logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Hem

Eenvoudig je boodschappen laten bezorgen in Hem

Het is ontzettend populair: Alle boodschappen lekker gemakkelijk bij je laten thuisbezorgen in Hem. Bestel al jouw boodschappen nu meteen online en geniet van het gemak van het laten thuisbezorgen van je boodschappen. Wat veel mensen niet weten: Ook in Hem is het betrekkelijk eenvoudig om alle boodschappen die je nodig hebt aan huis te laten brengen. Klik op de onderstaande oranje knop en bestel vandaag nog alle benodigde boodschappen via internet. Helemaal aan het einde kun je dan aangeven op welke dag en tijdstip jij het bezorgd wil hebben.

Boodschappen laten thuisbezorgen door Albert Heijn in Hem

Albert Heijn is zowel online als offline de grootste super van Nederland. Wist je dat je op AH.nl inmiddels meer dan 28.000 producten kunt bestellen? Start nu ook met boodschappen laten bezorgen in Hem. AH bezorgt op maandag tot en met zaterdag. Vandaag bestellen = morgen bezorgd. Kies nu zelf wanneer de boodschappen bij jou thuis bezorgd worden. Het minimale orderbedrag is nu nog 70 euro. Alles wordt netjes tot in de keuken geleverd.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen aan huis bezorgd door Albert Heijn Hem

 • Enorm assortiment: Ruim 28.000 artikelen
 • Morgen al je boodschappen in huis!
 • Altijd bezorgd waar en wanneer jij dat wil
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktAlle boodschappen thuisbezorgd door Jumbo Hem
  Je boodschappen laten bezorgen door de Jumbo omgeving Hem? Er zijn al veel klanten van Jumbo die laten thuisbezorgen. Bezoek de webshop van Jumbo om te kijken of thuisbezorgen op jouw postcode mogelijk is.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktJouw boodschappen bezorgservice PLUS Hem
  Niet lang geleden werd deze nieuwe dienst geïntroduceerd. Boodschappen laten bezorgen door PLUS Hem? Laat je jouw boodschappen bezorgen door de nieuwe service van PLUS? Open PLUS.nl en vul je postcode in. Je ziet direct of er al bij jou bezorgd wordt.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktJouw boodschappen thuis laten bezorgen door Coop Hem
  Wil ook jij al jouw boodschappen laten thuisbezorgen door Coop in Hem? Ook de plaatselijke Coop bezorgt steeds vaker aan huis. Wanneer je op Cooponline.nl jouw postcode invult zie je direct of bezorging bij jou al kan.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoDe boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl Hem
  Kijken of Lidl in Hem de artikelen uit de supermarkt bij jou aan huis levert? Slecht nieuws: Lidl bezorgt (nog) geen boodschappen.
  Geen bezorging
  aldilogoAlle boodschappen bezorgservice Aldi Hem
  Kijken of de Aldi ook in Hem bezorgt? al dan niet tegen betaling? Aldi biedt helaas nog geen bezorgservice
  Geen bezorging

  Profiteer van alle voordelen boodschappen bezorgen in Hem

  • Geen gesleep en getrek met zware tassen en dozen. Alles bij je in de keuken bezorgd.
  • Geen gesjouw door de super, alles bestellen vanuit je luie stoel
  • Snel en eenvoudig je boodschappen betalen bij aflevering
  Welke winkels bezorgen bij jou aan huis in Hem?

  Voor de administratie: In het overzicht hiernaast vind je een opsomming met de bekende supermarkten die (gratis) boodschappen aan huis bezorgen in Hem. Voorkeur voor een bepaalde super? Klik op de knop om te starten met online boodschappen doen.

  Meld een nieuwe (supermarkt)bezorgservice

  Mis jij nog een supermarkt of andere verswinkel die ook bezorgt in Hem die ook relevant zijn voor het overzicht? Draag bij aan deze website. Vertel ons met welke bezorgbedrijven van doen hebt gehad. Druk hieronder op de link om jouw kennis direct met ons te delen. Het kost niet meer dan 2 minuten, en het helpt ons enorm. Alvast bedankt.

  meld bezorg service

  De kosten voor boodschappen bezorging in Hem

  Het zal je niet verbazen: De meeste supermarkten rekenen een klein bedrag als vergoeding voor het inpakken en het bezorgen. Deze servicekosten voor het thuisbezorgen van je boodschappen in Hem zijn niet overal hetzelfde. De wat grotere ketens bezorgen vaak gratis als je voor bijvoorbeeld 100 euro of meer bestelt. Maar die vlieger gaat niet bij elke supermarkt op. Vele supers hanteren nog een vast tarief voor bezorging. De kosten liggen over het algemeen tussen de €2,20 en €4,90

  Wat is de gemiddelde bezorgtijd van boodschappen in Hem

  Wanneer je online bestelt, heb je je boodschappen niet direct in huis. Het is onhandig als je een week moet wachten tot de boodschappen worden afgeleverd in Hem. De bezorgdiensten zijn steeds innovatiever. Meer en meer supers zeggen: Vandaag bestellen = morgen geleverd (zondagen uitgesloten). Bestel nu direct, en je hebt alle (verse) artikelen morgen al in huis.

  Supermarkten rondom Hem

    Plaats jouw oordeel over boodschappen bezorgen in Hem?

    Wat zegt men over de kwaliteit van de bezorgdiensten in Hem?

    Lees reviews over boodschappen bezorgen in Hem

    Online kopen bij de internet-supermarkt en de boodschappen laten bezorgen in Hem is sterk in opkomst. Rondom Hem vind je al 5 internet supers en ambachtelijke winkels waar je via een website of app kunt bestellen. Consumenten in Drechterland besteden maandelijks circa 36,5 euro bij online supers als Albert Heijn, Jumbo en Coop. In Hem worden bijv. Vermicelli en producten van Ekoland steeds vaker online besteld. De gemiddelde servicekosten zijn hier zo'n €1,70. Momenteel heeft ongeveer 2,6% van de consumenten in Noord-Holland hun boodschappen thuis laten bezorgen. Over om en nabij 10 jaar groet dit naar maar liefst 22,5%. Ontdek zelf het gemak en laat je boodschappen bezorgen in Hem.

    3.68

    Steden en dorpen in de omgeving van Hem

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Zit jij erover te denken om je boodschappen bij een internet-supermarkt te bestellen bij een supermarkt die aan huis levert in Hem? Achterhaal nu zelf de voordelen van de online supermarkt. Er zijn veel pluspunten te noemen t.o.v. zelf naar de winkel gaan. In Hem kan dit al enkele maanden. Ga jij nog steeds met je Morgan Plus 4 of met een fraaie Volvo S90 naar een filiaal van Deen of andere super in de gemeente Drechterland? In de provincie Noord-Holland is het thuis laten afleveren van boodschappen zeer alledaags.

    Je opent de website of app van jouw lievelings- supermarkt. Even naarna selecteer je de noodzakelijke boodschappen in de winkelmand van de websuper. Alle benodigde boodschappen geselecteerd? Dan geef je aan waar het allemaal afgeleverd mag worden. Vervolgens is het aan jou om een geschikt bezorgmoment te selecteren. De supers bieden voldoende betaalmogelijkheden aan. Supers bieden de mogelijkheid voor tijdens de bezorging betalen. Dit is een fluitje van een cent. Betaal veilig met jouw bankpas bij de bezorger. Doorgaans betaald een gemiddeld gezin ongeveer 83 euro per week aan alle broodnodige boodschapppen. Supermarkten/groenteboeren/viszaken bezorgen boodschappen in Hem eveneens op de zaak en natuurlijk ieder ander gewenste adres. Ook online kun je gebruik maken van de beste aanbiedingen. Kortingsacties zijn bij online supers hetzelfde als in de winkel in de buurt.

    Supermarkt producten online bestellen in Hem wordt ontdekt door steeds meer inwoners. Als Nederlanders besteden we nu ongeveer 439 miljoen euro bij de internet supermarkten. Dit bedrag zal volgens ingewijden oplopen in 2025 naar €3,5 miljard euro. Het is dus niet raar dat je bij steeds meer supers ook online boodschappen kunt doen. Bij (food) bedrijven in Hem kan je steeds vaker terecht bij een webshop. Denk aan supers en winkels als Pakgro of de Deen. Via internet is alles te koop. Artikelen zoals Varkensrollade t/m bijvoorbeeld Vruchtensappen. Vrijwel alle grote supermarkt-merken zijn via internet te koop. Denk bijvoorbeeld aan Ysco maar ook artikelen van De Cecco. Een modale online supermarkt heeft een assortiment van zo’n 13.000 boodschappen. Ook bij je geliefde viszaak nabij Hem kun je steeds vaker via internet je bestelling doorgeven en laten thuisbezorgen. Er zijn geen openingstijden bij de internet supermarkt. Geliefde dagen om te bestellen zijn zondagavond en op vrijdagmiddag.

    Het bestellen van boodschappen tijdrovend? Nee hoor, ongeveer 18 minuten. Des te veelvuldiger je dit doet, des te leuker wordt online boodschappen doen. Er zijn zaken die je goed moet onthouden als je de boodschappen laat bezorgen. Als je de boodschappen laat thuisbezorgen in Hem, zorg er dan altijd voor dat jij (of iemand anders) echt thuis is. Vanzelfsprekend is dit in Boodschappen Bezorgen Middelburg en Boodschappen Bezorgen Voorst eigenlijk hetzelfde. In de omgeving Boodschappen Bezorgen Noord-Holland bedraagt de weg naar een super in de buurt niet meer dan 1400 meter. In de nabije omgeving van Hem kunnen inwoners kiezen uit meerdere supermarkten. Het doen van boodschappen via internet biedt zoveel voordelen.

    Geen sjouw met kratten. Geen frustratie in de lange rij voor de kassa. Alles comfortabel afgeleverd aan huis. Het kan toch veel eenvoudiger! Naast supermarkten geldt het ook voor andere foodwinkels: ook bij een bakkerij in Hem en slager in Hem vind je via internet nieuwe mogelijkheden. Visboer, groenteman of kruidenier, alles is online te vinden. Alles van keukenpapier tot snoep bestel je gewoon via internet. Het afleveren van de boodschappen kost je in Hem zo tussen de 2,75 tot zo’n 4,25 euro per levering. Het bezorgen kan daags tussen 9:10 tot zo’n 18:00 en vaak ook wel op de avond tot 20:40 uur. Check altijd even de website voor actuele tijden. Bestel nu rijst, pennen en vanzelfsprekend tandoori via het internet.

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer