logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Landgraaf

Boodschappen bezorgservice in Landgraaf

Gemak dienst de mens: Al jouw dagelijkse boodschappen snel en voordelig tot in de keuken laten bezorgen in Landgraaf. Koop je boodschappen gauw online en laat de bezorgers jouw boodschappen afleveren bij je thuis. Misschien goed om te weten: Ook in Landgraaf is het betrekkelijk eenvoudig om alle broodnodige boodschappen bij jou (in de keuken) te laten bezorgen. Selecteer de oranje button hieronder en start met het bestellen van je boodschappen via internet. Vul daarna jouw voorkeursdag in.

Alle zware boodschappen laten bezorgen door Albert Heijn in Landgraaf

Shop jij al bij de online supermarkt van Nederland, Albert Heijn? Wist je dat je op AH.nl inmiddels meer dan 28.000 producten kunt bestellen? Laat nu ook jouw boodschappen bezorgen in Landgraaf. Albert Heijn zorgt altijd (m.u.v. zondag) dat je boodschappen de volgende dag al bezorgd worden. Kies direct een bezorgdag en tijdstip dat jou schikt. Je hoeft je niet langer druk te maken om het tillen van zware tassen. Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen thuisbezorgd door Albert Heijn Landgraaf

 • Meer dan 28.000 artikelen bestellen
 • Bestel vandaag en laat het morgen al bezorgen
 • Altijd de hoogste kwaliteit producten
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktDe boodschappen thuisbezorgd door Jumbo Landgraaf
  Wil ook jij al jouw boodschappen laten thuisbezorgen door Jumbo in Landgraaf? Ook Jumbo bezorgt door heel Nederland aan huis. Open Jumbo.nl en vul je postcode in: zie direct of er al bij jou bezorgd wordt.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktJouw boodschappen thuisbezorgd door PLUS Landgraaf
  Gebruik maken van de thuis-bezorgservice van PLUS in Landgraaf? Ook PLUS bezorgt door heel Nederland aan huis. Check op Plus.nl of er ook thuisbezorging aan jouw adres plaats vindt.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktBoodschappen thuisbezorgd door Coop Landgraaf
  Alle dagelijkse boodschappen laten bezorgen door Coop Landgraaf? Ook bij Coop is de bezorgdienst volop in ontwikkeling. Op de website Cooponline.nl kun je direct inzien of er bij jou bezorgd wordt.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoBoodschappen bezorgen Lidl Landgraaf
  Wil jij ook weten of de Lidl in Landgraaf al jouw boodschappen kan bezorgen? Slecht nieuws: Lidl biedt nog geen bezorging aan huis.
  Geen bezorging
  aldilogoDe boodschappen thuisbezorgd door Aldi Landgraaf
  Benieuwd of ook Aldi in Landgraaf al boodschappen bij jou thuis levert?Slecht nieuws: Aldi biedt nog geen bezorging aan huis.
  Geen bezorging

  Laat morgen nog je boodschappen bezorgen in Landgraaf

  • Geen gezeul met zware kratten meer. Boodschappen worden letterlijk bezorgd in de keuken.
  • Het is enorm tijdbesparend: binnen een paar minuten is het gepiept
  • Eenvoudig met je Pinpas betalen bij bezorging
  Bekijk of supermarkten bezorgen in Landgraaf?

  Aan de linkerkant vind je een lijst met populaire supermarkten die boodschappen bezorgen in Landgraaf. Je favoriet gevonden? Klik op de groene button om de onmisbare boodschappen direct online te bestellen.

  Heb jij een nieuwe thuisbezorgdienst gezien?

  Is er nog een supermarkt of winkel uit Landgraaf waarvan jij vindt dat ze tussen het rijtje horen? Wij vernemen graag van jou met welke supermarkten thuisbezorgservices van doen hebt gehad. Klik hieronder op de link en stuur meteen de thuisbezorg-service in die nog ontbreekt in ons overzicht. Vanaf deze kant alvast hartelijk dank voor je medewerking!

  meld bezorg service

  De kosten van het bezorgen van je boodschappen in Landgraaf

  Wat kost dat nou? Je boodschappen thuis laten bezorgen. De servicekosten voor het bezorgen van boodschappen in Landgraaf zijn nogal fluctuerend in de afgelopen maanden. Kom jij aan een bepaald bestelbedrag, dan bezorgen sommige supers gratis. Dat geldt niet overal. Bij veel winkels heb je nog te maken met vaste bezorgkosten. Deze servicekosten liggen tussen de €1,70 en ongeveer €4,50

  Hoe lang duurt het bezorgen van boodschappen in Landgraaf

  Producten als groenten, fruit en andere voedingsproducten wil je zo snel mogelijk in huis hebben. Het is simpelweg geen optie om dagenlang te wachten tot de boodschappen worden gebracht in Landgraaf. Gelukkig hoeft dat vaak ook niet meer. Steeds meer supers beloven: Als je vandaag bestelt heb je het morgen in huis. Dus bestel vandaag nog en geniet morgen al van alle (verse) boodschappen.

  Supermarkten rondom en in Landgraaf

    Wat is jouw opinie over de boodschappen bezorgservices in Landgraaf?

    Krijg de boodschappen thuisbezorgd in Landgraaf?

    Check deze ervaringen over boodschappen thuisbezorgd in Landgraaf

    Een bestelling doorgeven bij de online supermarkt en alles thuis laten afleveren in Landgraaf is enorm populair. Rondom Landgraaf vind je meer dan 3 (food) winkels en/of groentewinkels met een webshop/app om online te bestellen. Inwoners van Landgraaf besteden per maand bij benadering zo'n 27 euro bij de foodretailers (waaronder de supers). In Landgraaf worden bijv. Varkensfilet en producten van D&L geregeld via internet besteld. De kosten van thuisbezorging bedragen gemiddeld €4,80. Rond de 2,95% van de mensen in Limburg hun dagelijkse boodschappen wel eens op internet besteld. In de komende 10 jaren ontwikkeld dit door naar 29,5%. Laat al jouw zware dagelijkse boodschappen gewoon bezorgen in Landgraaf.

    3.48

    Andere steden en dorpen in de buurt van Landgraaf

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Wil jij het wel eens proberen om je boodschappen bij een internet-supermarkt te bestellen bij een super die bezorgt in Landgraaf? Probeer het gewoon eens eenmalig uit. Online boodschappen bestellen biedt enorm veel pluspunten in vergelijking met zelf een “fysieke” supermarkt bezoeken. In Landgraaf is dit al een tijdje mogelijk. Vele landgenoten rijden nog een paar keer per week met de Citroën 2CV of met een fraaie Toyota Celica naar een supermarkt van AH of bijv. een slagerij in de gemeente Landgraaf? In de provincie Limburg is online boodschappen bestellen standaard.

    Je bezoekt gewoon de super waar je wellicht wel vaker komt. Daarna sleep jij alle dagelijkse boodschappen in jouw (online) winkelmandje. Daarna geef je aan waar de boodschappen bezorgd mogen worden. Vervolgens kies je voor een aflevermoment. Wat betreft betaling en bezorging is er veel mogelijk. Tegenwoordig laat de supermarkt je de nota voldoen bij de levering. Praktisch: Snel en veilig betalen met jouw bankpas bij de bezorger van de supermarkt. Gezinsuitgaven? Gangbaar is zo’n 78 euro. (Als je wekelijks boodschappen doen). De supers leveren de boodschappen Landgraaf op kantoor locaties en natuurlijk bij jou als consument aan huis. Jij kan natuurlijk ook online meespelen met de actie’s. De kortingen via internet zijn nagenoeg hetzelfde als in de stenen supermarkten.

    Het doen van de boodschappen via internet in Landgraaf wordt steeds populairder. Als Hollanders spenderen we in 2016 zo’n 420 miljoen euro bij de online super. Dit is slechts het begin. Over 10 jaar groeit dit door tot zo’n 3,3 miljard euro. Het gevolg: Meer en meer supers bieden een webshop aan. Bij (food) bedrijven in Landgraaf kun je vaak al online bestellen. Denk aan de lokale Albert Heijn en wellicht de Spar. Online is alles verkrijgbaar. Denk aan producten als Plastic bekertjes t/m bijvoorbeeld Krant en Tijdschrift. Van grote merken als Magnum t/m bijvoorbeeld Karina. Het gemiddelde assortiment van de online supermarkt bedraagt zo’n 5.000 boodschappen. Ook bij de populaire visboer in Landgraaf kun je steeds vaker via internet je bestelling doorgeven en in je keuken laten brengen. Er zijn geen openingstijden bij de internet supermarkt. Drukke dagen bij de online supers zijn maandagochtend en op vrijdagmiddag.

    Bestellen bij de internet supermarkt kost vaak niet meer dan 11 minuten. Des te meer je dit doet, hoe beter je erin wordt. Neem de voorwaarden van de thuisbezorging altijd serieus. Wanneer je boodschappen aan huis laat bezorgen in Landgraaf, moet er altijd iemand aanwezig zijn op het afleveradres. Vanzelf is dit in Boodschappen Bezorgen Someren of Boodschappen Bezorgen Eesergroen precies ook zo. In de omgeving van Boodschappen Bezorgen Friesland omvat de afstand naar een supermarkt vlakbij vaak niet meer dan 750 meter. In de nabije omgeving van Landgraaf vind je meerdere supermarkten. Je hoeft geen supermarkt meer te bezoeken als je alles online bestelt.

    Geen gesleep met tassen. Stap uit die wachtrij bij de kassa. Alles afgeleverd tot in jouw keuken. Laat het internet voor jou werken! Er is meer naast alleen de online supers: ook bij een bakkerij in Landgraaf en slager in Landgraaf vind je via internet nieuwe mogelijkheden. Weliswaar ook de groentewinkel en de visboer. Alle ambachtsproducten als speltbrood en een stukje biefstuk bestel je via internet. Het is niet altijd gratis. Kosten liggen in Landgraaf zo tussen de 1,75 en zo’n 4,75 euro per bezorger. De thuisbezorging vindt plaats daags zo tussen de 10:00 tot 16:50. Handig: Avondbezorging vindt vaak plaats tot 21:50 uur. Bezorgtijden zijn wisselend per supermarkt. Bekijk de website voor accurate informatie. Bestel nu BIO, Jupiler of twix direct via internet!

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer