logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Oudemirdum

Je boodschappen bezorgen ze ook in Oudemirdum

Veel mensen doen het al: alle boodschappen lekker makkelijk laten thuisbezorgen in Oudemirdum. Bestel alle boodschappen direct bij de online supermarkt . Het mooie is: je hoeft niet meer naar de drukke super. Alle boodschappen worden bezorgd. Goed om te weten: Ook in Oudemirdum is het helemaal niet ingewikkeld om alle artikelen van de supermarkt of andere verswinkel bij jou thuis te laten bezorgen. Tik op de oranje button onder deze tekst en start met online winkelen bij de beste supermarkt. Als laatste geef je de dag op wanneer jij het geleverd wil hebben.

De boodschappen bezorgservice van Albert Heijn in Oudemirdum

Albert Heijn is de grootste (online) supermarkt van Nederland. Albert Heijn bezorgt inmiddels door heel Nederland. Laat nu ook jouw boodschappen bezorgen in Oudemirdum. Over snelle levering hoef je je geen zorgen te maken. Vandaag bestellen betekent morgen bezorgd. Aan het einde van de bestelling kun je aangeven wanneer je het bezorgd wil hebben. Je hoeft niets meer te tillen. AH bezorgt altijd tot in de keuken.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen aan huis bezorgd door Albert Heijn Oudemirdum

 • Ruim 28.000 producten (ook Gall&Gall en Etos)
 • Bestel vandaag nog en ontvang morgen al je boodschappen
 • Standaard bezorging tot in de keuken
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktAlle boodschappen thuis laten bezorgen door Jumbo Oudemirdum
  Niet lang geleden werd deze nieuwe dienst geïntroduceerd. Boodschappen laten bezorgen door Jumbo Oudemirdum? Er zijn al veel klanten van Jumbo die laten thuisbezorgen. Op Jumbo.nl kun je checken of er bij jou al aan huis bezorgd wordt.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktAlle boodschappen laten thuisbezorgen door PLUSOudemirdum
  Wil jij al jouw boodschappen aan huis laten bezorgen door PLUS Oudemirdum? Er zijn al veel klanten van PLUS die laten thuisbezorgen. Helaas dekt de bezorgservice nog niet heel NL. Op Plus.nl zie je of er bij jou bezorgd wordt.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktBoodschappen laten thuisbezorgen door Coop Oudemirdum
  Niet lang geleden werd deze nieuwe dienst geïntroduceerd. Boodschappen laten bezorgen door Coop Oudemirdum? Ook als je voor Coop kiest worden de boodschappen bij je thuis afgeleverd. Ga naar de website Cooponline.nl om te zien of er ook bij jou geleverd wordt.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoJouw boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl Oudemirdum
  Benieuwd of de Lidl in Oudemirdum de producten uit haar supermarkt aan huis bezorgt? Slecht nieuws: Lidl biedt nog geen bezorging aan huis.
  Geen bezorging
  aldilogoAlle boodschappen laten thuisbezorgen door Aldi Oudemirdum
  Benieuwd of ook de Aldi in Oudemirdum de producten uit haar supermarkt aan huis bezorgt?Jammer genoeg biedt Aldi nog geen bezorgservice
  Geen bezorging

  Waarom je boodschappen laten bezorgen in Oudemirdum

  • Geen kratten vol boodschappen meer tillen. Alles tot in jouw keuken bezorgd.
  • Het is enorm tijdbesparend: binnen een paar minuten is het gepiept
  • De betaling kan via de pinpas gedaan worden na bezorging.
  Zie welke supermarkten bezorgen aan huis in Oudemirdum?

  In de tabel aan de linkerkant vind je een overzicht met de verschillende supermarkten die (gratis) boodschappen aan huis bezorgen in Oudemirdum. Klik op de groene knop achter de super om jouw boodschappen direct online aan te schaffen.

  Geef een bezorgservice door

  Wij weten dat dit rijtje nog volledig is. Zijn er winkels in Oudemirdum die nog niet in het overzicht vermeld staan? Wij vernemen graag met welke supermarkt bezorgservice jij wel eens te maken gehad hebt. Druk op de onderstaande button om jouw boodschappen-bezorgservice direct in te zenden. Wij waarderen het enorm dat je de moeite neemt ons te helpen!

  meld bezorg service

  Wat kost boodschappen bezorgen in Oudemirdum

  In tegenstelling tot veel webshops, is boodschappen laten bezorgen vaak niet gratis. Deze servicekosten voor bezorging van je boodschappen in Oudemirdum zijn niet overal hetzelfde. Enkele supermarkten bezorgen bij 70 euro of meer al gratis. Maar dit geldt niet overal. Er zijn tal van supers die een standaard prijs hanteren voor de bezorging. De kosten liggen over het algemeen tussen de €3,90 en ongeveer €8,90

  Wat kan er gezegt worden over de bezorgtermijn in Oudemirdum

  Producten als groenten, fruit en andere voedingsproducten wil je zo snel mogelijk in huis hebben. Je wilt natuurlijk geen week wachten tot jouw boodschappen thuisbezorgd worden in Oudemirdum. Steeds meer winkels hebben de belofte: Bestel vandaag, en krijg het morgen tot in de keuken bezorgd. Bestel nu direct, en je hebt alle (verse) artikelen morgen al in huis.

  Supermarkten rondom Oudemirdum

    Plaats jouw review over boodschappen bezorgen in Oudemirdum?

    Hoe worden je boodschappen bezorgd in Oudemirdum?

    Jouw ervaringen met boodschappen bezorgen in Oudemirdum

    Boodschappen bestellen op internet en de complete bestelling laten thuisbezorgen in Oudemirdum is erg geliefd. Nabij Oudemirdum zijn er nu ongeveer 2 supermarkten en/of visboeren waar je als consument online kunt bestellen. De inwoners van De Friese Meren besteden per maand bij benadering zo'n 25,5 euro aan online boodschappen bij de internet-supermarkten. In Oudemirdum worden onder andere Spareribs en producten van Quorn meer en meer online besteld. De prijs voor het laten thuisbezorgen ligt hier gemiddeld zo rond de €1,70. Op dit moment heeft zo'n 0,9% van de mensen uit Friesland de boodschappen wel eens thuis laten bezorgen. Over een jaar op 10 zal dit vergroten met 25,25%. Laat al jouw zware dagelijkse boodschappen gewoon bezorgen in Oudemirdum

    4.72

    Andere steden en dorpen in de buurt van Oudemirdum

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Nieuwsgierig? En zit je eraan te denken om je boodschappen via internet te bestellen bij een supermarkt die ook levert in Oudemirdum? Je komt er pas achter als je het een keer geprobeerd hebt. Je hebt veel voordeel ten opzichte van “zelf” boodschappen doen in een fysieke supermarkt. In Oudemirdum is dit al maanden mogelijk. Velen reizen nog met de Mazda RX-8 , fiets of Ford Mustang naar een super van EMTE of een bakker in de gemeente De Friese Meren? In Friesland is online boodschappen doen erg standaard.

    Je gaat naar de app of de website van de supermarkt waar je online kunt bestellen. Daaropvolgend sleep jij de vertrouwde boodschappen in de digitale winkelmand. Daarna geef je het adres door waar er bezorgd mag worden. Vervolgens en kies je een geschikt moment voor bezorging. Qua betaling en bezorging houd jij de touwtjes in handen. Handig: bij meer en meer supermarkten kun je de bon betalen bij aflevering. Dat is zo gepiept. Betaal gewoon met de bankkaart bij de bezorger. De gebruikelijke uitgaven van een doorsnee gezin zijn 98 euro aan wekelijkse boodschappen. De supers bezorgen boodschappen in Oudemirdum op bedrijven/zakelijke adressen en natuurlijk bij de huishoudens thuis. Ook via internet kun je deelnemen aan de meest aantrekkelijke acties. Acties zijn bij de online supermarkten vergelijkbaar met die in de winkel.

    Boodschappen doen via internet in Oudemirdum is booming. Nu spenderen we als Nederlanders ongeveer 357 miljoen euro bij de internet supers. De verwachting is dat dit over 10 jaar zal zijn: €3,4 miljard euro. Steeds meer supermarkten bieden ook een online webshop aan. Bij veel locatie’s in de omgeving van Oudemirdum is online boodschappen doen vrij gangbaar. Denk hierbij aan supermarkten zoals Hoogvliet of EMTÉ Supermarkten. Anno 2016 bestel je alles online bij de websuper. Zoek en bestel je Macaroni en uiteraard Ribkarbonade. Vrijwel alle grote supermarkt-merken zijn via internet te koop. Denk bijvoorbeeld aan Ziegler maar ook Amaizin. Het online assortiment van een supermarkt bedraagt zo’n 21.000 items. Ook bij je lievelings viszaak in de regio Oudemirdum kun je producten steeds vaker via internet kopen en thuis laten bezorgen. Op alle dagen van de week is hij open. In de ochtend, middag en avond. Zelf ’s nachts! Populaire momenten om te bestellen zijn maandagochtend of op vrijdagavond.

    Via internet boodschappen doen kost je gemiddeld 17 minuten. Hoe beter je het leert, hoe leuker het online boodschappen doen wordt. Het loont om de voorwaarden van de bezorging van je boodschappen te bestuderen. Als je boodschappen laat afleveren in Oudemirdum, kan het natuurlijk niet zo zijn dat er niemand aanwezig is op het afleveradres. Dat is eigenlijk overal zo. Dus dit is in Boodschappen Bezorgen Dearsum / Boodschappen Bezorgen Ubbena vergelijkbaar. In Boodschappen Bezorgen Zuid-Holland behelst de gemiddelde afstand naar een super in de buurt niet meer dan 600 meter. In de nabije omgeving van Oudemirdum zijn verschillende supermarkten te vinden. Door online te bestellen hoef je niet meer naar de supermarkt.

    Geen gesleep met tassen. Geen tijdverspilling in de kassarij. De online supermarkt levert het af waar jij wil. Dat willen we toch allemaal ervaren? Dit beperkt zich niet alleen tot de supermarkten: ook bij een bakker in Oudemirdum en slagerij in Oudemirdum kun je het assortiment online bestellen. Voor de viswinkel en groenteboer geldt dit natuurlijk ook. Of het nu gaat om een stukje zalm, tarwebrood of paprika’s, bestel het online! De servicekosten liggen in Oudemirdum tussen de 1,75 tot zo’n 8 euro per bezorger. De thuisbezorging kan op kantooruren zo tussen de 8:50 tot zo’n 16:30. Ook ’s avonds laten bezorgen kan vaak tot zo’n 20:30 uur. Er zijn verschillende openingstijden per supermarkt mogelijk. Bestel je boodschappen zoals bounty, ossenhaas en vanzelfsprekend brownie direct via internet!

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer