logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Roermond

Jouw boodschappen laten bezorgen in Roermond

Heb jij het al geprobeerd? Je boodschappen snel en voordelig aan huis laten afleveren in Roermond. Bestel jouw boodschappen gauw online . Het mooie is: je hoeft niet meer naar de drukke super. Alle boodschappen worden bezorgd. Wat je misschien niet wist: Ook in Roermond is het niet moeilijk om (tegen een kleine vergoeding) al jouw dagelijkse boodschappen thuis te laten bezorgen. Klik hieronder en start direct met het doen van online boodschappen. In de laatste stap kun je dan selecteren op welke dag en tijdstip je de boodschappen wilt ontvangen.

De boodschappen bezorgservice van Albert Heijn in Roermond

Albert Heijn is al jaren de grootste super van Nederland. AH bezorgt door heel Nederland elke dag vele boodschappen aan huis. Laat nu ook jouw boodschappen bezorgen in Roermond. Let op: Bestel je vandaag? Dan kun je morgen al laten bezorgen! AH.nl werkt met nauwkeurige tijdslots. Je kiest zelf wanneer de boodschappen bezorgd worden. Last but not least: AH bezorgt standaard tot in de keuken.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen bezorgen Albert Heijn Roermond

 • Keuze uit ruim 28.000 producten
 • De snelste bezorging: Vandaag bestellen = morgen in huis.
 • Nooit vooruitbetalen. Je betaalt bij bezorging met je PIN.
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktBoodschappen laten bezorgen door Jumbo Roermond
  Wil jij boodschappen laten bezorgen door Jumbo Roermond? Ga je voor Jumbo: dan ga je voor snelle en kwalitatieve bezorging. Weten of er ook bij jou aan huis bezorgd wordt? Het antwoord vind je op Jumbo.nl
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktAlle boodschappen laten thuisbezorgen door PLUSRoermond
  Wil jij boodschappen laten bezorgen door PLUS Roermond? Kies voor PLUS: dan worden je boodschappen gekoeld bij je bezorgt. Check op Plus.nl of er ook thuisbezorging aan jouw adres plaats vindt.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktJouw boodschappen aan huis bezorgd door Coop Roermond
  Gebruik jij ‘m al? De boodschappen bezorgservice van Coop in Roermond? Ook Coop bezorgt thuis in steeds meer plaatsen. Ga naar de website Cooponline.nl om te zien of er ook bij jou geleverd wordt.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoBoodschappen thuisbezorgd door Lidl Roermond
  Wil jij ook weten of Lidl in Roermond bezorgt: al dan niet tegen betaling? Lidl biedt helaas nog geen bezorgservice.
  Geen bezorging
  aldilogoBoodschappen thuisbezorgd door Aldi Roermond
  Weten of Aldi in Roermond op je werk of thuis boodschappen kan bezorgen?Aldi biedt helaas nog geen bezorgservice
  Geen bezorging

  Waarom wij vinden dat je boodschappen moet laten bezorgen in Roermond

  • Geen gezeul met zware kratten meer. Alles wordt bezorgt tot in de keuken.
  • Geen ritje in de auto, niet in de rij voor de kassa: bespaar tijd!
  • Betalen kan middels de bankpas na aflevering van de boodschappen.
  Check of supers/kruideniers/groenteboeren bezorgen in Roermond?

  In het schema links op deze pagina tref je een checklist met de supers en andere winkels die jouw boodschappen bezorgen in Roermond. Klik simpelweg op een button om al jouw favoriete boodschappen direct online te kopen.

  Signaleer een nieuwe bezorger

  Heb jij het idee dat er nog bezorgdiensten zijn in Roermond die nog niet in het overzicht vermeld staan? Wij vernemen graag met welke bezorgdienst jij een ervaring gehad hebt. Klik op de onderstaande knop om jouw bezorgservice direct op te sturen. Wij waarderen het enorm dat je de moeite neemt ons te helpen!

  meld bezorg service

  Wat zijn de kosten voor bezorging van boodschappen in Roermond

  Bezorgen van boodschappen is vaak (nog) niet gratis. Supers rekenen een kleine bijdrage voor het inpakken en bezorgen. De servicekosten voor het bezorgen van boodschappen in Roermond wisselt per supermarkt. Supermarkten bezorgen vaak gratis vanaf een bepaald bedrag. Terwijl andere winkels standaard een vergoeding rekenen. De kosten liggen over het algemeen tussen de €1,30 en ongeveer €5,70

  Met hoeveel dagen levertijd moet ik rekening houden in Roermond

  Wanneer je boodschappen bestelt wil je deze natuurlijk graag snel bezorgd krijgen. Het is gewoon niet mogelijk om heel lang te wachten tot de koerier jouw boodschappen komt bezorgen in Roermond. De bezorgdiensten zijn steeds innovatiever. Meer en meer supers zeggen: Bestel je vandaag? Dan heb je het morgen in huis. Ga dus direct aan de slag met online boodschappen doen!

  Supermarkten in en rondom Roermond

    Vertel ons wat jij vindt van boodschappen bezorgen in Roermond?

    Krijg de boodschappen thuisbezorgd in Roermond?

    Jouw review over boodschappen bezorgen in Roermond

    Bestellen bij de online super en alle artikelen in de keuken laten bezorgen in Roermond is sterk in opkomst. In en rondom Roermond zijn er om en nabij 4 (food) winkels en vishandelaren waar je online kunt kopen. Mensen in Roermond spenderen maandelijks nu zo'n 35,5 euro bij de internet-supermark als Jumbo.com en AH.nl. In Roermond worden in het bijzonder Pleisters en producten van Chiquita regelmatig online besteld. De kosten van thuisbezorging bedragen gemiddeld €5,00. Nu heeft zo'n 1,5% van de mensen in Groningen de boodschappen laten afleveren. Over circa 10 jaar zal dit zijn: 23%. Probeer het zelf en laat je boodschappen bezorgen in Roermond

    3.01

    Mogelijke interessante plaatsen in de buurt van Roermond

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Lijkt het jou ook zo handig om je boodschappen via internet te doen in Roermond? Maak zelf kennis met de vele voordelen. Er zijn veel pluspunten te noemen t.o.v. naar de super gaan en zelf alles kopen. In Roermond is online bestellen niet iets nieuws, het kan al een paar jaar. Ga jij ook nog altijd met je Chrysler Sebring of met een fraaie Infiniti EX naar een winkel van EMTE of een andere food-winkel in de gemeente Roermond? In de provincie Groningen is het online doen van boodschappen erg normaal.

    Je bezoekt de webshop van de supermarkt waar jij een goed gevoel bij hebt. Even daarna gooi jij alle noodzakelijke artikelen in jouw internet-winkelmandje. In de laatste fase reken je de boodschappen af. Vervolgens selecteer je een geschikt moment voor het bezorgen. Met betrekking tot de betaling geef je aan wat jij prettig vindt. Je kan nu ook het verschuldigde bedrag afrekenen bij bezorging. Dit is een fluitje van een cent. Betaal veilig met jouw bankkaart na het bezorgen. Gezinsuitgaven? Gangbaar is zo’n 82 euro per week bij de (online) super. De bekendere supermarkten in de regio bezorgen boodschappen in Roermond zowel op bureau’s als natuurlijk bij jou als consument aan huis. Je kunt ook online gewoon profiteren van de gebruikelijke spaaracties. Aanbiedingen zijn tijdens het bezorgen in principe altijd hetzelfde als in de winkel.

    Inkopen doen via internet in Roermond wordt ontdekt door steeds meer inwoners. De uitgaven in Nederland liggen nu zo rond de 387 miljoen euro bij supermarkt webshops. Dit groeit enorm de komende jaren. Over 10 jaar is het ruim 2,9 miljard euro. Een groeiend aantal supermarkten biedt klanten de mogelijkheid om online te bestellen. Bij (food) bedrijven in Roermond kan je nu ook online je boodschappen doen. Denk bijvoorbeeld aan de Lidl plus de Nettorama. Bij de internet-supers is alles te koop. Denk aan producten als Kipschnitzel en natuurlijk ook Kipsaté. Oftewel: Alle supermarkt-producten van merken zoals Ariel maar bijvoorbeeld ook Lay’s. Het online assortiment van een supermarkt bedraagt zo’n 20.000 artikelen. Ook bij jouw eigen slager nabij Roermond kun je vaak ook online bestellen en laten bezorgen. Dit wordt veel gebruikt omdat je er op elk moment van de dag terecht kunt. Gewilde momenten om online boodschappen te doen zijn maandagmiddag maar ook op zaterdagmiddag.

    Het bestellen van boodschappen tijdrovend? Nee hoor, ongeveer 11 minuten. Des te vaker je dit doet, hoe meer bedreven je er in wordt. Voor het bezorgen van boodschappen gelden een aantal standaard voorwaarden. Wanneer je de boodschappen laat afleveren Roermond, zorg er dan voor dat er iemand thuis is om de boodschappen te ontvangen. Natuurlijkerwijs is dit in Boodschappen Bezorgen Donkerbroek / Boodschappen Bezorgen Giesbeek net zo. In Boodschappen Bezorgen Friesland is de afstand naar een supermarkt vlakbij vaak niet meer dan 1000 meter. In de gemeente van Roermond zijn verschillende supermarkten te vinden. Door online te bestellen hoef je niet meer naar de supermarkt.

    Stop met kratten sjouwen. Niet langer minutenlang wachten in de rij voor de kassa. Alles afgeleverd tot in jouw keuken. Ga voor de online eenvoud. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, geldt dit alleen voor supermarkten: ook bij een bakkerij in Roermond en slager in Roermond vind je online nieuwe kansen. Voor de viswinkel en groenteboer geldt dit natuurlijk ook. Waar het ook om gaat, laat het afleveren. De bezorgkosten liggen in Roermond ongeveer tussen de 3 tot 4,75 euro per bezorger. Bezorging bij jou thuis kan overdag zo tussen de 9:30 tot 17:40. Avondbezorging is vaak geen probleem, dit kan tot ongeveer 21:30 uur. Er zijn echter wel verschillen tussen de supermarkten. Koop producten als rose, Coeberg en uiteraard ook pad bij de web-supermarkt met de beste deal!

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer