logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Sumar

Je boodschappen bezorgen ze ook in Sumar

Veel mensen doen het al: alle boodschappen makkelijk en eenvoudig in de keuken laten bezorgen in Sumar. Bestel al jouw boodschappen nu meteen online en geef aan dat je de boodschappen aan huis bezorgd wil krijgen. Goed om te weten: Ook in Sumar heb je de luxe om alle boodschappen die je nodig hebt bij jou thuis te laten komen. Klik hieronder en start met het bestellen van je boodschappen via internet. Als laatste geef jij de dag en het tijdstip op wanneer jij alles bezorgd wil hebben.

Laat je boodschappen bezorgen door Albert Heijn in Sumar

Albert Heijn is al jaren de grootste super van Nederland. Albert Heijn bezorgt inmiddels door heel Nederland. Laat ook jouw boodschappen bezorgen in Sumar. Bestel je vandaag? Dan kun je het morgen al laten bezorgen! AH.nl werkt met nauwkeurige tijdslots. Je kiest zelf wanneer de boodschappen bezorgd worden. AH zorgt dat al jouw zware boodschappen tot in keuken bezorgd worden.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen aan huis bezorgd door Albert Heijn Sumar

 • Bijna 30.000 producten online bestellen
 • Bestel vandaag nog en ontvang morgen al je boodschappen
 • Betalen bij de bezorging (Met je Pinpas)
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktAlle boodschappen thuis laten bezorgen door Jumbo Sumar
  Gebruik maken van de thuis-bezorgservice van Jumbo in Sumar? Mocht je voor Jumbo kiezen dan weet je dat de boodschappen netjes bezorgt worden. Ga naar de website Jumbo.nl om te zien of er ook bij jou geleverd wordt.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktBoodschappen laten thuisbezorgen door PLUS Sumar
  Wil jij boodschappen laten bezorgen door PLUS Sumar? Tegenwoordig bezorgt PLUS de boodschappen gewoon aan huis. Navigeer naar Plus.nl en vul jouw postcode in om te zien of er ook bij jou bezorgd wordt.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktAlle boodschappen bezorgservice Coop Sumar
  Wil ook jij al jouw boodschappen laten thuisbezorgen door Coop in Sumar? Laat jij Coop de boodschappen bij bij jouw thuis afleveren? Check op Cooponline.nl of er ook thuisbezorging aan jouw adres plaats vindt.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoJouw boodschappen thuisbezorgd door Lidl Sumar
  Kijken of de Lidl in Sumar een eigen thuisbezorgservice heeft? Helaas: de Lidl levert nog geen boodschappen aan huis.
  Geen bezorging
  aldilogoBoodschappen bezorgservice Aldi Sumar
  Uitzoeken of de Aldi ook in Sumar bij jou thuis bezorgt?Helaas: je kunt bij Aldi nog niet bestellen en bezorgen.
  Geen bezorging

  Waarom je boodschappen laten bezorgen in Sumar

  • Geen gezeul met zware dozen meer. Al woon je 3-hoog, alles bezorgd tot in de keuken.
  • In slechts een paar minuten tijd heb je alles besteld
  • Eenvoudig met je Pinpas betalen bij bezorging
  Check of supermarkten en andere winkels bezorgen in Sumar?

  In de tabel aan de linkerkant vind je een overzicht met de bekende supermarktketens die (al dan niet gratis) aan huis bezorgen in Sumar. Kies voor de supermarkt van jouw voorkeur om te beginnen met jouw bestelling.

  Een nieuwe bezorgservice gesignaleerd?

  Is er nog een supermarkt of winkel uit Sumar die absoluut een vermelding verdienen in de tabel? Help mee om deze website zo compleet mogelijk te maken en vertel met welke thuisbezorg diensten je ervaring hebt. Klik hieronder op de knop om jouw supermarkt/bakkerij/slagerij/kruidenier direct in te sturen. Het kost niet meer dan 2 minuten, en het helpt ons enorm. Alvast bedankt.

  meld bezorg service

  Hoe hoog bedragen de kosten voor boodschappen bezorgen in Sumar

  Voordat je begint met online bestellen, wil je natuurlijk weten wat het kost. De kosten van de bezorging van je boodschappen in Sumar is voor elke supermarkt heel anders. Er zijn supermarkten die al vanaf 35 euro gratis bezorgen. Maar dit geldt niet overal. Er zijn tal van supers die een standaard prijs hanteren voor de bezorging. Deze servicekosten liggen tussen de €2,10 tot ongeveer €7,00

  Wat is de gemiddelde bezorgtijd van boodschappen in Sumar

  Artikelen als verzorgingsproducten wil je logischerwijs snel in huis hebben. Met name voor supermarkt-producten is het gewoon niet handig als je lang moet wachten tot jouw boodschappen thuisbezorgd worden in Sumar. Bij steeds meer supers geldt gelukkig: Vandaag bestelt betekent morgen alles geleverd. Bestel nu direct, en je hebt alle (verse) artikelen morgen al in huis.

  Supermarkten rondom Sumar

    Wat is jouw opvatting over boodschappen bezorgen in Sumar?

    Thuis laten bezorgen van boodschappen in Sumar?

    Lees ervaringen van anderen over boodschappen bezorgdiensten in Sumar

    Online bij de supermarkt bestellen en alle artikelen in de keuken laten bezorgen in Sumar is enorm in trek. In de buurt van Sumar zijn er ruim 5 supermarkten en bakkerij-zaken waar je via een website of app kunt bestellen. De consumenten in Tytsjerksteradiel spenderen maandelijks nu zo'n 31 euro aan online boodschappen. In Sumar worden met name Eieren en producten van The Devon Cream Company besteld en thuis afgeleverd. Gemiddeld gezien kost het laten bezorgen ongeveer €2,70. Recente gegevens laten zien dat 0,95% van de mensen in Friesland de boodschappen wel eens thuis laten bezorgen. In 2025 - 2030 stijgt dit naar 24,5%. Laat morgen nog jouw boodschappen bezorgen in Sumar

    3.82

    Zie ook deze plaatsen nabij Sumar

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Wil jij het wel eens proberen om je boodschappen te bestellen en te laten bezorgen bij een winkel die ook bezorgt in Sumar? Profiteer nu zelf van de vele voordelen van online boodschappen doen. Er zijn enorm veel positieve punten in vergelijking met in de winkel zelf boodschappen doen. In Sumar is dit al een tijd lang mogelijk bij de grote supers. Vele keren per jaar rijden we met de Mazda Demio of met een Volvo S90 naar een filiaal van Dirk of een bakker in de gemeente Tytsjerksteradiel? In Friesland is boodschappen doen bij de online super erg standaard.

    Je pakt je telefoon, laptop of PC en opent je vertrouwde supermarkt. Aansluitend sleep je de onmisbare boodschappen in jouw digitale winkelkarretje. Daarna geef je aan waar de boodschappen bezorgd mogen worden. Vervolgens en kies je een geschikt moment voor bezorging. Hierin is veel mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld ooktijdens de bezorging betalen. Dit gaat handig en snel via jouw creditcard op het aflevermoment. Een standaard gezin spendeert zo’n 77 euro per week aan alle broodnodige boodschapppen. De grote supermarkten bezorgen jouw boodschappen in Sumar eveneens op kantoren en kantines als natuurlijk gewoon bij jou thuis. Ook bij de websuper kan je meespelen met de actie’s. Kortingsacties en andere aanbiedingen zijn bij websupers gewoon te vergelijken met die in de locale supermarkt.

    Supermarkt producten online bestellen in Sumar lijkt de komende jaren alleen nog maar verder te groeien. In Nederland zijn de uitgaven “nog slechts” 411 miljoen euro bij internet supermarkten. Over 10 jaar bedraagt dit 3,2 miljard euro. Online bestellen kan bij steeds meer supermarkten. Ook bij supermarkten en groenteboeren nabij Sumar is het nu dus ook mogelijk om online je boodschappen te doen. Denk aan de lokale Coop en Vomar. Bij de online super is alles in grote getale aanwezig. Zo bestel je er Spaghetti tot bijvoorbeeld Tartaar. Van bekende supermarkt-merken zoals Werther’s Original en vanzelfsprekend Enkhuizer. Een modale online supermarkt heeft een assortiment van zo’n 13.000 items. Maar ook bij de lokale bakkerswinkel in Sumar kun je vaak al online je boodschappen doen en gemakkelijk thuis laten afleveren. Dit is handig omdat de webhop alle dagen geopend is. Geliefde dagen om te bestellen zijn dinsdagochtend plus in het weekend.

    Online boodschappen doen is geen tijdrovende klus, het kost je gemiddeld maar 12 minuten. Des te frequenter je het doet, hoe bekwamer je wordt. Wil je boodschappen laten bezorgen? Let dan goed op de voorwaarden. Als je boodschappen laat bezorgen in Sumar, dan moet je wel thuis zijn op het moment van bezorging. Dat geldt overal. Dus dit is in Boodschappen Bezorgen Meterik / Boodschappen Bezorgen Zuid-Beijerland eigenlijk hetzelfde. In Boodschappen Bezorgen Groningen omvat de weg naar de lokale supermarkt zo’n 950 meter. In en nabij Sumar is uit het landelijke supermarktaanbod veel te kiezen. Door de vele nieuwe online supers is een bezoekje aan de fysieke super niet nodig.

    Stop met tassen sjouwen. Niet het verplichte rondje door de supermarkt! De internet supermarkt bezorgt het gewoon bij jou thuis. Laat het internet voor jou werken! Niet alleen de (online) super bezorgt bij jou thuis: ook bij een bakker in Sumar en slagerij in Sumar kun je via het internet een bestelling plaatsen. Ook de groenteboer en viswinkel hoorden daarbij. Broodbeleg, pinda’s of vleeskruiden? Bestel het online! Servicekosten voor bezorging liggen in Sumar ongeveer tussen de 2,75 tot 4,25 euro per bestelling. Het laten thuisbezorgen kan daags zo tussen de 8:30 t/m 17:40 maar ook avondbezorging is vaak mogelijk: tot 21:40 uur. Per winkel zitten hier echter wel verschillen in. Koop artikelen zoals karbonade, oetker pizza en natuurlijk producten uit de categorie wafel bij de supermarkt met de laagste prijs!

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer