logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Oosterbierum

Boodschappen bezorgdiensten in Oosterbierum

Meer en meer mensen doen het: De boodschappen snel en goedkoop tot in de keuken laten bezorgen in Oosterbierum. Shop alle boodschappen online bij jouw vertrouwde supermarkt . Geen bezoekjes meer aan de drukke supermarkt: Alles wordt thuisbezorgd. Online supermarkten groeien hard. Ook in Oosterbierum is het niet moeilijk om (tegen een kleine vergoeding) al jouw dagelijkse boodschappen bij jou in de keuken te laten bezorgen. Maak gebruik van de oranje button hieronder en selecteer de boodschappen die je nodig hebt. Als laatste geef jij de dag en het tijdstip op wanneer jij alles bezorgd wil hebben.

Albert heijn bezorgt jouw boodschappen thuis in Oosterbierum

Bestel bij Albert Heijn voor het grootste assortiment en de beste service. Je kunt in de online super van AH ruim 28.000 artikelen bestellen. Geen gesjouw en gesleur met zware tassen. Laat je boodschappen bezorgen in Oosterbierum. Albert Heijn bezorgt 6 dagen per week. Vandaag besteld = morgen in huis. Jij beslist zelf wanneer de boodschappen bezorgd worden. Ook niet onbelangrijk: Albert Heijn bezorgt alles tot in jouw keuken.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen laten bezorgen door Albert Heijn Oosterbierum

 • Ruim 28.000 producten (ook Gall&Gall en Etos)
 • AH bezorgt 6 dagen per week. Vandaag besteld = morgen bezorgd.
 • Geen gesleep met boodschappen: AH bezorgt tot in de keuken
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktJouw boodschappen bezorgservice Jumbo Oosterbierum
  Wil jij al jouw boodschappen aan huis laten bezorgen door Jumbo Oosterbierum? Jumbo bezorgt / levert de boodschappen landelijk af bij bijna alle huishoudens. Ga naar Jumbo.nl om te zien of er bij thuisbezorgd wordt.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktAlle boodschappen thuis laten bezorgen door PLUS Oosterbierum
  Alle dagelijkse boodschappen laten bezorgen door PLUS Oosterbierum? Veel klanten van PLUS maken inmiddels gebruik van bezorgen. Helaas dekt de bezorgservice nog niet heel NL. Op Plus.nl zie je of er bij jou bezorgd wordt.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktDe boodschappen thuisbezorgd door Coop Oosterbierum
  Gebruik maken van de thuis-bezorgservice van Coop in Oosterbierum? Kies voor Coop: dan worden je boodschappen gekoeld bij je bezorgt. Kijk op op Cooponline.nl of er al bij jou wordt bezorgd
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoAlle boodschappen thuisbezorgd door Lidl Oosterbierum
  Kijken of de Lidl ook in Oosterbierum alle supermarkt-producten thuisbezorgt? De Lidl doet helaas nog niet aan thuisbezorging.
  Geen bezorging
  aldilogoBoodschappen laten bezorgen door Aldi Oosterbierum
  Bekijken of Aldi in Oosterbierum (gratis) boodschappen bezorgt?Aldi biedt helaas nog geen bezorgservice
  Geen bezorging

  Maak kennis met boodschappen bezorgen in Oosterbierum

  • Geen gesjouw meer met zware boodschappen kratten. Laat alles bezorgen waar en wanneer jij dat wil
  • Het kost weinig tijd zodat je toekomt aan andere dingen.
  • Betalen kan via de bankpas als de boodschappen zijn afgeleverd.
  Bekijk of supers en winkels doen aan thuisbezorging in Oosterbierum?

  Even samenvattend: In de tabel links vind je een lijst met populaire supermarktketens die (al dan niet gratis) aan huis bezorgen in Oosterbierum. Klik op de groene knop achter de super om de broodnodige boodschappen meteen online te doen.

  Rapporteer een bezorgservice

  Wellicht zijn er nog supermarkten of winkels uit Oosterbierum die ook relevant zijn voor het overzicht? Wij horen graag van je met welke bezorgdiensten jij gewerkt hebt. Druk hieronder op de link om jouw bezorgservice direct op te sturen. Vanaf deze kant alvast hartelijk dank voor je medewerking!

  meld bezorg service

  Wat moet je betalen voor het laten bezorgen van boodschappen in Oosterbierum

  De meeste supers rekenen servicekosten voor het inpakken en de bezorging van de boodschappen. De prijs van de bezorging voor boodschappen bezorgen in Oosterbierum is voor elke supermarkt heel anders. Er zijn supermarkten die al vanaf 45 euro gratis bezorgen. Sommige winkels en supermarkten hanteren nog wel een vast tarief qua servicekosten. De kosten voor thuisbezorging variëren zo tussen de €4,00 tot ongeveer €5,70

  Hoe lang moet ik wachten op de bezorging van mijn boodschappen in Oosterbierum

  Producten als groenten, fruit en andere voedingsproducten wil je zo snel mogelijk in huis hebben. Je besteld niet voor niets online. Je wilt niet lang wachten tot de boodschappen worden afgeleverd in Oosterbierum. Bezorging aan huis gaat steeds sneller. Daarom hanteren steeds meer supers de regel: Vandaag besteld, morgen in huis. Begin dus vandaag nog met online boodschappen doen!

  Supermarkten rondom Oosterbierum

    Deel jouw mening over boodschappen bezorgen in Oosterbierum?

    Hoe worden je boodschappen bezorgd in Oosterbierum?

    Jouw oordeel over boodschappen bezorgen in Oosterbierum

    Via internet je boodschappen doen en alle artikelen in de keuken laten bezorgen in Oosterbierum is erg gewild. In en rondom Oosterbierum tref je ruim 4 supermarkten en/of visboeren waar je via het internet kunt bestellen. De mensen in Franekeradeel spenderen maandelijks ongeveer 37 euro aan online food-producten. In Oosterbierum worden met name Melk en producten van Canderel steeds frequenter online gekocht. De gemiddelde servicekosten zijn hier zo'n €2,30. Rond de 1,2% van de bewoners in Friesland hun boodschappen thuis laten bezorgen. In de volgende 10 jaar kan dit stijgen naar 29,75%. Laat ook jouw boodschappen bezorgen in Oosterbierum.

    4.62

    Mogelijke interessante plaatsen in de buurt van Oosterbierum

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Overweeg jij om de boodschappen te bestellen en te laten bezorgen in Oosterbierum? Ervaar zelf de vele voordelen. Er zijn enorm veel positieve punten in vergelijking met naar de “ouderwetse” supermarkt gaan. In Oosterbierum kan dit al enkele jaren. Pak jij ook nog altijd je Daihatsu Young RV of met een Hummer H2 naar de EMTE of een groenteboer in de gemeente Franekeradeel? In de provincie Friesland is het laten bezorgen van boodschappen niet meer dan normaal.

    Je haalt je mobiel of PC tevoorschijn en opent de webshop van jouw supermarkt (waar je misschien al eerdere ervaringen mee hebt). Daarna leg je alle benodigde boodschappen in de internet winkelmand. Alles gevonden? Als laatst geef je aan waar het allemaal afgeleverd mag worden. Daarna kies je een afleverdag wat jou uitkomt. Met betrekking tot de betaling geef je aan wat jij prettig vindt. Bij een groeiend aantal supermarkten kun je tegenwoordig pas betalen wanneer de bezorging geschiedt. Doe dit snel en eenvoudig met jouw creditcard bij de koerier die het komt bezorgen. De uitgaven van gezinnen zijn gemiddeld zo’n 96 euro per week aan boodschappen. Het leeuwendeel van de supermarkten bezorgen boodschappen in Oosterbierum eveneens op bedrijven/zakelijke adressen als lekker makkelijk aan huis. Ook bij de online super kun je meedoen met kortingsacties. Kortingsacties en andere aanbiedingen zijn bij websupers te vergelijken met die in de fysieke winkel.

    Boodschappen bestellen en laten bezorgen in Oosterbierum wordt meer en meer toegankelijk. Als Hollanders spenderen we nu “nog maar” 392 miljoen euro bij de online supers. Retail-deskundigen verwachten een immense groei. Over 10 jaar is het ruim 3,6 miljard euro. Online bestellen kan bij steeds meer supermarkten. Bij veel filialen in Oosterbierum kun je tegenwoordig gemakkelijk online boodschappen doen. Neem bijvoorbeeld de Nettorama en de EMTÉ Supermarkten. Online zijn alle boodschappen te krijgen. Of het nu gaat om Rosbief en ook producten als Nootjes. Alles is aanwezig van grote merken als Bolletje maar juist ook Vedax. Het gemiddelde online assortiment bedraagt al snel 16.000 artikelen. Ook bij jouw eigen bakkerij in en rondom Oosterbierum kun je het assortiment ook online bestellen en laten thuisbezorgen. Online boodschappen bestellen kan op elk moment, waar je maar wil. Veel gebruikte bestelmomenten zijn zondagochtend of ook op vrijdagochtend.

    Via internet boodschappen doen kost je gemiddeld 16 minuten. Des te frequenter je het doet, des te leuker wordt online boodschappen doen. De voorwaarden moet je goed lezen. Dit is erg belangrijk voor het thuisbezorgen. Als je boodschappen laat afleveren in Oosterbierum, houd er rekening mee dat er iemand thuis moet zijn om de boodschappen te ontvangen. Vanzelfsprekend is dit in Boodschappen Bezorgen Sweikhuizen of Boodschappen Bezorgen Koog aan de Zaan niet anders. In de provincie Boodschappen Bezorgen Drenthe behelst de gemiddelde afstand naar de lokale supermarkt zo’n 1400 meter. In de regio Oosterbierum is er qua supermarktaanbod veel te kiezen. Wanneer je alles via internet bestelt hoef je niet langer naar de fysieke supers.

    Stop met tassen sjouwen. Het einde van de lange wachtrij. Laat alles gewoon bezorgen. Kies voor de simpele online mogelijkheden. Behalve de online supermarkten is er nog meer: ook bij een bakkerij in Oosterbierum en slager in Oosterbierum koop je alles eenvoudig via internet. Voor de viswinkel en groenteboer geldt dit natuurlijk ook. Fruit, aardappelen of chips, laat het aan huis bezorgen. De bezorgkosten liggen in Oosterbierum tussen de 2,75 tot 6,25 euro per bezorger. Bezorging bij jou thuis kan daags zo tussen de 8:20 t/m 16:00. Let op: Bezorging in de avond kan vaak tot 20:50 uur. Per winkel zitten hier echter wel verschillen in. Bestel items zoals Kattenvoeding, naasappels en juist ook chileense wijn via de website.

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer