COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
 • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Boodschappen Bezorgen Meerssen

Jouw boodschappen laten bezorgen in Meerssen

Het is ontzettend populair: Alle boodschappen makkelijk en voordelig bij je thuis laten bezorgen in Meerssen. Bestel alle benodigde boodschappen online bij jouw vertrouwde supermarkt en je kunt ze gewoon laten bezorgen tot in de woonkamer. Wat handig is: Ook in Meerssen is het vandaag de dag erg simpel om alle benodigde boodschappen langs te laten brengen. Klik op de onderstaande button en doe je boodschappen online bij de vertrouwde supermarkt. Helemaal aan het einde kun je dan aangeven op welke dag en tijdstip jij het bezorgd wil hebben.

Boodschappen thuisbezorgservice door Albert Heijn in Meerssen

Albert Heijn is zowel online als offline de grootste super van Nederland. Albert Heijn is doorgegroeid tot een serieuze online supermarkt. Ontdek het gemak van online shoppen en laat je boodschappen bezorgen in Meerssen. Wanneer je vandaag bestelt, kun je jouw boodschappen morgen al verwachten. Jij bepaalt zelf de dag en het tijstip dat er bezorgd wordt. Het maakt niet uit of je 8-hoog woont. Albert Heijn bezorgt alle zware boodschappen tot in de keuken.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen bezorgen Albert Heijn Meerssen

 • Enorm assortiment: Ruim 28.000 artikelen
 • Kies een tijdslot en laat de boodschappen morgen al bezorgen
 • Betaal eenvoudig bij de bezorging met je pinpas
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktDe boodschappen thuisbezorgd door Jumbo Meerssen
  Hij is net gelanceerd en razend populair. Wat weet jij van de bezorgservice van Jumbo Meerssen? Jumbo werkt ook hard aan haar bezorgservice. Check op Jumbo.nl of er ook thuisbezorging aan jouw adres plaats vindt.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktJouw boodschappen laten thuisbezorgen door PLUS Meerssen
  Hij is net gelanceerd en razend populair. Wat weet jij van de bezorgservice van PLUS Meerssen? PLUS werkt ook hard aan haar bezorgservice. Open PLUS.nl en vul je postcode in. Je ziet direct of er al bij jou bezorgd wordt.
  Bestel op plus.nl
  coopsupermarktJouw boodschappen thuisbezorgd door Coop Meerssen
  Wil ook jij al jouw boodschappen laten thuisbezorgen door Coop in Meerssen? Kies voor Coop: dan worden je boodschappen gekoeld bij je bezorgt. Op Cooponline.nl kun je direct zien of ze al bij jou bezorgen.
  Bestel op coop.nl
  lidllogoAlle boodschappen thuis laten bezorgen door Lidl Meerssen
  Benieuwd of ook Lidl in Meerssen alle supermarkt-producten thuisbezorgt? Helaas: je kunt bij Lidl nog niet bestellen en bezorgen.
  Geen bezorging
  aldilogoAlle boodschappen thuisbezorgd door Aldi Meerssen
  Wil je weten of de Aldi ook in Meerssen bezorgt? al dan niet tegen betaling? Aldi heeft (nog) geen thuisbezorgservice.
  Geen bezorging

  Laat ook jouw boodschappen bezorgen in Meerssen

  • Geen gesleep meer met volle tassen. Alle boodschappen afgeleverd in de keuken.
  • Geen ritje in de auto, niet in de rij voor de kassa: bespaar tijd!
  • Na bezorging afrekenen doe je eenvoudig met de bankpas.
  Bekijk of winkels bezorgen bij jou aan huis in Meerssen?

  In het overzicht hiernaast vind je een overzicht met populaire supermarktketens die (al dan niet gratis) aan huis bezorgen in Meerssen. Klik op de button achter de supermarkt om direct al jouw dagelijkse boodschappen direct via internet te bestellen.

  Bezorgservice doorgeven aan ons

  Zijn er nog winkels of filialen in Meerssen die niet mogen ontbreken in het rijtje? Deel deze dan ook met anderen. Wij horen graag met welke supermarkt bezorgdiensten jij te maken gehad hebt. Druk op de onderstaande knop en stuur meteen de thuisbezorg-service in die nog ontbreekt in ons overzicht. Alvast bedankt voor de input van jouw kant.

  meld bezorg service

  Wat zijn de kosten voor bezorging van boodschappen in Meerssen

  Jammer genoeg is boodschappen laten bezorgen nog niet geheel gratis. Je betaalt altijd wel een kleine bijdrage. De huidige kosten voor boodschappen laten bezorgen in Meerssen wisselt per supermarkt. Enkele supermarkten bezorgen bij 50 euro of meer al gratis. En sommige supers vragen een vergoeding. Gemiddeld liggen de bezorgkosten zo tussen de €3,20 tot €9,70

  Hoe lang moet ik op mijn boodschappen wachten in Meerssen

  Online bestellen betekent goed vooruit plannen. Boodschappen wil je natuurlijk snel in huis hebben. Het is onhandig als je een week moet wachten tot de boodschappen worden gebracht in Meerssen. Gelukkig hoeft dat vaak ook niet meer. Steeds meer supers beloven: Vandaag bestelt betekent morgen alles geleverd. Bestel nu direct, en je hebt alle (verse) artikelen morgen al in huis.

  Supers in de buurt van Meerssen

    Wat vind jij van de boodschappen bezorgservices in Meerssen?

    Wat is de kwaliteit van de bezorgservices in Meerssen?

    Reviews en meningen over boodschappen bezorgen in Meerssen

    Bestellen bij de internet-supermarkt en de volledige bestelling thuis laten afleveren in Meerssen is erg populair. Rondom Meerssen zijn er nu ongeveer 10 (food) winkels en bakkerijen waar je als consument online kunt bestellen. Mensen in Meerssen spenderen per maand plusminus 34 euro aan online boodschappen bij de internet-supermarkten. In Meerssen worden specifiek Plastic bekertjes en producten van Lindemans online besteld en thuisbezorgd. Gemiddeld gezien kost het laten bezorgen ongeveer €3,30. Recente gegevens laten zien dat 1,8% van de mensen in Limburg producten uit de supermarkt wel eens aan huis laten bezorgen. In de jaren 2020 tot 2025 wordt dit ongeveer 27%. Laat jouw boodschappen bij jou aan huis bezorgen in Meerssen.

    4.95

    Gerelateerde plaatsen in de regio van Meerssen

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    coop-logo Vanaf €4,99 Net nieuw: boodschappen zelf afhalen
    jumbo-logo Vanaf €3,50 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals

    Denk jij erover om je boodschappen online te bestellen bij een supermarkt die ook levert in Meerssen? Probeer het gewoon eens eenmalig uit. Online boodschappen doet heeft veel pluspunten t.o.v. een tijdrovend bezoekje aan de supermarkt. In Meerssen is online boodschappen doen niets nieuws. Het bestaat al enkele jaren. Vele keren per jaar rijden we met de Opel Vivaro of met de Hyundai Accent naar een filiaal van Coop of een groenteboer in de gemeente Meerssen? In de regio Limburg is het laten bezorgen van je boodschappen zeer geliefd.

    Je surft naar de webwinkel van de supermarkt van jouw keuze. Daaropvolgend sleep jij de dagelijkse boodschappen in jouw digitale winkelmand. Alle benodigde boodschappen geselecteerd? Dan laat je het factuuradres en het bezorgadres achter. Daarna selecteer je een moment voor de bezorging. Hierin is veel mogelijk. Bij veel supermarkten kun je gebruik maken van de mogelijkheid om bij bezorging pas te betalen. Praktisch: Snel en veilig betalen met jouw bankpas tijdens het afleveren. Doorgaans betaald een gemiddeld gezin ongeveer 78,5 euro in de 7 dagen aan de dagelijkse boodschappen. Met name de landelijke supermarkten bezorgen boodschappen in Meerssen zowel op bedrijven/zakelijke adressen als ook een gewenst afwijkend afleveradres. Ook bij de websuper kan je deelnemen aan de meest aantrekkelijke acties. Aanbiedingen zijn tijdens het bezorgen vergelijkbaar met de supermarkt bij jou in de buurt.

    Het doen van online boodschappen in Meerssen lijkt de komende jaren alleen nog maar verder te groeien. Dit jaar gaven we als Hollanders ongeveer 368 miljoen euro bij de online super. Dit gaat enorm hard groeien. In 2015 bedraagt dit 2,9 miljard euro. Een logisch gevolg: steeds meer supermarkten openen een webwinkel. Bij steeds meer supers rondom Meerssen kunnen consumenten steeds vaker terecht voor online boodschappen. Zo kun je denken aan (grote) supers als Aldi en DekaMarkt. Online is alles verkrijgbaar. Of je nu zoekt naar Pizza’s maar ook Runderschnitzel. Alle bekende supermarkt-merken zijn online verkrijgbaar. Denk aan merken als Yagua en vanzelfsprekend Kanjers. een “normale” online supermarkt heeft een assortiment van om en nabij 14.000 items. Ook bij de vertrouwde kruidenierszaak in de buurt van Meerssen kun je in veel gevallen (een deel van) het assortiment online bestellen en bij huis laten afleveren. Op alle dagen van de week is hij open. In de ochtend, middag en avond. Zelf ’s nachts! Veel voorkomende bestelmomenten zijn dinsdagavond plus direct na het werk.

    Gemiddeld gezien kost online boodschappen doen slechts 18 minuten. Des te meer je dit doet, des te vaker je zult terugkomen. Het loont om de voorwaarden van de bezorging van je boodschappen te bestuderen. Laat je jouw boodschappen thuis afleveren in Meerssen, dan is het allereerst noodzakelijk dat er iemand aanwezig is om te bestelling te ontvangen. Vanzelfsprekend is dit in Boodschappen Bezorgen Oudeschip en Boodschappen Bezorgen Zeijen precies hetzelfde. In de provincie Boodschappen Bezorgen Friesland omvat de afstand tot een lokale supermarkt ongeveer 950 meter. In de nabije omgeving van Meerssen kunnen inwoners kiezen uit meerdere supermarkten. Het grote voordeel van de online supermarkt: je hoeft niet meer naar de stenen supermarkten.

    Geen sjouw met tassen. Geen gezoek in de winkel of gewacht bij de kassa. De online supermarkt levert het af waar jij wil. Maak gebruik van die kansen! Dit geldt niet alleen voor de supermarkt: ook bij een bakkerij in Meerssen en slager in Meerssen kun je het assortiment online bestellen. Ook de groenteboer en viswinkel hoorden daarbij. Laat alles gemakkelijk thuisbezorgen. De kosten voor bezorging liggen in Meerssen zo tussen de 2,25 en 7,25 euro per aflevering. Het laten bezorgen aan huis kan vanaf de ochtend tussen 8:20 tot zo’n 17:30 maar gelukkig ook later tot 21:50 uur. Er zijn echter wel verschillen tussen de supermarkten. Koop producten zoals Broccoli, Slavink en boodschappen uit de categorie Ehrmann Grand dessert nu via internet!

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer