logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Krewerd

Snel je boodschappen laten bezorgen in Krewerd

Het is al een tijdje mogelijk: de boodschappen snel en voordelig laten thuisbezorgen in Krewerd. Bestel je boodschappen nu meteen via internet en je kunt alle zware kratten gewoon tot in de keuken laten bezorgen. Ook in (de omgeving van) Krewerd is het niet moeilijk om (tegen een kleine vergoeding) alle producten en artikelen te laten thuisbezorgen wanneer jou dat uitkomt. Tik op de oranje knop onder deze tekst en start direct met het doen van online boodschappen. Alles aangeklikt wat je nodig hebt? Geef dan aan welke bezorgdag jou uitkomt.

Albert heijn bezorgt jouw boodschappen thuis in Krewerd

Albert Heijn is zowel online als offline de grootste super van Nederland. Wist je dat je op AH.nl inmiddels meer dan 28.000 producten kunt bestellen? Laat ook jouw boodschappen bezorgen in Krewerd. Let op: Bestel je vandaag? Dan kun je morgen al laten bezorgen! Jij bepaalt zelf de dag en het tijstip dat er bezorgd wordt. Albert Heijn bezorgt alle zware boodschappen tot in de keuken.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen thuisbezorgd door Albert Heijn Krewerd

 • Kies nu uit bijna 30.000 artikelen
 • AH bezorgd op ma t/m zat. Vandaag bestellen = morgen in huis
 • AH Bezorgt altijd tot in de keuken
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktDe boodschappen laten thuisbezorgen door Jumbo Krewerd
  Boodschappen tot in de keuken laten bezorgen door Jumbo in Krewerd? Laat je jouw boodschappen bezorgen door de nieuwe service van jumbo? Jij wil natuurlijk weten of er ook bij jou bezorgd wordt. Doe de postcodecheck op Jumbo.nl
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktBoodschappen thuisbezorgd door PLUS Krewerd
  Boodschappen tot in de keuken laten bezorgen door PLUS in Krewerd? Kies voor PLUS: dan worden je boodschappen gekoeld bij je bezorgt. Op Plus.nl kun je direct zien of ze al bij jou bezorgen.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktBoodschappen bezorgen Coop Krewerd
  Gebruik jij ‘m al? De boodschappen bezorgservice van Coop in Krewerd? Kies je voor Coop? Dan kies je voor kwalitatieve bezorging. Ga naar de website Cooponline.nl om te zien of er ook bij jou geleverd wordt.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoBoodschappen thuisbezorgd door Lidl Krewerd
  Kijken of Lidl in Krewerd de artikelen uit de supermarkt bij jou aan huis levert? Jammer: maar Lidl biedt geen thuisbezorgdienst.
  Geen bezorging
  aldilogoAlle boodschappen laten thuisbezorgen door Aldi Krewerd
  Weten of Aldi ook in Krewerd bij jou thuis bezorgt?Helaas: Aldi heeft nog geen bezorgservice.
  Geen bezorging

  Maak kennis met boodschappen bezorgen in Krewerd

  • Geen gesjouw meer met zware tassen. Alles wordt netjes bezorgd waar jij wil.
  • Online boodschappen doen kun je in een paar minuutjes doen
  • Achteraf betalen is veilig te doen via de pinpas.
  Welke winkels bezorgen in Krewerd?

  Goed om te weten: In het overzicht hier links een opsomming van de verschillende supermarktketens die (al dan niet gratis) aan huis bezorgen in Krewerd. Een super gevonden? Klik op de button om al jouw dagelijkse boodschappen direct via internet te bestellen.

  Een nieuwe thuisbezorgdienst tegengekomen?

  Mis je nog een boodschappen bezorgservice in Krewerd waarvan jij vindt dat ze tussen het rijtje horen? Laat het ons weten! Wij horen graag met welke bezorgservice jij gewerkt hebt. Druk op de button hieronder en stuur meteen de thuisbezorg-service in die nog ontbreekt in ons overzicht. Op deze manier draag jij bij aan deze website!

  meld bezorg service

  De kosten voor boodschappen bezorging in Krewerd

  Boodschappen aan huis bezorgen is in veel gevallen nog niet helemaal gratis. De vergoeding voor het bezorgen van boodschappen in Krewerd zijn niet overal hetzelfde. Er zijn supermarkten die al vanaf 35 euro gratis bezorgen. Aan de andere kant zien we veel supers die een standaard tarief voor bezorging aanhouden. De bezorgkosten fluctueren zo tussen de €2,30 en €8,70

  Hoelang moet je wachten voordat de boodschappen worden bezorgt in Krewerd

  Online bestellen betekent goed vooruit plannen. Boodschappen wil je natuurlijk snel in huis hebben. Met name voor supermarkt-producten is het gewoon niet handig als je lang moet wachten tot de koerier jouw boodschappen komt bezorgen in Krewerd. Dat is gelukkig vaak niet meer aan de orde. Steeds vaker geldt: Bestel vandaag en ontvang morgen je boodschappen aan huis. Ga dus direct aan de slag met online boodschappen doen!

  Supers rondom Krewerd

    Deel jouw mening over boodschappen bezorgen in Krewerd?

    Krijg de boodschappen thuisbezorgd in Krewerd?

    Jouw oordeel over boodschappen bezorgen in Krewerd

    Via internet je boodschappen doen en de producten laten thuisbezorgen in Krewerd is enorm populair. Nabij Krewerd zijn er meer dan 4 online supers en/of vishandelaren waar je via internet kunt kopen. De mensen in Delfzijl spenderen maandelijks bij benadering zo'n 34 euro bij online supers als Albert Heijn, Jumbo en Coop. In Krewerd worden specifiek Verzorgingsproducten en producten van Liga regelmatig online besteld. Het laten bezorgen van boodschappen kost gemiddeld €3,90. Op dit moment heeft zo'n 3,05% van de consumenten in Groningen hun boodschappen weleens laten bezorgen. Over 10 jaar wordt dit ongeveer 26,25%. Laat deze week nog de boodschappen thuisbezorgen in Krewerd.

    3.58

    Bekijk ook deze steden vlakbij Krewerd

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Overweeg jij om de boodschappen via internet te bestellen in Krewerd? Ontdek zelf het gemak van online boodschappen doen. Er zijn zo veel pluspunten ten opzichte van een tijdrovend bezoekje aan de supermarkt. In Krewerd behoort dit al even tot de mogelijkheden. Elke dag rijden velen nog met de Nissan 370Z of met een fraaie Kia Sportage naar een supermarkt van Dekamarkt of andere winkel in de gemeente Delfzijl? In Groningen is kopen bij de websupermarkt zeer geliefd.

    Je gaat naar de online shop van de supermarkt waar je bekend mee bent. Daarna leg je de noodzakelijke boodschappen in de internet winkelmand. Alle benodigde boodschappen geselecteerd? Dan betaal je jouw boodschappen. Vervolgens en kies je een geschikt moment voor bezorging. Qua betaling en bezorging houd jij de touwtjes in handen. Winkels bieden bijv. de optie voor na de levering betalen. Enorm handig: Pas betalen met de pinpas zodra alles bezorgd wordt. Een normaal gezin besteedt zo’n 80 euro per week bij de (online) super. Supermarkten/groenteboeren/viszaken bezorgen boodschappen in Krewerd op kantoren als natuurlijk eenvoudigweg aan huis. Je kunt ook online gewoon gebruik maken van de beste aanbiedingen. De kortingen en aanbiedingen zijn via internet in vrijwel alle gevallen hetzelfde als in de fysieke supermarkt.

    Het bestellen van je boodschappen via internet in Krewerd is enorm populair aan het worden. Op dit moment spenderen we in Nederland 431 miljoen euro bij de online supermarkt. De groei is gigantisch en bedraagt over 10 jaar zo’n 3,6 miljard euro. Steeds meer supermarkten bieden de mogelijkheid om online te bestellen. Ook bij supers in de buurt van Krewerd kan je nu ook online je boodschappen doen. Je kunt denken aan supers als Pryma en wellicht de Attent. Online is alles verkrijgbaar. Of je nu zoekt naar Kipnugget maar ook boodschappen als Spons. Van bekende supermarkt-merken zoals IQ Nutrition maar ook Douwe Egberts. De warenvoorraad van de online supers heeft een omvang van zo’n 16.000 spullen. Ook bij de populaire groentezaak in Krewerd kun je vaak ook gewoon via internet je boodschappen doen en bij je thuis laten brengen. Online boodschappen bestellen kan op elk moment, waar je maar wil. Gewilde momenten om online boodschappen te doen zijn maandagochtend plus op donderdagavond.

    Boodschappen bestellen op bijvoorbeeld AH.nl lukt vaak al in minder dan 12 minuten. Des te regelmatiger je dit doet, des te leuker wordt online boodschappen doen. Neem de voorwaarden van de thuisbezorging altijd serieus. Als je de boodschappen laat thuisbezorgen in Krewerd, moet jij (of een ander persoon) ook aanwezig zijn. Dit is in andere plaatsen als Boodschappen Bezorgen Wijster of Boodschappen Bezorgen Zuid-Beijerland precies net zo. In de regio van Boodschappen Bezorgen Friesland omvat de route tot een lokale supermarkt ongeveer 750 meter. In en in de buurt van Krewerd is de keuze enorm wat betreft supermarkten. Wanneer je boodschappen koopt via internet hoef je niet meer naar de supermarkt.

    Stop met tassen sjouwen. Het einde van de lange wachtrij. Alles afgeleverd tot in jouw keuken. Gebruik de nieuwe technische mogelijkheden. Dit geldt niet alleen voor de supermarkt: ook bij een bakkerij in Krewerd en slager in Krewerd kun je online uitstekend terecht. Visboer, groenteman of kruidenier, alles is online te vinden. Alles wat je maar nodig hebt is gewoon via internet verkrijgbaar. De vergoeding voor bezorgen ligt in Krewerd ongeveer tussen de 2,5 en 5,25 euro per bezorging. Het laten bezorgen aan huis kan daags zo tussen de 9:20 tot zo’n 16:30 maar gelukkig ook later tot 20:40 uur. Bezorgtijden verschillen natuurlijk per supermarkt en plaats. Koop boodschappen als Vlees, Hachee en/of Roerbakgroenten bij de internet-supermarkt.

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer