logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Slijkenburg

Boodschappen bezorgservice in Slijkenburg

Het is een ware trend. Al jouw boodschappen gewoon bij jou in de keuken laten bezorgen in Slijkenburg. Bestel je boodschappen online bij jouw vertrouwde supermarkt en laat de bezorgers jouw boodschappen afleveren bij je thuis. Wat je moet weten, ook in Slijkenburg heb je tegenwoordig de keuze om de grote en kleine boodschappen thuis te laten bezorgen. Maak gebruik van de button hieronder en selecteer de boodschappen die je nodig hebt. In de laatste stap kun je dan selecteren op welke dag en tijdstip je de boodschappen wilt ontvangen.

Alle boodschappen laten bezorgen door Albert Heijn in Slijkenburg

Albert Heijn kennen we natuurlijk allemaal. Het assortiment van AH.nl mag er in elk geval zijn. Je bestelt er ruim 28.000 producten online! Laat nu je boodschappen bezorgen in Slijkenburg. Vandaag besteld? Morgen al in huis! In de laatste stap van het bestelproces geef jij aan wanneer jij de boodschappen bezorgd wil hebben. Je hoeft je niet langer druk te maken om het tillen van zware tassen. Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen bezorgservice Albert Heijn Slijkenburg

 • Bestel ruim 28.000 verschillende producten
 • Bestel vandaag en laat het morgen al bezorgen
 • Altijd de hoogste kwaliteit producten
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktBoodschappen bezorgservice Jumbo Slijkenburg
  Onlangs werd deze service gelanceerd. Ontdek het gemak van de bezorgservice van Jumbo in Slijkenburg? Ook bij Jumbo is de bezorgdienst volop in ontwikkeling. Op Jumbo.nl zie je direct of er bij jou bezorgd wordt.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktBoodschappen thuisbezorgd door PLUS Slijkenburg
  Ken jij het al? De boodschappen thuisbezorgservice van PLUS in Slijkenburg? Kies je voor PLUS: dan kies je voor kwalitatieve bezorging. Op Plus.nl bekijk je razendsnel of deze supermarkt ook bij jou bezorgt.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktBoodschappen laten bezorgen door Coop Slijkenburg
  Hij is net gelanceerd en razend populair. Wat weet jij van de bezorgservice van Coop Slijkenburg? Ook Coop bezorgt door heel Nederland aan huis. Op Cooponline.nl kun je checken of er bij jou al aan huis bezorgd wordt.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoDe boodschappen aan huis bezorgd door Lidl Slijkenburg
  Benieuwd of ook Lidl in Slijkenburg al jouw boodschappen kan bezorgen? Op dit moment is het nog niet mogelijk door Lidl te laten bezorgen.
  Geen bezorging
  aldilogoThuisbezorgen van de boodschappen door Aldi Slijkenburg
  Weten of Aldi ook in Slijkenburg al jouw boodschappen kan bezorgen?Nee: het thuisbezorgen van boodschappen wordt door Aldi niet gedaan.
  Geen bezorging

  Maak kennis met boodschappen bezorgen in Slijkenburg

  • Neem afscheid van de zware boodschaptassen. Alles wordt gewoon thuisbezorgd.
  • Je zult tijd overhouden die je kan besteden aan andere dingen.
  • Achteraf betalen is veilig te doen met de PIN.
  Check of supermarkten en andere winkels bezorgen in Slijkenburg?

  In de tabel aan de linkerkant vind je een opsomming van de verschillende supermarkten die boodschappen bezorgen in Slijkenburg. Kies direct voor jouw favoriete supermarkt om jouw boodschappen online te bestellen.

  Supermarkt bezorgdienst doorgeven

  Zijn er nog winkels of filialen in Slijkenburg waarvan jij vindt dat ze niet mogen ontbreken? Wij horen graag met welke boodschappen bezorgdiensten jij de nodige ervaring hebt. Klik hieronder op de link om jouw supermarkt/bakkerij/slagerij/kruidenier direct in te sturen. Wij waarderen het enorm dat je de moeite neemt ons te helpen!

  meld bezorg service

  Wat kost boodschappen bezorgen in Slijkenburg

  Hoe duur is zoiets? Het laten thuisbezorgen van boodschappen. Het actuele tarief voor boodschappen bezorgen in Slijkenburg zijn niet overal hetzelfde. Enkele supermarkten bezorgen bij 60 euro of meer al gratis. Dat geldt niet overal. Bij veel winkels heb je nog te maken met vaste bezorgkosten. Die bezorgkosten liggen tussen de €1,50 – €6,50

  Met hoeveel dagen levertijd moet ik rekening houden in Slijkenburg

  Wanneer je online bestelt, heb je je boodschappen niet direct in huis. Het is gewoon niet mogelijk om heel lang te wachten tot alle boodschappentassen in de keuken staan in Slijkenburg. Gelukkig hoeft dat vaak ook niet meer. Steeds meer supers beloven: Bestel vandaag, en krijg het morgen tot in de keuken bezorgd. Ga dus direct aan de slag met online boodschappen doen!

  Supers rondom Slijkenburg

    Wat vind jij van de bezorgservices in Slijkenburg?

    Thuisbezorgen van de boodschappen in Slijkenburg?

    Eerdere ervaringen met boodschappen thuisbezorgd in Slijkenburg

    Online bij de supermarkt bestellen en alle boodschappen in de keuken laten bezorgen in Slijkenburg is razend populair. In de omgeving van Slijkenburg zijn er nu ongeveer 10 internet supers en bakkerijen met de optie tot online boodschappen doen. De mensen in Weststellingwerf spenderen maandelijks rond de 27 euro aan online boodschappen. In Slijkenburg worden met name Uitjes en producten van Dalla Costa veel besteld. Gemiddeld gezien kost het laten bezorgen ongeveer €4,70. Actuele cijfers laten zien dat zo'n 0,55% van de mensen woonachtig in Friesland hun boodschappen thuis laten bezorgen. In 2025 groeit dit verder naar 29,25%. Laat morgen nog jouw boodschappen bezorgen in Slijkenburg

    3.83

    Bekijk bezorgservices in deze plaatsen nabij Slijkenburg

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Is je interesse gewekt? En lijkt het je wat om je boodschappen via internet te bestellen bij een winkel die ook bezorgt in Slijkenburg? Profiteer nu zelf van de vele voordelen van online boodschappen doen. De voordelen zijn immens ten opzichte van zelf boodschappen doen in een stenen winkel. In Slijkenburg is dit al jaren mogelijk. Vele Nederlanders rijden nog met de Citroën C2 of met een fraaie Ford Tourneo Courier naarLidl of een bakker in de gemeente Weststellingwerf? In Friesland is het thuis laten afleveren van boodschappen normaal.

    Je navigeert naar de webshop van jouw vertrouwde supermarkt of andere food-winkel. Vervolgens gooi je de artikelen die je nodig hebt in het winkelmandje van de online super. Daarna vul je het bezorgadres en het factuuradres in. Vervolgens is het aan jou om een geschikt bezorgmoment te selecteren. Vooraf betalen is vaak geen vereiste. Er zijn meer opties. Bij steeds meer supers kun je ook de factuur betalen bij bezorging. Dit kan je veilig doen met jouw bankpas bij de koerier. Gemiddeld bestellen gezinnen voor zo’n 89,5 euro in de 7 dagen aan de dagelijkse boodschappen. De bekendere supermarkten in de regio bezorgen boodschappen in Slijkenburg zowel op organisaties en kantoren en ieder ander gewenste adres. Mocht je willen kun je ook online gebruik maken van de beste aanbiedingen. Via de webshop zijn de aanbiedingen in vrijwel alle gevallen hetzelfde als in de fysieke supermarkt.

    Het doen van de boodschappen via internet in Slijkenburg kent steeds meer belangstelling. Als Hollanders spenderen we in 2016 zo’n 389 miljoen euro bij online supermarkten. In 2025 is dat ruim 2,5 miljard euro. Meer en meer supers bieden de mogelijkheid tot online bestellen. Bij (food) bedrijven in Slijkenburg is online boodschappen doen de dagelijkse gang van zaken. Voorbeelden zijn de regionale Pakgro en zelfs de Jan Linders. Op internet zijn alle soorten boodschappen verkrijgbaar. Het kunnen artikelen zijn als Chips t/m ook Runderschnitzel. Van de grote en bekendere (a)-merken als Hero en uiteraard Oliehoorn. Gemiddeld gezien heeft een online super een assortiment van om en nabij 28.000 artikelen. Ook bij jouw favoriete visboer in de omgeving van Slijkenburg kun je in veel gevallen (een deel van) het assortiment online bestellen en thuis laten afleveren. Boodschappen doen via internet kan (24/7) op het moment dat het jou uitkomt. Geliefde dagen om te bestellen zijn zondagavond plus op vrijdagochtend.

    Bestellen bij de internet supermarkt kost vaak niet meer dan 14 minuten. Des te veelvuldiger je dit doet, hoe bekwamer je wordt. Er zijn zaken die je goed moet onthouden als je de boodschappen laat bezorgen. Om je boodschappen in de keuken afgeleverd te krijgen in Slijkenburg, zorg dat er iemand thuis is die de boodschappen kan ontvangen en betalen. Dit is uiteraard in Boodschappen Bezorgen Garrelsweer of Boodschappen Bezorgen Lollum vergelijkbaar. In Boodschappen Bezorgen Noord-Holland bedraagt de weg naar de supermarkt zo’n 800 meter. In de buurt van Slijkenburg is keuzen uit verschillende supers. Maar ontdek het gemak van online bestellen en laat de fysieke super achter je.

    Geen gesleep met kratten. Geen gezoek in de winkel of gewacht bij de kassa. Alles gewoon bezorgd waar en wanneer jij wil. Laat het internet voor jou werken! Dit beperkt zich niet alleen tot de supermarkten: ook bij een bakkerij in Slijkenburg en slager in Slijkenburg ben je online tegenwoordig aan het juiste adres. Natuurlijk ook voor de visboer en groentewinkel. Wat het ook is, laat het bezorgen. De kosten voor het inpakken en bezorgen liggen in Slijkenburg tussen de 2 en 4,5 euro per bezorger. Bezorging kan overdag tussen 9:50 tot zo’n 18:00. Ook ’s avonds laten bezorgen kan vaak tot zo’n 21:40 uur. Elke supermarkt hanteert eigen openingstijden. Koop artikelen zoals gsm, maaltijdsalade en madras bij de internet-supermarkt.

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer