logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Mechelen

Eenvoudig je boodschappen laten bezorgen in Mechelen

Het is een ware trend. Al jouw boodschappen eenvoudig en voordelig bij je laten thuisbezorgen in Mechelen. Koop je boodschappen nu meteen via internet en laat de bezorgers jouw boodschappen afleveren bij je thuis. Zelfs in Mechelen is het betrekkelijk eenvoudig om jouw boodschappen bij jou thuis te laten komen. Gebruik de volgende button en gebruik de supermarkt-webshop om online je boodschappen te doen. Daarna geef jij aan op welke dag jij het liefst de boodschappen bezorgd krijgt.

Boodschappen thuisbezorgservice door Albert Heijn in Mechelen

Albert Heijn kennen we allemaal. De online super AH.nl misschien iets minder goed. De blauwe busjes van de AH rijden stad en land af. Ontdek het gemak: Laat je boodschappen bezorgen in Mechelen. Bestel vandaag nog en ontvang morgen je boodschappen al in huis (zondagen uitgezonderd). Alle producten gevonden en in je winkelwagen gelegd? In de laatste stap kun je de bezorgdag kiezen. Het einde van gesjouw met zwarte tassen: Albert Heijn bezorgt gewoon tot in de keuken.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen aan huis bezorgd door Albert Heijn Mechelen

 • Je hebt keuze uit meer dan 28.000 producten.
 • Bestel je vandaag? Dan wordt het morgen bezorgd.
 • Geen gesjouw met zware tassen. Bezorging tot in de keuken
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktDe boodschappen laten bezorgen door Jumbo Mechelen
  Alle dagelijkse boodschappen laten bezorgen door Jumbo Mechelen? Ook Jumbo bezorgt thuis in steeds meer plaatsen. Ga naar Jumbo.nl om te zien of er bij thuisbezorgd wordt.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktJouw boodschappen thuis laten bezorgen door PLUS Mechelen
  Gebruik jij ‘m al? De boodschappen bezorgservice van PLUS in Mechelen? Ga je voor PLUS? dan ga je voor snelle en kwalitatieve bezorging. Weten of er ook bij jou aan huis bezorgd wordt? Het antwoord vind je op Plus.nl
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktJouw boodschappen aan huis bezorgd door Coop Mechelen
  Alle dagelijkse boodschappen laten bezorgen door Coop Mechelen? Coop werkt ook hard aan haar bezorgservice. Vul jouw postcode in op Cooponline.nl om te zien of er ook bij jou al bezorgd wordt.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoDe boodschappen aan huis bezorgd door Lidl Mechelen
  Bekijken of ook Lidl in Mechelen al jouw boodschappen kan bezorgen? Slecht nieuws: Lidl bezorgt niet aan huis.
  Geen bezorging
  aldilogoBezorgen van de boodschappen door Aldi Mechelen
  Uitzoeken of de Aldi ook in Mechelen (gratis) boodschappen bezorgt?Helaas: de Aldi levert nog geen boodschappen aan huis.
  Geen bezorging

  3 voordelen van boodschappen laten bezorgen in Mechelen

  • Niet langer zware dozen en tassen tillen. Gegarandeerd alles bezorgd tot in de keuken.
  • Bespaar veel tijd door de boodschappen lekker gemakkelijk te laten bezorgen
  • Achteraf betalen is veilig te doen via de bankpas.
  Bekijk of food-retailers bezorgen bij jou in Mechelen?

  In het schema links op deze pagina vind je een overzicht met de bekende supermarkten en winkels die boodschappen bezorgen in Mechelen. Kies voor de supermarkt van jouw voorkeur om te beginnen met jouw bestelling.

  Meld een nieuwe thuisbezorgdienst

  Wij weten dat dit rijtje nog volledig is. Zijn er winkels in Mechelen die nog niet in het overzicht vermeld staan? Voel je vrij om het te delen. Wij horen graag met welke bezorgservice jij ervaring hebt. Maak gebruik van de button hieronder om jouw kennis direct met ons te delen. Vanaf deze kant alvast hartelijk dank voor je medewerking!

  meld bezorg service

  Wat kost boodschappen bezorgen in Mechelen

  Vaak geldt: Hoe hoger het bestelbedrag, des te lager de bezorgkosten. De vergoeding die je moet betalen voor boodschappen bezorging in Mechelen zijn de afgelopen maanden enorm wisselend. Er zijn supermarkten die al vanaf 45 euro gratis bezorgen. Maar er zijn ook nog steeds veel supers die een standaard tarief gebruiken. De servicekosten liggen zo tussen de €1,90 en €7,60

  Hoelang moet je wachten voordat de boodschappen worden bezorgt in Mechelen

  Boodschappen als eten en verzorgingsproducten heb je vaak snel nodig. Wat betreft boodschappen is het onhandig als je lang moet wachten tot ze jouw producten bezorgen in Mechelen. Meer dan een dag wachten is vaak niet meer nodig. Supers beloven dan ook: Bestel nu, en krijg het morgen allemaal aan huis bezorgd. Profiteer vandaag nog van al het voordeel van online boodschappen doen!

  Supers vlakbij en in Mechelen

    Wat is jouw mening over de boodschappen bezorging in Mechelen?

    Wat zegt men over de kwaliteit van de bezorgdiensten in Mechelen?

    Jouw review over boodschappen bezorgen in Mechelen

    Online bij de supermarkt bestellen en al je boodschappen laten bezorgen in Mechelen is sterk in opkomst. In en in de buurt van Mechelen bevinden zich al 6 online supers en/of kruidenierszaken waar je online kunt kopen. Inwoners van Gulpen-Wittem spenderen maandelijks bij benadering zo'n 32 euro bij de online supermarkten als AH.nl. In Mechelen worden bijv. Honing en producten van Thai Kitchen steeds vaker online besteld. De gemiddelde servicekosten liggen op €2,70. Momenteel heeft zo'n 2,3% van de inwoners uit Limburg kennis gemaakt met online boodschappen doen. Over niet meer dan 10 jaar stijgt dit naar 24%. Laat jouw boodschappen bij jou aan huis bezorgen in Mechelen.

    3.02

    Steden en dorpen in de omgeving van Mechelen

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Zie jij het wel zitten om je boodschappen bij een e-supermarkt te bestellen bij een super die bezorgt in Mechelen? Ontdek zelf het gemak van online boodschappen doen. Online bestellen biedt veel meerwaarde ten opzichte van in de winkel zelf boodschappen doen. In Mechelen kan dit gelukkig al een paar jaar. Zeker bij de grote supers. Vele Nederlanders rijden nog met de Alfa Romeo GT of de Toyota Paseo naar een winkel van Dekamarkt of bijv. een slagerij in de gemeente Gulpen-Wittem? In de provincie Limburg is online boodschappen bestellen normaal.

    Je gaat naar de online shop van jouw vertrouwde supermarkt of andere food-winkel. Even naarna selecteer je de noodzakelijke artikelen in het winkelkarretje van de digitale supermarkt. In de laatste stap betaal je de boodschappen. Je kunt daarna een moment voor bezorging uitkiezen. Qua betalen en laten bezorgen ben jij de regisseur. Bij een groeiend aantal supermarkten kun je tegenwoordig na de levering betalen. Dit gaat handig en snel via jouw pinpas op het aflevermoment. Gemiddeld bestellen gezinnen voor zo’n 98 euro per week aan de gebruikelijke boodschappen. Supermarkten bezorgen de boodschappen in Mechelen eveneens op zakelijke afleveradressen en natuurlijk eenvoudigweg aan huis. Je kunt trouwens ook online deelnemen aan spaaracties. De kortingen via internet zijn te vergelijken met die in de fysieke winkel.

    Supermarkt producten online bestellen in Mechelen is geen hype: het is een trend. De totale Nederlandse uitgaven bedragen zo’n 418 miljoen euro bij de online super. Dit is slechts het begin. Over 10 jaar groeit dit door tot zo’n 3,7 miljard euro. Steeds meer supermarkten bieden ook een online webshop aan. Bij veel je winkels in de buurt van Mechelen kan je steeds vaker terecht bij een webshop. Neem de lokale Pakgro plus de Hoogvliet. Bij de internet-supers is alles te koop. Of je nu zoekt naar Frituurvet en uiteraard ook Kroepoek. Van bekende supermarkt-merken zoals YumYum en uiteraard ook Hero. een “normale” online supermarkt heeft een assortiment van om en nabij 18.000 producten. Ook bij je lievelings slagerij in Mechelen kun je vaak ook gewoon via internet je boodschappen doen en laten thuisbezorgen. Wanneer je online boodschappen koopt heb je niet te maken met openingstijden. Bestel wanneer je wilt. Populaire momenten om te bestellen zijn dinsdagochtend en tevens op zaterdagavond.

    Kost het bestellen van je boodschappen veel tijd? Nee hoor, vaak slechts 15 minuten. Hoe vaker je dit doet, hoe vlugger je wordt. Het loont om de voorwaarden van de bezorging van je boodschappen te bestuderen. Om je boodschappen in de keuken afgeleverd te krijgen in Mechelen, dan is het natuurlijk belangrijk dat je thuis bent op het moment van bezorging. Dat geldt overal. Dus dit is in Boodschappen Bezorgen Morra en Boodschappen Bezorgen Numansdorp net zo. In de omgeving Boodschappen Bezorgen Zuid-Holland behelst de weg tot een lokale super ongeveer 500 meter. In de regio van Mechelen is er qua supermarktaanbod veel te kiezen. Maar door de komst van online hoef je daar niet meer naartoe.

    Geen gezeul met kratten. Vergeet die wachtrij aan de kassa. De online supermarkt levert het af waar jij wil. Ga voor de online eenvoud. Er is meer naast alleen de online supers: ook bij een bakkerij in Mechelen en slagerij in Mechelen kun je via wereldwijde web een bestelling doen. Visboer, groenteman of kruidenier, alles is online te vinden. Laat alles gemakkelijk thuisbezorgen. Voor het bestellen en bezorgen moet je rekenen in Mechelen tussen de 3 tot zo’n 5,75 euro per bestelling. Het laten bezorgen aan huis kan overdag tussen 8:10 t/m 16:20 maar ook vaak in de avond tot 20:30 uur. Bezorgtijden zijn wisselend per supermarkt. Bekijk de website voor accurate informatie. Bestel producten als Slagroom, tv en juist ook dubbelfrisss via de website.

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer