logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Boodschappen Bezorgen Tjalhuizum

Snel je boodschappen laten bezorgen in Tjalhuizum

Het is al een tijdje mogelijk: de boodschappen snel en goedkoop aan huis laten afleveren in Tjalhuizum. Shop al jouw benodigde boodschappen vandaag online en kies een geschikt moment om ze thuis te laten bezorgen. Online boodschappen doen is enorm populair. Ook in Tjalhuizum is het relatief simpel om alle artikelen van de supermarkt of andere verswinkel aan huis te laten bezorgen. Gebruik de button hieronder en bestel direct alle benodigde boodschappen online. Daarna geef jij aan op welke dag jij het liefst de boodschappen bezorgd krijgt.

Albert heijn bezorgt jouw boodschappen thuis in Tjalhuizum

Albert Heijn kennen we natuurlijk allemaal. In de webshop AH.nl kun je op dit moment maar liefst 28.000 producten bestellen. Velen gingen je al voor: Boodschappen laten bezorgen in Tjalhuizum. Als je vandaag je bestelling doorgeeft, kan het morgen al bezorgd worden. Je kunt zelf een bezorgdag en tijdstip kiezen. Ook niet onbelangrijk: Albert Heijn bezorgt alles tot in jouw keuken.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen laten bezorgen door Albert Heijn Tjalhuizum

 • Meer dan 28.000 artikelen bestellen
 • Bestel vandaag en laat het morgen al bezorgen
 • Geen gesleep met boodschappen: AH bezorgt tot in de keuken
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktAlle boodschappen bezorgservice Jumbo Tjalhuizum
  Alle dagelijkse boodschappen laten bezorgen door Jumbo Tjalhuizum? Ook bij Jumbo maken steeds meer klanten gebruik van bezorging. Op Jumbo.nl kun je direct zien of ze al bij jou bezorgen.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktJouw boodschappen thuis laten bezorgen door PLUS Tjalhuizum
  Alle benodigde producten uit de supermarkt laten bezorgen door PLUS in Tjalhuizum? PLUS bezorgt inmiddels ook landelijk aan huis. Op Plus.nl kun je checken of er bij jou al aan huis bezorgd wordt.
  Bestel op plus.nl
  coopsupermarktAlle boodschappen thuisbezorgd door Coop Tjalhuizum
  Boodschappen laten bezorgen door Coop in Tjalhuizum? Coop bezorgt / levert de boodschappen landelijk af bij bijna alle huishoudens. Vul jouw postcode in op Cooponline.nl om te zien of er ook bij jou al bezorgd wordt.
  Bestel op coop.nl
  lidllogoAlle boodschappen aan huis bezorgd door Lidl Tjalhuizum
  Bekijken of ook Lidl in Tjalhuizum op je werk of thuis boodschappen kan bezorgen? Lidl bezorgt helaas nog niet aan huis.
  Geen bezorging
  aldilogoJouw boodschappen thuisbezorgd door Aldi Tjalhuizum
  Wil jij ook weten of Aldi in Tjalhuizum de artikelen uit de supermarkt bij jou aan huis levert?Nee: Aldi kan op dit moment nog geen boodschappen thuisbezorgen.
  Geen bezorging

  Maak kennis met boodschappen bezorgen in Tjalhuizum

  • Geen kratten vol boodschappen meer tillen. Alles thuis of op je werk bezorgd
  • In een kwartier al je boodschappen besteld
  • Na de bezorging betalen is mogelijk via de bankpas.
  Check of supers en winkels doen aan thuisbezorging in Tjalhuizum?

  Handig! In het overzicht hiernaast een overzicht met supers en andere winkels die jouw boodschappen bezorgen in Tjalhuizum. Klik op de groene knop achter de super om te beginnen met jouw bestelling.

  Geef een thuisbezorg-dienst door

  Is er nog een supermarkt of winkel uit Tjalhuizum welke echt niet vergeten mogen worden? Wij horen graag van je met welke boodschappen bezorgdienst jij wel eens te maken gehad hebt. Klik op de onderstaande knop om jouw supermarkt/bakkerij/slagerij/kruidenier direct in te sturen. Bedankt voor de aanvulling!

  meld bezorg service

  De servicekosten van boodschappen bezorgen in Tjalhuizum

  Jammer genoeg is boodschappen laten bezorgen nog niet geheel gratis. Je betaalt altijd wel een kleine bijdrage. Het actuele tarief voor boodschappen bezorgen in Tjalhuizum kunnen sterk varieren. Er zijn zelfs supermarkten zoals Picnic die volledig gratis bezorgen vanaf 25 euro. Er zijn ook nog veel supers die standaard kosten in rekening brengen. De servicekosten liggen zo tussen de €3,20 en €4,30

  Moet je lang wachten voordat je boodschappen zijn bezorgt in Tjalhuizum

  Een nadeel van online bestellen: Je moet wachten op je boodschappen. Het behoort gewoon niet tot de mogelijkheden dat je lang moet wachten voordat de boodschappen bezorgd worden in Tjalhuizum. Gelukkig zien supermarkten dat ook in. Zij beloven steeds vaker: Vandaag bestellen = morgen in huis! Geniet vandaag nog van het gemak van online boodschappen bestellen!

  Supermarkten dichtbij Tjalhuizum

    Wat is jouw mening over de boodschappen bezorging in Tjalhuizum?

    Worden jouw boodschappen al bezorgd in Tjalhuizum?

    Jouw review over boodschappen bezorgen in Tjalhuizum

    Bestellen bij de online super en de volledige bestelling thuis laten afleveren in Tjalhuizum kan elke dag. In en in de buurt van Tjalhuizum zijn er ruim 10 internet supers en bakkerij-zaken met een webshop/app om online te bestellen. Inwoners van Zuid West Friesland spenderen maandelijks rond de 36 euro bij online foodwinkels (inclusief supermarkten). In Tjalhuizum worden bijv. Wc-papier en producten van Van Melle geregeld via internet besteld. De gemiddelde prijs van boodschappen bezorgen bedraagt €1,60. Nu heeft zo'n 0,6% van de consumenten in Friesland hun boodschappen wel eens aan huis laten afleveren. Over circa 10 jaar zal dit stijgen met 27,5%. Geniet vandaag nog van boodschappen bezorgen in Tjalhuizum

    3.62

    Steden en dorpen in de omgeving van Tjalhuizum

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    coop-logo Vanaf €4,99 Net nieuw: boodschappen zelf afhalen
    jumbo-logo Vanaf €3,50 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Denk jij erover om je boodschappen te laten bezorgen bij een winkel die ook bezorgt in Tjalhuizum? Je moet het gewoon eens zelf ervaren. Het biedt zo veel meerwaarden in vergelijking met zelf naar de winkel gaan. In Tjalhuizum is dit al jaren mogelijk. Dagelijks rijden velen nog met hun Daihatsu Move of met een fraaie Rover 75 naarSupercoop of bijvoorbeeld een kruidenier in de gemeente Zuid West Friesland? In de omgeving van Friesland is het laten thuisbezorgen van boodschappen niet meer dan normaal.

    Je bezoekt de webshop van de supermarkt waar je bekend mee bent. Daaropvolgend sleep jij de vertrouwde artikelen in jouw digitale winkelkarretje. In de laatste stap laat je jouw adresgegevens en factuurgegevens achter. Vervolgens is het aan jou om een geschikt bezorgmoment te selecteren. Hierin is veel mogelijk. Tegenwoordig kun je tijdens de bezorging betalen. Doe dit eenvoudig met jouw bankkaart tijdens het afleveren. De uitgaven van gezinnen zijn gemiddeld zo’n 94 euro aan boodschappen (in de week). De (online) supermarkten bezorgen de boodschappen in Tjalhuizum op de zaak en ook bij jou als consument aan huis. Jij kan natuurlijk ook online deelnemen aan de meest aantrekkelijke acties. Acties zijn bij de online supermarkten soortgelijk als in de “normale” supermarkten.

    Boodschappen op internet kopen en laten bezorgen in Tjalhuizum kent steeds meer belangstelling. De totale uitgaven bedragen nu 373 miljoen euro bij de internet supermarkten. Dit gaat enorm hard groeien. In 2015 bedraagt dit 3,2 miljard euro. Meer en meer supers bieden de mogelijkheid tot online bestellen. Ook bij supers in de omgeving van Tjalhuizum is het een fluitje van een cent om online boodschappen te doen. Denk aan supers en winkels als Spar en/of Poiesz Supermarkten. Niets is te gek: Tegenwoordig is alles online verkrijgbaar. Zo vind je er Varkensgehakt en ook Hamlap. Van de grote en bekendere (a)-merken als Reese’s t/m Pasta Delizia. Een doorsnee online supermarkt heeft een assortiment van niet minder dan 11.000 artikelen. Ook bij de plaatselijke groenteman nabij Tjalhuizum kun je nu ook regelmatig online wat bestellen en in je keuken laten brengen. Online boodschappen bestellen kan op elk moment, waar je maar wil. De meest gangbare bestelmomenten zijn woensdagmiddag en op donderdagmiddag.

    Gemiddeld gezien kost online boodschappen doen slechts 17 minuten. Des te regelmatiger je dit doet, des te vlugger is het gepiept. Wees op de hoogte van de voorwaarden van boodschappen laten bezorgen. In het geval je jouw boodschappen thuis laat leveren in Tjalhuizum, moet er altijd iemand aanwezig zijn op het afleveradres. Vanzelfsprekend is dit in Boodschappen Bezorgen Grave of Boodschappen Bezorgen Oudezijl precies ook zo. In de omgeving van Boodschappen Bezorgen Limburg bedraagt de afstand tot de dichtstbijzijnde foodwinkel ongeveer 1500 meter. Rondom Tjalhuizum vind je meerdere supermarkten. Het grote voordeel van de online supermarkt: je hoeft niet meer naar de stenen supermarkten.

    Geen gezeul met tassen. Niet langer je tijd verspillen in de rij voor de kassa. De online supermarkt levert het af waar jij wil. Profteer vandaag nog van de eenvoud! Dit beperkt zich niet alleen tot de supermarkten: ook bij een bakker in Tjalhuizum en slagerij in Tjalhuizum vind je via internet nieuwe mogelijkheden. Visboer, groenteman of kruidenier, alles is online te vinden. Of het nu gaat om een stukje zalm, tarwebrood of paprika’s, bestel het online! Gratis is het soms maar niet altijd. Gemiddeld zijn de kosten in Tjalhuizum ongeveer tussen de 3 en zo’n 7,25 euro per bezorging. Het laten thuisbezorgen kan overdag zo tussen de 9:40 tot zo’n 16:20. ’s Avonds laten bezorgen? Dat kan vaak tot een uur of 21:00 uur. Bezorgtijden verschillen natuurlijk per supermarkt en plaats. Koop boodschappen als pouilly, aroma rood en natuurlijk vlaai via de online winkel.

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer