logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Rijswijk

Laat je boodschappen bezorgen in Rijswijk

Steeds meer mensen doen het: Hun boodschappen lekker handig in de keuken laten bezorgen in Rijswijk. Bestel al je boodschappen direct bij de online supermarkt . Geen bezoekjes meer aan de drukke supermarkt: Alles wordt thuisbezorgd. Let op! Ook in Rijswijk kun je er voor kiezen om alle broodnodige boodschappen thuis te laten afleveren. Klik op de onderstaande button en doe je boodschappen online bij de vertrouwde supermarkt. In de laatste bestelfase geef jij aan op welke dag jij het bezorgd wil hebben.

Alle zware boodschappen laten bezorgen door Albert Heijn in Rijswijk

Albert Heijn is zowel online als offline de grootste super van Nederland. De blauwe busjes van de AH rijden stad en land af. Bespaar jezelf wat tijd en moeite. Laat je boodschappen bezorgen in Rijswijk. Let op: Bestel je vandaag? Dan kun je morgen al laten bezorgen! Kies direct een bezorgdag en tijdstip dat jou schikt. Je hoeft niets meer te tillen. AH bezorgt altijd tot in de keuken.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen bezorgen Albert Heijn Rijswijk

 • Kies nu uit bijna 30.000 artikelen
 • Bestel vandaag en laat het morgen al thuisbezorgen
 • Betaal eenvoudig bij de bezorging met je pinpas
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktJouw boodschappen thuis laten bezorgen door Jumbo Rijswijk
  Gebruik maken van de thuis-bezorgservice van Jumbo in Rijswijk? Er zijn al veel klanten van Jumbo die laten thuisbezorgen. Ga naar de website Jumbo.nl om te zien of er ook bij jou geleverd wordt.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktAlle boodschappen bezorgservice PLUS Rijswijk
  Wil ook jij al jouw boodschappen laten thuisbezorgen door PLUS in Rijswijk? Mocht je voor PLUS kiezen dan weet je dat de boodschappen netjes bezorgt worden. Bekijk of PLUS ook bij jou thuis bezorgt. Dit kan op Plus.nl
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktAlle boodschappen laten bezorgen door Coop Rijswijk
  Gebruik jij ‘m al? De boodschappen bezorgservice van Coop in Rijswijk? Veel klanten van Coop maken inmiddels gebruik van bezorgen. Bezoek de webshop van Coop om te kijken of thuisbezorgen op jouw postcode mogelijk is.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoJouw boodschappen thuis laten bezorgen door Lidl Rijswijk
  Wil je weten of de Lidl in Rijswijk jouw boodschappen komt thuisbezorgen? Lidl is nog niet begonnen met een bezorgservice.
  Geen bezorging
  aldilogoBoodschappen laten bezorgen door Aldi Rijswijk
  Kijken of de Aldi in Rijswijk aan huis bezorgt?Jammer: maar Aldi biedt geen thuisbezorgdienst
  Geen bezorging

  Top 3 redenen waarom je boodschappen moet laten bezorgen in Rijswijk

  • Het einde van zware boodschappentassen. Alle boodschappen afgeleverd in de keuken.
  • Geen uur rondlopen in de super. Binnen een paar minuten alles besteld!
  • Wanneer de bezorger langskomt betaal je alles met je bankpas
  Bekijk welke supermarkten en andere food-winkels bezorgen in Rijswijk?

  In het overzicht aan de linkerkant vind je een checklist met de supermarkten die boodschappen kunnen bezorgen laten bezorgen in Rijswijk. Klik op de supermarkt die jouw voorkeur heeft om al jouw dagelijkse boodschappen direct via internet te bestellen.

  Supermarkt met bezorgservice melden

  Heb jij het idee dat er nog bezorgdiensten zijn in Rijswijk waarvan jij vindt dat ze tussen het rijtje horen? Voel je vrij om het te delen. Wij horen graag met welke supermarkt bezorgers van doen hebt gehad. Druk hieronder op de knop om jouw bezorgservice direct op te sturen. Hartelijk bedankt voor het doorgeven van de info!

  meld bezorg service

  De kosten van boodschappen bezorgen in Rijswijk

  Het zal je niet verbazen: De meeste supermarkten rekenen een klein bedrag als vergoeding voor het inpakken en het bezorgen. Deze servicekosten voor het thuisbezorgen van je boodschappen in Rijswijk zijn de afgelopen maanden enorm wisselend. Er zijn supermarkten die al vanaf 45 euro gratis bezorgen. Sommige winkels en supermarkten hanteren nog wel een vast tarief qua servicekosten. Deze bezorgkosten liggen zo tussen de €3,60 tot ongeveer €6,30

  Wat is de gemiddelde bezorgtijd van boodschappen in Rijswijk

  Online bestellen betekent goed vooruit plannen. Boodschappen wil je natuurlijk snel in huis hebben. Het is simpelweg geen optie om dagenlang te wachten tot de koerier jouw boodschappen komt bezorgen in Rijswijk. Bezorging aan huis gaat steeds sneller. Daarom hanteren steeds meer supers de regel: Bestel vandaag, en krijg het morgen tot in de keuken bezorgd. Bestel nu direct, en je hebt alle (verse) artikelen morgen al in huis.

  Supermarkten rondom en in Rijswijk

    Geef ons je mening over boodschappen bezorgen in Rijswijk?

    Hoe worden je boodschappen bezorgd in Rijswijk?

    Reviews van supermarkten en het laten bezorgen van boodschappen in Rijswijk

    Bij de online supermarkt kopen en alles thuis laten afleveren in Rijswijk is sterk in opkomst. In de omgeving van Rijswijk zijn er ruim 7 (food) winkels en slagers waar je online kunt kopen. De consumenten in Rijswijk spenderen per maand ruwweg 31,5 euro bij de internet-supermark als Jumbo.com en AH.nl. In Rijswijk worden specifiek Hacheevlees en producten van Bambix geregeld online geshopt. De gemiddelde prijs van boodschappen bezorgen bedraagt €1,50. Bij benadering heeft nu zo'n 0,9% van de mensen woonachtig in Noord-Brabant de supermarkt aan huis laten komen. Over circa 10 jaar ontwikkeld dit door naar 23%. Doe mee en geniet van het gemak van de boodschappen bezorgservice in Rijswijk

    4.34

    Andere steden en dorpen in de buurt van Rijswijk

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Ben je overtuigd? En lijkt het je wat om je boodschappen te bestellen en te laten bezorgen in Rijswijk? Probeer het gewoon eens eenmalig uit. Online je boodschappen doen is erg aantrekkelijk t.o.v. naar de supermarkt in de buurt gaan. In Rijswijk kan dit bij enkele supermarkten al best lang. Dagelijks rijden velen nog met hun Opel GT , scooter of Lada 110 naar de Dekamarkt of een andere winkel in de gemeente Rijswijk? In Noord-Brabant is online boodschappen doen erg gewild.

    Je pakt je telefoon, laptop of PC en opent de supermarkt waar je bekend mee bent. Eenmaal aanbeland op de webshop leg jij de wekelijkse boodschappen in je winkelmandje. In de afsluitende stap geef je aan waar het allemaal afgeleverd mag worden. De stap daarna is het kiezen van een bezorg-tijdstip. Wat betreft het betalen van je boodschappen zijn er vaak meerdere opties. Je kan bijvoorbeeld de factuur betalen bij bezorging. Enorm handig: Pas betalen met de pinpas op het moment dat de bezorging plaatsvindt. Gezinsuitgaven? Gangbaar is zo’n 93,5 euro per week aan alle broodnodige boodschapppen. De (online) supermarkten bezorgen de boodschappen in Rijswijk op bureau’s en ook bij de mensen thuis. Je kunt overigens ook online meesparen en profiteren van lopende aanbiedingen. De aanbiedingen die je online vindt zijn hetzelfde als in de winkel in de buurt.

    Boodschappen doen via internet in Rijswijk kent steeds meer belangstelling. In Nederland zijn de uitgaven “nog slechts” 389 miljoen euro bij de internet supermarkt. Ervaringsdeskundingen denken dat dit in 2025 zal zijn: €3,4 miljard euro. Het gevolg: Meer en meer supers bieden een webshop aan. Bij veel locatie’s in de omgeving van Rijswijk kun je dikwijls je boodschappen online doen. Denk hierbij aan supermarkten zoals Hoogvliet en bovendien de Agrimarkt. Tegenwoordig is alles verkrijgbaar bij de online supermarkt. Zo vind je er Leverpastei en vanzelfsprekend Spread. Bij de online super kun je alles krijgen van grote merken zoals Chocomel tot bijvoorbeeld Machandel. Het digitale assortiment van een supermarkt bedraagt al gauw 5.000 artikelen. Ook bij jouw favoriete vishandelaar in en rondom Rijswijk kun je het assortiment ook online bestellen en via bezorging thuis laten brengen. Online boodschappen kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week doen. Momenten dat het druk is bij de online super zijn maandagochtend of ook op je werk, iets voor 5 uur.

    Online bestellen bij de supermarkt duurt vaak niet langer dan 18 minuten. Hoe vaker je via internet bestelt, hoe beter je erin wordt. De voorwaarden moet je goed lezen. Dit is erg belangrijk voor het thuisbezorgen. Als je de boodschappen laat thuisbezorgen in Rijswijk, dan is het belangrijk dat je ook thuis bent wanneer er wordt bezorgd. Dit is in andere plaatsen als Boodschappen Bezorgen Valkenburg plus Boodschappen Bezorgen Kortenhoef hetzelfde. In en rondom Boodschappen Bezorgen Drenthe bedraagt de afstand tot een supermarkt ongeveer 1500 meter. Rondom Rijswijk is uit het landelijke supermarktaanbod veel te kiezen. Maar door de komst van online hoef je daar niet meer naartoe.

    Geen gezeul met tassen. Geen gezoek in de winkel of gewacht bij de kassa. Alles snel en eenvoudig afgeleverd aan huis. Geniet nu zelf ook van het gemak! Er is meer naast alleen de online supers: ook bij een bakker in Rijswijk en slagerij in Rijswijk vind je online nieuwe opties. Visboer, groenteman of kruidenier, alles is online te vinden. Brood, hagelslag of vis, laat het gewoon bezorgen. Wat kost dat nou, dat bezorgen. In Rijswijk tussen de 1 tot 7,5 euro per bezorging. Bezorging kan op kantooruren zo tussen de 10:00 tot 16:40. Ook ’s avonds laten bezorgen kan vaak tot zo’n 21:50 uur. Per winkel zitten hier echter wel verschillen in. Koop items zoals sinaasappelsap, 400 ml maar ook Bakmix via de website.

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer