logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Waaxens

Laat je boodschappen bezorgen in Waaxens

Meer en meer mensen doen het: De boodschappen makkelijk en eenvoudig aan huis laten bezorgen in Waaxens. Koop de boodschappen gauw online en geniet van het gemak van het laten thuisbezorgen van je boodschappen. Ook in de buurt van Waaxens heb je de luxe om alle wekelijkse boodschappen aan huis te laten bezorgen. Maak gebruik van de oranje knop hieronder en doe je boodschappen online bij de vertrouwde supermarkt. Afsluitend geef jij de dag en het tijstip aan wanneer jij het bezorgd wil hebben.

Alle boodschappen laten bezorgen door Albert Heijn in Waaxens

Maak kennis met de online supermarkt van Albert Heijn. Wist je dat je op AH.nl inmiddels meer dan 28.000 producten kunt bestellen? Geen gesjouw en gesleur met zware tassen. Laat je boodschappen bezorgen in Waaxens. Bestel vandaag nog, en krijg morgen je boodschappen al bezorgd. Aan het einde van de bestelling kun je aangeven wanneer je het bezorgd wil hebben. AH zorgt dat al jouw zware boodschappen tot in keuken bezorgd worden.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen aan huis bezorgd door Albert Heijn Waaxens

 • Kies uit meer dan 28.000 boodschappen
 • AH bezorgd op ma t/m zat. Vandaag bestellen = morgen in huis
 • Altijd de hoogste kwaliteit producten
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktJouw boodschappen aan huis bezorgd door Jumbo Waaxens
  Boodschappen thuisbezorgd door Jumbo Waaxens? Mocht je voor Jumbo kiezen dan weet je dat de boodschappen netjes bezorgt worden. Weten of er ook bij jou aan huis bezorgd wordt? Het antwoord vind je op Jumbo.nl
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktAlle boodschappen laten bezorgen door PLUS Waaxens
  Alle dagelijkse boodschappen laten bezorgen door PLUS Waaxens? Kies je voor PLUS: dan kies je voor kwalitatieve bezorging. Op Plus.nl bekijk je razendsnel of deze supermarkt ook bij jou bezorgt.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktDe boodschappen laten bezorgen door Coop Waaxens
  Kort geleden was het opeens mogelijk. Wat weet jij van de bezorgservice van Coop in Waaxens? Ook als je voor Coop kiest worden de boodschappen bij je thuis afgeleverd. Op de website van Coop (Cooponline.nl) zie je of er ook bij jou aan huis bezorgd kan worden.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoJouw boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl Waaxens
  Wil jij ook weten of de Lidl in Waaxens jouw boodschappen komt thuisbezorgen? Slecht nieuws: Lidl bezorgt (nog) geen boodschappen.
  Geen bezorging
  aldilogoBoodschappen laten bezorgen door Aldi Waaxens
  Kijken of de Aldi in Waaxens de artikelen uit de supermarkt bij jou aan huis levert?Helaas: Aldi brengt je bestelde boodschappen niet aan huis.
  Geen bezorging

  Profiteer van alle voordelen boodschappen bezorgen in Waaxens

  • Geen gesjouw meer met zware tassen. Alles tot in jouw keuken bezorgd.
  • Geen gesjouw door de super, alles bestellen vanuit je luie stoel
  • Betaal je boodschappen met PIN bij de bezorging
  Bekijk welke supers en winkels doen aan thuisbezorging in Waaxens?

  In het overzicht hiernaast vind je een checklist met bekende supermarkten die (tegen een meerprijs) jouw boodschappen bezorgen in Waaxens. Klik simpelweg op een button om de hoognodige boodschappen online te bestellen.

  Heb jij een nieuwe thuisbezorgdienst gezien?

  Heb jij het idee dat er nog bezorgdiensten zijn in Waaxens die ook meegenomen moeten worden in de tabel? Wij willen deze website zo volledig mogelijk maken. Vertel dus met welke bezorgservice je ervaring hebt. Druk op de onderstaande knop om jouw suggesties kenbaar te maken. Op deze manier draag jij bij aan deze website!

  meld bezorg service

  Het kostenplaatje van de boodschappen bezorgservices in Waaxens

  Bezorgen van boodschappen is vaak (nog) niet gratis. Supers rekenen een kleine bijdrage voor het inpakken en bezorgen. Het actuele tarief voor boodschappen bezorgen in Waaxens wisselt per supermarkt. Enkele supermarkten bezorgen bij 50 euro of meer al gratis. Maar standaard servicekosten zijn ook niet helemaal ongebruikelijk. De servicekosten liggen zo tussen de €3,20 en ongeveer €7,90

  Hoe lang moet ik op mijn boodschappen wachten in Waaxens

  Op jouw boodschappen kun je vaak geen week wachten, je hebt het snel nodig. Wat betreft boodschappen is het onhandig als je lang moet wachten tot jouw boodschappen thuisbezorgd worden in Waaxens. Bij steeds meer supers geldt gelukkig: Vandaag bestelt betekent morgen alles geleverd. Open direct jouw online supermarkt, bestel online en je hebt morgen alles in huis.

  Supermarkten rondom en in Waaxens

    Schrijf een review over boodschappen bezorgen in Waaxens?

    Worden de boodschappen op een behoorlijke manier bezorgd in Waaxens?

    Handige reviews over boodschappen thuisbezorgd in Waaxens

    Een bestelling doorgeven bij de online supermarkt en alle artikelen in de keuken laten bezorgen in Waaxens is erg geliefd. Nabij Waaxens zijn er niet minder dan 4 online supers en bakkerijen waar je in een webshop kunt kopen. Consumenten in Dongeradeel besteden maandelijks plusminus 33 euro bij de online supermarkt. In Waaxens worden onder andere Koffiemelk en producten van Pally regelmatig online besteld. De gemiddelde servicekosten zijn hier zo'n €4,10. Rond de 2,95% van de bewoners in Friesland hun boodschappen thuis laten bezorgen. In de volgende 10 jaar ontwikkeld dit door naar 29,75%. Ontdek zelf het gemak en laat je boodschappen bezorgen in Waaxens

    4.7

    Mogelijke interessante plaatsen in de buurt van Waaxens

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Zit je te twijfelen om je boodschappen via een online super te doen bij een super die bezorgt in Waaxens? Ervaar nu zelf de vele voordelen van boodschappen doen op internet. Er zijn zo veel pluspunten ten opzichte van naar de super gaan en zelf alles kopen. In Waaxens is dit al maanden mogelijk. Een paar keer per week rijden we nog met onze Mini Countryman , fiets of Hyundai Grandeur naar een filiaal van Dekamarkt of bijv. een slagerij in de gemeente Dongeradeel? In Friesland is boodschappen doen bij de online super erg in trek.

    Je haalt je mobiel of PC tevoorschijn en opent de webshop van jouw favoriete supermarkt. Even naarna selecteer je de benodigde artikelen in het winkelkarretje van de digitale supermarkt. Vervolgensgeef je het adres door waar er bezorgd mag worden. Vervolgens kies je voor een aflevermoment. Hierin is veel mogelijk. Tegenwoordig kun je betalen wanneer de bezorgbus bij jou komt. Handig: Betaal veilig en snel met jouw pinpas na de levering. Een standaard gezin spendeert zo’n 80,5 euro aan wekelijkse boodschappen. Vooral de wat grotere supers bezorgen al jaren de boodschappen in Waaxens zowel op organisaties en kantoren als bij gezinnen thuis. Je kunt trouwens ook online deelnemen aan spaaracties. Bestel je online dan zijn de prijzen hetzelfde als in de winkel in de buurt.

    Via internet je boodschappen doen in Waaxens is de laatste jaren steeds gangbaarder geworden. Nu spenderen we als Nederlanders ongeveer 386 miljoen euro aan online boodschappen. Dit groeit enorm de komende jaren. Over 10 jaar is het ruim 3,9 miljard euro. Een logisch gevolg: steeds meer supermarkten openen een webwinkel. Ook bij supers in de buurt van Waaxens kunnen consumenten steeds vaker terecht voor online boodschappen. Denk daarbij aan de regionale Attent of de Nettorama. Bij de online super kun je alles wel kopen. Het kunnen artikelen zijn als Hacheevlees en uiteraard ook Kaas. Alle bekende supermarkt-merken zijn online verkrijgbaar. Denk aan merken als Ola en ook producten van Bonduelle. De warenvoorraad van de online supers heeft een omvang van zo’n 21.000 artikelen. Ook bij jouw eigen bakkerswinkel rondom Waaxens kun je het assortiment ook online bestellen en in je keuken laten brengen. Online boodschappen kan je 7 dagen per week de hele dag door doen. Veel gebruikte bestelmomenten zijn woensdagochtend en op donderdagavond.

    Gemiddeld gezien kost online boodschappen doen slechts 23 minuten. Hoe meer je dit doet, des te leuker wordt online boodschappen doen. Er zijn zaken die je goed moet onthouden als je de boodschappen laat bezorgen. In het geval jij je boodschappen thuis wilt laten bezorgen in Waaxens, houd er rekening mee dat er iemand thuis moet zijn om de boodschappen te ontvangen. Dat is eigenlijk overal zo. Dus dit is in Boodschappen Bezorgen Anloo / Boodschappen Bezorgen Wijster ook zo. In de provincie Boodschappen Bezorgen Gelderland omvat de afstand naar de dichtstbijzijnde super zo’n 1400 meter. In en nabij Waaxens is uit het landelijke supermarktaanbod veel te kiezen. Bestel je online? Dan hoef je geen supermarkt meer te bezoeken.

    Geen gezeul met kratten. Geen tijdverspilling in de kassarij. Alles snel en eenvoudig afgeleverd aan huis. Kies voor de simpele online mogelijkheden. Dit geldt niet alleen voor de supermarkt: ook bij een bakkerij in Waaxens en slagerij in Waaxens kun je via het internet een bestelling plaatsen. Hetzelfde geldt voor de visboer en groenteboer. Van aardappelen tot bloemkool en van nootjes tot cola: Bestel alles online! De servicekosten liggen in Waaxens zo tussen de 1,25 en zo’n 6,75 euro per bezorging. Het laten bezorgen aan huis kan overdag tussen 9:00 t/m 16:50 en vaak ook wel op de avond tot 21:00 uur. Goed om te weten: De bezorgtijden kunnen wisselen per supermarkt en plaats. Bestel producten als vis, maaltijdsalade en natuurlijk marinade bij jouw vertrouwede online supermarkt!

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer