bedraagt al gauw 9.000 items. Ook bij je lievelings bakkerij rondom Offingawier kun je regelmatig ook online een bestelling plaatsen en via bezorging thuis laten brengen. Bij online boodschappen doen heb je niet te maken met openingstijden. Het kan 24/7! Momenten dat veel mensen online bestellen zijn maandagmiddag en tevens op zaterdagochtend.

    Bestellen bij de internet supermarkt kost vaak niet meer dan 15 minuten. Hoe vaker je via internet bestelt, des te leuker wordt online boodschappen doen. Je moet wel op een aantal dingen letten als je de boodschappen wil laten bezorgen. Wanneer je de boodschappen laat bezorgen in Offingawier, zorg dat er iemand thuis is die de boodschappen kan ontvangen en betalen. Dit is in plaatsen als Boodschappen Bezorgen Baambrugge / Boodschappen Bezorgen De Rijp precies ook zo. In Boodschappen Bezorgen Noord-Brabant bedraagt de gemiddelde afstand naar de meest dichtbije supermarkt zo’n 1100 meter. In de plaats Offingawier bieden veel verschillende supermarkten deze mogelijkheden. Door de opkomst van online boodschappen doen hoef je niet meer naar de super.

    Geen zware tassen tillen. Geen frustratie in de lange rij voor de kassa. Laat de supermarkt gewoon alles bij jou bezorgen. Laat het internet voor jou werken! Dit geldt niet alleen voor de supermarkt: ook bij een bakker in Offingawier en slager in Offingawier vind je online nieuwe kansen. Voor de viswinkel en groenteboer geldt dit natuurlijk ook. Tandpasta, chocolade of groenten. Laat het nu bezorgen! Het tarief voor het inpakken en bezorgen ligt in Offingawier zo tussen de 2 tot zo’n 4,25 euro per levering. Het laten bezorgen aan huis kan vanaf de ochtend tussen 9:30 tot 16:40. Veel supers bezorgen ook in de avond tot ongeveer 21:40 uur. Er zijn verschillende openingstijden per supermarkt mogelijk. Bestel producten als brood, bier maar juist ook bols direct via internet!

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer