logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Den Helder

Boodschappen bezorgdiensten in Den Helder

Veel mensen doen het al: alle boodschappen gemakkelijk en goedkoop in de keuken laten bezorgen in Den Helder. Shop al jouw dagelijkse boodschappen nu meteen online en geniet van het gemak van het laten thuisbezorgen van je boodschappen. Wat je moet weten, ook in Den Helder kun je er voor kiezen om al jouw boodschappen bij jou thuis te laten bezorgen wanneer jou dat uitkomt. Tik op de oranje button onder deze tekst en begin direct met online boodschappen doen. In de laatste bestelfase geef jij aan op welke dag jij het bezorgd wil hebben.

De boodschappen bezorgservice van Albert Heijn in Den Helder

Maak nu kennis met de online supermarkt AH.nl en ontdek het gemak van online boodschappen doen. AH.nl biedt het grootste online assortiment. Hier kun je dus terecht voor al je boodschappen. Profiteer nu ook van het gemak van boodschappen bezorgen in Den Helder. AH bezorgt op maandag tot en met zaterdag. Vandaag bestellen = morgen bezorgd. Jij beslist zelf wanneer de boodschappen bezorgd worden. Ah.nl werkt met een minimaal orderbedrag van 70 euro. AH bezorgt al vanaf 3,95 euro.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen thuisbezorgd door Albert Heijn Den Helder

 • Keuze uit ruim 28.000 producten
 • Morgen al je boodschappen in huis!
 • Standaard bezorging tot in de keuken
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktBoodschappen bezorgservice Jumbo Den Helder
  Onlangs werd deze service gelanceerd. Ontdek het gemak van de bezorgservice van Jumbo in Den Helder? Laat je jouw boodschappen bezorgen door de nieuwe service van jumbo? Ga naar de website Jumbo.nl om te zien of er ook bij jou geleverd wordt.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktAlle boodschappen bezorgservice PLUS Den Helder
  Ken jij het al? De boodschappen thuisbezorgservice van PLUS in Den Helder? Er zijn al veel klanten van PLUS die laten thuisbezorgen. Op Plus.nl kun je direct zien of ze al bij jou bezorgen.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktBoodschappen thuisbezorgd door Coop Den Helder
  Alle artikelen uit de supermarkt eenvoudigweg laten bezorgen door Coop in Den Helder? Ook Coop bezorgt door heel Nederland aan huis. Doet jouw postcode al mee aan thuisbezorging? Bekijk het direct op Cooponline.nl
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoDe boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl Den Helder
  Benieuwd of de Lidl in Den Helder ook de boodschappen aflevert bij jou aan huis? Op dit moment bezorgt Lidl nog geen boodschappen aan huis.
  Geen bezorging
  aldilogoBoodschappen laten bezorgen door Aldi Den Helder
  Bekijken of ook de Aldi in Den Helder ook bij jou thuis kan bezorgen?Op dit moment biedt Aldi nog geen bezorgservice
  Geen bezorging

  Top 3 redenen waarom men boodschappen laat bezorgen in Den Helder

  • Geen gezeul met zware dozen meer. Alles tot in jouw keuken bezorgd.
  • De tijdsbesparing is aanzienlijk groot en biedt mogelijkheden.
  • Pinnen? Ja graag! Alles betalen bij de bezorging
  Zie welke supermarkten en andere food-winkels bezorgen in Den Helder?

  Handig! In het overzicht hiernaast een checklist met verschillende winkels en supers die aan huis bezorgen in Den Helder. Selecteer de button om meteen de hoognodige boodschappen online te bestellen.

  Meld jouw bezorgdienst

  Wellicht zijn er nog supermarkten of winkels uit Den Helder die nog niet in het overzicht vermeld staan? Wij horen graag van je met welke thuisbezorg dienst jij ooit gewerkt hebt. Klik hieronder op de knop om jouw ideeën door te geven. Namens ons en de lezers van deze website, hartelijk dank voor de input.

  meld bezorg service

  Wat ben je kwijt voor boodschappen bezorgen in Den Helder

  Het zal je niet verbazen: De meeste supermarkten rekenen een klein bedrag als vergoeding voor het inpakken en het bezorgen. De servicekosten voor het bezorgen van boodschappen in Den Helder zijn andere per winkel. Er is vaak een minimaal bestelbedrag. Sommige supermarkten bezorgen dan gratis. Maar standaard servicekosten zijn ook niet helemaal ongebruikelijk. De kosten liggen over het algemeen tussen de €2,40 en €8,20

  Met hoeveel dagen levertijd moet ik rekening houden in Den Helder

  Online bestellen betekent goed vooruit plannen. Boodschappen wil je natuurlijk snel in huis hebben. Vooral voor boodschappen is het niet prettig wanneer je lang moet wachten tot de koerier jouw boodschappen komt bezorgen in Den Helder. Dagenlang wachten is niet meer nodig. Supermarkten beloven dan ook: Vandaag besteld, morgen in huis. Bezoek nu jouw favoriete supermarkt en bestel direct online.

  Supers in de buurt van Den Helder

    Wat vind jij van de boodschappen bezorgservices in Den Helder?

    Hoe worden je boodschappen bezorgd in Den Helder?

    Jouw ervaringen met boodschappen bezorgservices in Den Helder

    Bestellen bij de internet-supermarkt en alle boodschappen in de keuken laten bezorgen in Den Helder is enorm in trek. In en rondom Den Helder vind je al 10 internet supers en bakkerij-zaken waar je kunt bestellen. Consumenten in Den Helder spenderen per maand ruwweg 32,5 euro bij de internet-supermark als Jumbo.com en AH.nl. In Den Helder worden met name Runderlap en producten van Caballero veel besteld. Het laten bezorgen van boodschappen kost gemiddeld €3,60. Op dit moment heeft zo'n 1,3% van de inwoners in Noord-Holland wel eens online boodschappen besteld. Met een jaar of 10 kan dit stijgen naar 27,5%. Ontdek zelf het gemak en laat je boodschappen bezorgen in Den Helder.

    3.68

    Soortgelijke plaatsen rondom Den Helder

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Is je interesse gewekt? En lijkt het je wat om je boodschappen te laten bezorgen in Den Helder? Ontdek zelf het gemak van online boodschappen doen. Je hebt veel voordeel ten opzichte van zelf je boodschappen bij elkaar shoppen. In Den Helder is dit al jaren mogelijk. Rij jij ook nog een paar keer per week met je Nissan 350Z of met een fraaie Volvo V70 naar de MCD of andere super in de gemeente Den Helder? In de omgeving van Noord-Holland is het online doen van boodschappen vanzelfsprekend.

    Je bezoek de website van de supermarkt van jouw keuze. Daarna leg je de essentiële boodschappen in jouw digitale winkelmand. In de laatste stap betaal je de boodschappen. Vervolgens kies je voor een aflevermoment. Met betrekking tot de betaling geef je aan wat jij prettig vindt. Bij steeds meer winkels kan je nu de factuur betalen bij bezorging. Doe dit eenvoudig met jouw PIN bij de bezorgservice van de super. Gemiddeld bestellen gezinnen voor zo’n 93,5 euro in de week aan zijn/haar boodschappen. Het leeuwendeel van de supermarkten bezorgen boodschappen in Den Helder op kantoren/kantines als bij je thuis. Jij kan natuurlijk ook online profiteren van lopende acties en aanbiedingen in de winkel. De aanbiedingen uit de webshops van de grote supers hetzelfde als in de winkel in de buurt.

    Het doen van online boodschappen in Den Helder is een ware trend. Anno 2016 spenderen we zo’n 414 miljoen euro bij de online supers. De groei is gigantisch en bedraagt over 10 jaar zo’n 3,7 miljard euro. Steeds meer supermarkten bieden de mogelijkheid om online te bestellen. Ook bij supers in de omgeving van Den Helder is online boodschappen doen de dagelijkse gang van zaken. Neem de lokale Jumbo of Boni. Bij de online super kun je alles wel kopen. Zo bestel je er Lasagne maar ook Biefstuk. De A-merken zijn ook online goed vertegenwoordigd. Denk aan: Heerlyckheden en natuurlijkerwijs ook Fiorucci. Gemiddeld gezien heeft een online super een assortiment van om en nabij 20.000 spullen. Ook bij de populaire visboer rondom Den Helder kun je steeds vaker ook online boodschappen doen en snel aan huis laten bezorgen. Dit is handig omdat de webhop alle dagen geopend is. Er wordt het meeste besteld op zondagavond of op zaterdagavond.

    Via internet boodschappen doen kost je gemiddeld 16 minuten. Hoe vaker je het oefent, des te leuker wordt online boodschappen doen. Wil je boodschappen laten bezorgen? Let dan goed op de voorwaarden. Om de boodschappen thuis te ontvangen in Den Helder, zorg dat er iemand thuis is die de boodschappen kan ontvangen en betalen. Dit is uiteraard in Boodschappen Bezorgen Hekendorp of Boodschappen Bezorgen Aalsmeer niet anders. Rondom Boodschappen Bezorgen Zeeland bedraagt de afstand naar een super in de buurt niet meer dan 850 meter. In en in de buurt van Den Helder hebben de inwoners veel te kiezen. Door de opkomst van online boodschappen doen hoef je niet meer naar de super.

    Geen zware tassen tillen. Het einde van de lange wachtrij. Alles gewoon bezorgd waar en wanneer jij wil. Gemak dient de mens toch? Dit geldt niet alleen voor de supermarkt: ook bij een bakkerij in Den Helder en slagerij in Den Helder koop je alle ambachtelijke artikelen via internet. Visboer, groenteman of kruidenier, alles is online te vinden. Alles wat je maar nodig hebt is gewoon via internet verkrijgbaar. De bezorgkosten liggen in Den Helder ongeveer tussen de 2 en zo’n 7,25 euro. Bezorging aan huis kan daags tussen 8:50 t/m 16:20 maar ook avondbezorging is vaak mogelijk: tot 21:50 uur. Op de website van de supermarkt vind je de precieze tijden. Bestel items zoals Zalm, drumsticks of rozijn bij de internet-supermarkt.

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer