COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
 • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Boodschappen Bezorgen Smakt

Boodschappen bij jou thuis laten bezorgen in Smakt

Voor velen is het een uitkomst. Alle boodschappen eenvoudigweg tot in de keuken laten bezorgen in Smakt. Koop alle dagelijkse boodschappen gauw online en laat die zwarte tassen met boodschappen gewoon bij je thuis bezorgen. Ook in de buurt van Smakt heb je de optie om jouw boodschappen aan huis te laten komen. Klik nu op de oranje button en selecteer de boodschappen die je nodig hebt. Daarna geef jij aan op welke dag jij het liefst de boodschappen bezorgd krijgt.

Boodschappen aan huis bezorgd door Albert Heijn in Smakt

Bij Albert Heijn heb je de keuze uit 28.000 producten. AH.nl biedt het grootste online assortiment. Hier kun je dus terecht voor al je boodschappen. Velen gingen je al voor: Boodschappen laten bezorgen in Smakt. Let op: Bestel je vandaag? Dan kun je morgen al laten bezorgen! AH.nl werkt met nauwkeurige tijdslots. Je kiest zelf wanneer de boodschappen bezorgd worden. Albert Heijn bezorgt alle zware boodschappen tot in de keuken.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen laten bezorgen door Albert Heijn Smakt

 • Grootste assortiment (ruim 28.000 producten)
 • AH bezorgd op ma t/m zat. Vandaag bestellen = morgen in huis
 • Geen gesleep met boodschappen: AH bezorgt tot in de keuken
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktJouw boodschappen laten thuisbezorgen door Jumbo Smakt
  Hij is net gelanceerd en razend populair. Wat weet jij van de bezorgservice van Jumbo Smakt? Wanneer je voor Jumbo kiest: dan worden de boodschappen snel bezorgt. Kijk op op Jumbo.nl of er al bij jou wordt bezorgd
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktJouw boodschappen bezorgservice PLUS Smakt
  Wil ook jij al jouw boodschappen laten thuisbezorgen door PLUS in Smakt? Laat je jouw boodschappen bezorgen door de nieuwe service van PLUS? Helaas dekt de bezorgservice nog niet heel NL. Op Plus.nl zie je of er bij jou bezorgd wordt.
  Bestel op plus.nl
  coopsupermarktJouw boodschappen thuisbezorgd door Coop Smakt
  Kennis maken met de bezorgservice van Coop Smakt? Ook Coop bezorgt thuis in steeds meer plaatsen. Op Cooponline.nl kun je direct zien of ze al bij jou bezorgen.
  Bestel op coop.nl
  lidllogoBoodschappen bezorgen Lidl Smakt
  Benieuwd of Lidl in Smakt een eigen thuisbezorgservice heeft? Helaas: de Lidl levert nog geen boodschappen aan huis.
  Geen bezorging
  aldilogoDe boodschappen thuisbezorgd door Aldi Smakt
  Bekijken of ook de Aldi in Smakt een eigen bezorgservice biedt? Jammer genoeg biedt Aldi nog geen bezorgservice
  Geen bezorging

  Profiteer van alle voordelen boodschappen bezorgen in Smakt

  • Zeg dag tegen die zware kratten. Alles thuisbezorgt tot in de keuken.
  • In slechts een paar minuten tijd heb je alles besteld
  • De betaling kan via de bankpas gedaan worden na bezorging.
  Bekijk welke supers en winkels doen aan thuisbezorging in Smakt?

  In het overzicht hiernaast vind je een checklist met bekende supermarkten die de boodschappen vandaag kunnen bezorgen in Smakt. Voorkeur voor een bepaalde super? Klik op de knop om de onmisbare boodschappen direct online te bestellen.

  Rapporteer een nieuwe bezorgservice

  Ben jij eigenaar van een winkel, of ken jij een supermarkt uit Smakt die ook in dit rijtje thuishoren? Wij vernemen graag van jou met welke boodschappen bezorgdienst ooit van doen gehad hebt. Klik hieronder op de button en geef jouw suggestie direct door. Alvast bedankt voor de input van jouw kant.

  meld bezorg service

  De servicekosten van boodschappen bezorgen in Smakt

  Hoe duur is zoiets? Het laten thuisbezorgen van boodschappen. De prijs van de bezorging voor boodschappen bezorgen in Smakt zijn per regio of plaats verschillend. Kom jij aan een bepaald bestelbedrag, dan bezorgen sommige supers gratis. Maar dit geldt niet overal. Er zijn tal van supers die een standaard prijs hanteren voor de bezorging. Deze servicekosten liggen ergens tussen de €3,70 en €9,40

  Met hoeveel dagen levertijd moet ik rekening houden in Smakt

  Online bestellen betekent goed vooruit plannen. Boodschappen wil je natuurlijk snel in huis hebben. Je besteld niet voor niets online. Je wilt niet lang wachten tot alle boodschappentassen in de keuken staan in Smakt. Goed nieuws: Meer en meer winkels hebben de belofte: Vandaag bestellen = morgen in huis! Dus bestel nu, en geniet morgen van alle boodschappen.

  Supermarkten rondom Smakt

    Wat is jouw opinie over de boodschappen bezorgservices in Smakt?

    Worden de boodschappen op een behoorlijke manier bezorgd in Smakt?

    Check deze ervaringen over boodschappen thuisbezorgd in Smakt

    Bestellen bij de online super en alle producten thuis laten bezorgen in Smakt is al beschikbaar. In de buurt van Smakt zijn er inmiddels zo'n 4 supermarkten en/of bakkerijen waar je als consument online kunt bestellen. De consumenten in Venray spenderen maandelijks bij benadering zo'n 26,5 euro bij online supers als Albert Heijn, Jumbo en Coop. In Smakt worden specifiek Tandenstokers en producten van Wasa veel besteld. In deze plaats zijn de gemiddelde bezorgkosten ongeveer €3,60. Bij benadering heeft nu zo'n 2,2% van de inwoners uit Limburg de boodschappen wel eens thuis laten bezorgen. In de jaren 2020 tot 2025 zal dit toenemen met 29,25%. Laat ook al jouw zware boodschappen bezorgen in Smakt

    4.38

    Plaatsen in de omgeving van Smakt

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    coop-logo Vanaf €4,99 Net nieuw: boodschappen zelf afhalen
    jumbo-logo Vanaf €3,50 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals

    Lijkt het jou ook zo handig om je boodschappen bij een e-supermarkt te bestellen in Smakt? Waag het eens, en bestel je boodschappen online! Er zijn zoveel voordelen in vergelijking met naar de “ouderwetse” supermarkt gaan. In Smakt is online boodschappen doen niets nieuws. Het bestaat al enkele jaren. Vele keren per jaar rijden we met de Daewoo Evanda of een Land Rover Range Rover naar een locatie van Coop of andere supermarkt in de gemeente Venray? In de regio Limburg is het laten bezorgen van boodschappen erg gewild.

    Je opent de website of app van de supermarkt waar je online kunt bestellen. Hierna leg jij de vertrouwde boodschappen in de internet winkelmand. Daarna kies je een adres waar het bezorgd mag worden. Je kunt daarna een moment voor bezorging uitkiezen. Er zijn genoeg mogelijkheden wat betreft betaling en bezorging. Bij veel supers kun je het openstaande bedrag voldoen bij bezorging. Dit gaat snel & veilig met jouw bankkaart bij de koerier die het komt bezorgen. De uitgaven van gezinnen zijn gemiddeld zo’n 75,5 euro per week aan boodschappen. De (online) supermarkten bezorgen de boodschappen in Smakt zowel op bureau’s als natuurlijk aan huis. Ook via internet kun je profiteren van lopende acties en aanbiedingen in de winkel. Via de webshop bestellen duur? Nee, prijzen zijn bijna identiek met die in de supermarktwinkels.

    Boodschappen bestellen via internet in Smakt kent steeds meer belangstelling. Alle Nederlanders bij elkaar spenderen nu ongeveer 384 miljoen euro bij de online supermarkten. De verwachting is dat dit over 10 jaar zal zijn: 3,3 miljard euro. Het is dus wel te verklaren dat je bij steeds meer supers ook online kunt kopen. Ook bij supers in de buurt van Smakt is het kinderspel om je boodschappen online te doen. Denk hierbij aan supermarkten zoals Aldi en tevens de Jumbo. Online zijn alle boodschappen te krijgen. Zo bestel je er Wijn en uiteraard Suiker. Van de grote en bekendere (a)-merken als AA Drink en boodschappen van Jagermeister. De warenvoorraad van de online supers heeft een omvang van zo’n 24.000 producten. Ook bij je geliefde viszaak in de omgeving van Smakt kun je vaak ook online bestellen en thuis laten bezorgen. 24 uur per dag is de online supermarkt geopend zodat je er altijd terecht kunt. Veel gebruikte bestelmomenten zijn dinsdagavond en tevens op zaterdagavond.

    Via internet boodschappen doen kost je gemiddeld 22 minuten. Des te beter je het trucje leert, hoe leuker het online boodschappen doen wordt. Houd de voorwaarden van boodschappen laten bezorgen goed in acht. Mocht jij je boodschappen willen laten bezorgen in Smakt, zorg er dan voor dat er iemand thuis is om de boodschappen te ontvangen. Dit is uiteraard in Boodschappen Bezorgen Warns plus Boodschappen Bezorgen De Steeg precies hetzelfde. In de omgeving Boodschappen Bezorgen Noord-Brabant omvat de gemiddelde afstand naar een super in de buurt niet meer dan 900 meter. In en rondom Smakt vind je verschillende supermarkten. Bestel je de boodschappen online, dan hoef je er niet meer zelf naartoe.

    Stop met tassen zeulen. Niet het verplichte rondje door de supermarkt! Gewoon thuis laten bezorgen. Dat willen we toch allemaal ervaren? Je hoeft hierbij niet alleen maar te denken aan de supermarkt: ook bij een bakker in Smakt en slagerij in Smakt vind je online nieuwe kansen. Voor de viswinkel en groenteboer geldt dit natuurlijk ook. Fruit, aardappelen of chips, laat het aan huis bezorgen. De bezorgkosten liggen in Smakt zo tussen de 2,5 tot zo’n 7 euro per bezorging. Het laten thuisbezorgen kan vanaf de ochtend tussen 9:30 tot 16:00. Veel supers bezorgen ook in de avond tot ongeveer 21:50 uur. Bekijk de website voor alle actuele openingstijden. Bestel producten zoals Honig, waterijs en artikelen uit de categorie roos bij de internet-supermarkt.

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer