logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Wijnjewoude

Boodschappen laten bezorgen in Wijnjewoude

Gemak dienst de mens: Al jouw dagelijkse boodschappen snel en goedkoop bij jou laten thuisbezorgen in Wijnjewoude. Bestel jouw boodschappen gauw online en laat de boodschappen tot in de keuken thuisbezorgen. Handig om te weten: Ook in Wijnjewoude is het vandaag de dag erg simpel om alle benodigde boodschappen aan huis te laten bezorgen. Maak gebruik van de button hieronder en selecteer alle producten die je nodig hebt. Afsluitend geef jij de dag en het tijstip aan wanneer jij het bezorgd wil hebben.

Boodschappen thuisbezorgservice door Albert Heijn in Wijnjewoude

Ontdek de online super van Albert Heijn, AH.nl. Al je dagelijkse boodschappen kun je nu gewoon op AH.nl bestellen. Kies uit ruim 28.000 artikelen. Doe mee en laat je boodschappen bezorgen in Wijnjewoude. Als je vandaag je bestelling doorgeeft, kan het morgen al bezorgd worden. Kies zelf de bezorgdag die jou uitkomt. Last but not least: AH bezorgt standaard tot in de keuken.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen laten bezorgen door Albert Heijn Wijnjewoude

 • Keuze uit ruim 28.000 producten
 • Bestel nu online en laat morgen je boodschappen bezorgen
 • Betaal eenvoudig bij de bezorging met je pinpas
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktBoodschappen thuis laten bezorgen door Jumbo Wijnjewoude
  Wil jij profiteren van alle voordelen van de bezorgservice van Jumbo in Wijnjewoude? Tegenwoordig levert Jumbo de boodschappen thuis af via de bezorgservice. Bezoek de webshop van Jumbo om te kijken of thuisbezorgen op jouw postcode mogelijk is.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktAlle boodschappen thuis laten bezorgen door PLUS Wijnjewoude
  Heb jij er al van gehoord? De thuisbezorgdienst van PLUS in Wijnjewoude? Vanaf nu bezorgt PLUS ook thuis. Op Plus.nl kun je meteen bekijken of er ook in jouw postcodegebied bezorgd wordt.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktBoodschappen thuisbezorgd door Coop Wijnjewoude
  Gebruik jij ‘m al? De boodschappen bezorgservice van Coop in Wijnjewoude? Ook bij Coop is de bezorgdienst volop in ontwikkeling. Navigeer naar Cooponline.nl en vul jouw postcode in om te zien of er ook bij jou bezorgd wordt.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoBoodschappen thuisbezorgd door Lidl Wijnjewoude
  Bekijken of ook Lidl in Wijnjewoude aan bezorging van boodschappen doet? Lidl heeft (nog) geen thuisbezorgservice.
  Geen bezorging
  aldilogoAlle boodschappen thuisbezorgd door Aldi Wijnjewoude
  Bekijken of Aldi in Wijnjewoude (gratis) boodschappen bezorgt?Aldi biedt helaas nog geen bezorgservice
  Geen bezorging

  Waarom boodschappen bezorgen handig is in Wijnjewoude

  • Geen kratten vol boodschappen meer tillen. Alles bij je in de keuken bezorgd.
  • Je houdt al gauw een paar uur per maand extra over
  • Betalen kan middels de bankpas na aflevering van de boodschappen.
  Zie welke supermarkten en andere winkels bezorgen in Wijnjewoude?

  In de tabel hiernaast zie je de meest bekende supers die (tegen een vergoeding) boodschappen bezorgen in Wijnjewoude. Selecteer de button om meteen de onmisbare boodschappen direct online te bestellen.

  Rapporteer een bezorgservice

  Zijn er nog winkels of filialen in Wijnjewoude waarvan jij vindt dat deze beslist genoemd moeten worden? Laat a.u.b. aan ons weten met welke boodschappen bezorgdiensten ooit van doen gehad hebt. Druk op de onderstaande knop om jouw suggesties direct op te sturen. Bedankt voor de aanvulling!

  meld bezorg service

  De bezorgkosten van boodschappen bezorgen in Wijnjewoude

  Jammer genoeg is boodschappen laten bezorgen nog niet geheel gratis. Je betaalt altijd wel een kleine bijdrage. Het actuele tarief voor boodschappen bezorgen in Wijnjewoude zijn afhankelijk van veel factoren. Er zijn supermarkten die al vanaf 35 euro gratis bezorgen. Terwijl andere winkels standaard een vergoeding rekenen. Deze kosten liggen tussen de €1,40 tot €7,70

  Hoe lang duurt het gemiddeld om de boodschappen te bezorgen in Wijnjewoude

  Jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk jouw boodschappen in huis hebben. Je wilt natuurlijk geen week wachten tot ze jouw producten bezorgen in Wijnjewoude. De bezorgdiensten zijn steeds innovatiever. Meer en meer supers zeggen: Vandaag besteld, morgen in huis. Dus bestel vandaag en het wordt morgen bezorgd.

  Supers rondom Wijnjewoude

    Wat vind jij van de bezorgservices in Wijnjewoude?

    Hoe worden je boodschappen bezorgd in Wijnjewoude?

    Ervaringen met supermarkten en bezorgdiensten in Wijnjewoude

    Bestellen bij de online super en de bestelde artikelen eenvoudig thuis laten komen in Wijnjewoude is enorm in trek. Nabij Wijnjewoude bevinden zich al 4 online supers en visboeren met de optie tot online boodschappen doen. Mensen in Opsterland spenderen per maand om en nabij 29,5 euro bij online supermarkten en andere foodwinkels. In Wijnjewoude worden met name Pedaalemmerzakken en producten van Maggi steeds frequenter online gekocht. Het thuis laten afleveren van boodschappen kost ongeveer €3,00. Zo'n 1,45% van de bewoners in Friesland kennis gemaakt met online boodschappen doen. Over grofweg 10 jaar groet dit naar maar liefst 23,5%. Laat ook al jouw zware boodschappen bezorgen in Wijnjewoude

    3.78

    Gerelateerde plaatsen in de regio van Wijnjewoude

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Lijkt het jou wat om je boodschappen via een online super te doen bij een super die bezorgt in Wijnjewoude? Je komt er pas achter als je het een keer geprobeerd hebt. Je hebt veel voordeel in vergelijking met “ouderwets” naar de supermarkt gaan. In Wijnjewoude kan dit al enkele jaren. Rij jij ook nog een paar keer per week met je Citroën C3 , scooter of Volkswagen New Beetle naar een supermarkt van Deen of een bakker in de gemeente Opsterland? In Friesland is kopen bij de websupermarkt vrij gangbaar.

    Je surft naar de webwinkel van jouw favoriete supermarkt. Hierna leg jij de dagelijkse boodschappen in jouw digitale winkelkarretje. Alle boodschappen in je winkelmand liggen? Dan geef je het adres door waar er bezorgd mag worden. Daarna is het mogelijk een bezorgmoment te kiezen. Met betrekking tot de betaling geef je aan wat jij prettig vindt. Tegenwoordig kun je de nota voldoen bij de levering. Praktisch: Snel en veilig betalen met jouw bankpas bij de bezorger van de supermarkt. Normaliter spendeert een gezin zo’n 94,5 euro. (Als je wekelijks boodschappen doen). Met name de landelijke supermarkten bezorgen boodschappen in Wijnjewoude zowel op bedrijfslocaties als bij de mensen thuis. Je kunt trouwens ook via internet meesparen met de actie’s. Kortingsacties en andere aanbiedingen zijn bij websupers soortgelijk als in de “normale” supermarkten.

    Het doen van online inkopen in Wijnjewoude heeft het hoogtepunt nog lang niet bereikt. Het hele land samen spendeert nu om en nabij 344 miljoen euro bij internet supermarkten. De verwachte groei is immens. In 2025 zijn de online uitgaven zo’n €4 miljoen euro. Het doen van online boodschappen kan dus bij steeds meer supers. Het is de trend. Bij veel supermarkten in Wijnjewoude is het steeds vaker mogelijk om online je boodschappen te doen. De wat meer bekende voorbeelden zijn supers zoals Aldi of de Boni. Via internet is alles te koop. Zo koop je er Suiker en uiteraard Brood. Oftwel: Alle boodschappen van huismerken en A-merken als California en ook producten van Gadeschi. een “normale” online supermarkt heeft een assortiment van om en nabij 16.000 artikelen. Ook bij de plaatselijke visboer in Wijnjewoude kun je producten steeds vaker via internet kopen en snel aan huis laten bezorgen. Online boodschappen kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week doen. Populaire bestelmomenten zijn woensdagavond plus in het weekend.

    Online boodschappen doen is geen tijdrovende klus, het kost je gemiddeld maar 23 minuten. Des te meer je dit doet, hoe vlugger je wordt. Er zijn zaken die je goed moet onthouden als je de boodschappen laat bezorgen. Als je de boodschappen laat thuisbezorgen in Wijnjewoude, zorg er dan altijd voor dat jij (of iemand anders) echt thuis is. Dat is eigenlijk overal zo. Dus dit is in Boodschappen Bezorgen Leveroy / Boodschappen Bezorgen Stedum precies net zo. Rondom Boodschappen Bezorgen Utrecht omvat de weg naar een super in de buurt niet meer dan 1200 meter. In de buurt van Wijnjewoude vind je meerdere supermarkten. Door de opkomst van online boodschappen doen hoef je niet meer naar de super.

    Geen gesjor met boodschappentassen. Vergeet die tijdrovende kassa. Laat het gewoon bezorgen. Kies voor de simpele online mogelijkheden. Het is niet alleen de supermarkt die aan huis bezorgt: ook bij een bakkerij in Wijnjewoude en slagerij in Wijnjewoude kun je via internet terecht. Ook de groenteboer en viswinkel hoorden daarbij. Wat het ook is, laat het bezorgen. De servicekosten liggen in Wijnjewoude ongeveer tussen de 3 en zo’n 6,75 euro per levering. Bezorging kan overdag tussen 8:10 tot zo’n 16:50 maar ook avondbezorging is vaak mogelijk: tot 21:30 uur. Openingstijden kunnen verschillen per supermarkt. Koop items zoals Dessert, zoute en boodschappen uit de categorie Crevino frizzante via de online winkel.

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer