logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Volendam

Nu ook boodschappen bezorging in Volendam

Het is ontzettend populair: Alle boodschappen snel en eenvoudig bij je thuis laten bezorgen in Volendam. Bestel jouw boodschappen vandaag nog online en laat alle zware boodschappen eenvoudig aan huis bezorgen. Misschien goed om te weten: Ook in Volendam heb je de luxe om de grote en kleine boodschappen te laten bezorgen wanneer jou dat schikt. Klik op de onderstaande oranje knop en selecteer alle producten die je nodig hebt. Daarna geef jij aan op welke dag jij het liefst de boodschappen bezorgd krijgt.

De boodschappen bezorgservice van Albert Heijn in Volendam

Bestel bij Albert Heijn voor het grootste assortiment en de beste service. Het assortiment van AH.nl mag er in elk geval zijn. Je bestelt er ruim 28.000 producten online! Laat nu je boodschappen bezorgen in Volendam. Albert Heijn zorgt altijd (m.u.v. zondag) dat je boodschappen de volgende dag al bezorgd worden. Jij kiest zelf de dag en het tijstip van bezorging. Het maakt niet uit of je 8-hoog woont. Albert Heijn bezorgt alle zware boodschappen tot in de keuken.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen bezorgen Albert Heijn Volendam

 • Bijna 30.000 producten online bestellen
 • Enorm snelle levering. Vandaag besteld = morgen bezorgd
 • Betalen bij de bezorging (Met je Pinpas)
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktBoodschappen bezorgservice Jumbo Volendam
  Hij is net gelanceerd en razend populair. Wat weet jij van de bezorgservice van Jumbo Volendam? Wanneer je voor Jumbo kiest: dan worden de boodschappen snel bezorgt. Vul jouw postcode in op Jumbo.nl om te zien of er ook bij jou al bezorgd wordt.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktDe boodschappen laten thuisbezorgen door PLUS Volendam
  Wil jij het gemak ontdekken van de bezorgservice van PLUS in Volendam? Vanaf nu bezorgt PLUS ook thuis. Ga naar de website Plus.nl om te zien of er ook bij jou geleverd wordt.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktAlle boodschappen aan huis bezorgd door Coop Volendam
  Heb jij er al van gehoord? De thuisbezorgdienst van Coop in Volendam? Ook Coop bezorgt door heel Nederland aan huis. Bezoek de webshop van Coop om te kijken of thuisbezorgen op jouw postcode mogelijk is.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoBoodschappen thuisbezorgd door Lidl Volendam
  Bekijken of ook de Lidl in Volendam de producten uit haar supermarkt aan huis bezorgt? Lidl bezorgt nog geen boodschappen aan huis.
  Geen bezorging
  aldilogoAlle boodschappen bezorgservice Aldi Volendam
  Bekijken of ook Aldi in Volendam aan huis bezorgt?Helaas: je kunt bij Aldi nog niet bestellen en bezorgen.
  Geen bezorging

  De 3 meest gehoorde redenen waarom men boodschappen laat bezorgen in Volendam

  • Geen gesjouw meer met zware kratten. Alles wordt eenvoudig bezorgd waar jij wil.
  • Je bent er slechts enkele minuten tijd aan kwijt.
  • De betaling kan via de pinpas gedaan worden na bezorging.
  Check of supermarkten en andere winkels bezorgen in Volendam?

  In het schema links op deze pagina tref je een checklist met supermarktketens die (al dan niet gratis) aan huis bezorgen in Volendam. Klik op de bestelknop achter de super om alle benodigde boodschappen direct online te bestellen.

  Meld een nieuwe bezorgdienst

  Wij weten dat dit rijtje nog volledig is. Zijn er winkels in Volendam waarvan jij vindt dat ze niet mogen ontbreken? Wij willen deze website zo volledig mogelijk maken. Vertel dus met welke bezorgservice jij ervaring hebt. Gebruik hieronder de knop om de winkel/supermarkt met ons te delen. Hartelijk bedankt voor het doorgeven van de info!

  meld bezorg service

  De servicekosten van boodschappen bezorgen in Volendam

  Weten wat het kost? Je boodschappen laten bezorgen aan huis? De kosten van de bezorging van je boodschappen in Volendam wisselen per supermarkt en soms per filiaal. Supermarkten bezorgen vaak gratis vanaf een bepaald bedrag. Maar er zijn ook nog steeds veel supers die een standaard tarief gebruiken. Gemiddeld liggen deze kosten tussen de €1,30 en ongeveer €7,10

  Wat is de gemiddelde bezorgtijd van boodschappen in Volendam

  Online bestellen betekent goed vooruit plannen. Boodschappen wil je natuurlijk snel in huis hebben. Je wilt natuurlijk geen week wachten tot je boodschappen worden gebracht in Volendam. Gelukkig zien supermarkten dat ook in. Zij beloven steeds vaker: Bestel vandaag, en krijg het morgen tot in de keuken bezorgd. Ga dus direct aan de slag met online boodschappen doen!

  Supers dichtbij Volendam

    Wat is jouw opinie over de boodschappen bezorgservices in Volendam?

    Worden de boodschappen al afgeleverd in Volendam?

    Jouw review over boodschappen bezorgen in Volendam

    Bestellen bij de internet-supermarkt en alle producten thuis laten bezorgen in Volendam is mogelijk. In de omgeving van Volendam vind je meer dan 10 supermarkten en vishandelaren waar je je bestelling online kunt doorgeven. Bewoners van Edam-Volendam spenderen per maand dit moment zo'n 25,5 euro bij de foodretailers (waaronder de supers). In Volendam worden in het bijzonder Kipsaté en producten van Oatly meer en meer online besteld. De gemiddelde servicekosten zijn hier zo'n €1,40. Op dit moment heeft zo'n 0,85% van de mensen uit Noord-Holland hun boodschappen wel eens online gedaan. Rond 2025 kan dit stijgen naar 22,25%. Laat ook jouw boodschappen bezorgen in Volendam

    4.47

    Steden en dorpen rondom Volendam

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Overweeg jij om de boodschappen te bestellen en te laten bezorgen bij een supermarkt die aan huis levert in Volendam? Ontdek zelf het gemak van online boodschappen doen. Er zijn veel pluspunten te noemen t.o.v. zelf boodschappen doen in een stenen winkel. In Volendam behoort dit al even tot de mogelijkheden. Een paar keer per week rijden we nog met onze Smart Fortwo of met een fraaie Volkswagen Transporter naar de Aldi of andere supermarkt in de gemeente Edam-Volendam? In de provincie Noord-Holland is het bestellen bij de internet supermarkt erg in trek.

    Je gaat naar de online shop van de supermarkt van jouw keuze. Neem een kijkje bij de actuele kortingen en sleep de wekelijkse boodschappen in je winkelmandje. Bij de volgende stap geef je het adres van levering door. Daarna selecteer je een moment voor de bezorging. Er zijn tal van opties mogelijk. Je kan bij de supermarkt nu steeds vaker gebruik maken van de mogelijkheid om bij bezorging pas te betalen. Dit is erg eenvoudig. Betaal gewoon met de PIN op het moment dat de bezorging plaatsvindt. Een doorsnee gezin besteedt ongeveer 98,5 euro in de week aan zijn/haar boodschappen. De bekendere supermarkten in de regio bezorgen boodschappen in Volendam eveneens op de zaak en bij jouw thuis. Jij kan natuurlijk ook via internet meesparen en profiteren van lopende aanbiedingen. De folderacties en andere kortingen zijn bij de internet-supermarkt in principe altijd hetzelfde als in de winkel.

    Het bestellen van online boodschappen in Volendam is geen hype: het is een trend. In het jaar 2016 besteden we ongeveer 380 miljoen euro bij de online supers. Dit gaat enorm hard groeien. In 2015 bedraagt dit 2,5 miljard euro. Niet onlogisch dus dat je nu bij steeds meer supers ook online kunt bestellen. Ook bij supers in de buurt van Volendam is het kinderspel om je boodschappen online te doen. Denk aan supers en winkels als Nettorama en tevens de Pakgro. Tegenwoordig bestel je alles online. Zoek en bestel je Spareribs maar ook boodschappen als Leverpastei. Alle bekende supermarkt-merken zijn online verkrijgbaar. Denk aan merken als Canderel en/of Zapi. Gemiddeld gezien heeft een online super een assortiment van om en nabij 23.000 artikelen. Ook bij de populaire bakkerszaak in Volendam kun je vaak al online je boodschappen doen en bij je thuis laten brengen. Boodschappen kopen op internet kan waar en wanneer jij dat maar wil. Er wordt het meeste besteld op maandagmiddag en ook in het weekend.

    Bestellen bij de internet supermarkt kost vaak niet meer dan 13 minuten. Des te veelvuldiger je dit doet, hoe sneller het gaat. Er zijn zaken die je goed moet onthouden als je de boodschappen laat bezorgen. Als jij alle boodschappen laat thuisbezorgen in Volendam, zorg dat er iemand thuis is die de boodschappen kan ontvangen en betalen. Dit is in dorpen en steden als Boodschappen Bezorgen Kesteren of Boodschappen Bezorgen Piaam vaak ook zo. Rondom Boodschappen Bezorgen Noord-Holland behelst de weg naar de meest dichtbije supermarkt zo’n 1100 meter. In en in de omgeving van Volendam is er qua supermarktaanbod veel te kiezen. Bestel je de boodschappen online, dan hoef je er niet meer zelf naartoe.

    Geen gesleep met tassen. Niet meer wachten voor de kassa. Zet de super aan het werk en laat het thuisbezorgen. Laat het internet voor jou werken! Dit geldt niet alleen voor de supermarkt: ook bij een bakkerij in Volendam en slagerij in Volendam bestel je alle ambachtelijke producten online. Natuurlijk ook voor de visboer en groentewinkel. Werkelijk alles van limoen tot rijst bestel je bij de online food winkels. De kosten voor het inpakken en bezorgen liggen in Volendam zo tussen de 2,5 en 4,5 euro per bezorging. Bezorging kan daags zo tussen de 8:00 t/m 16:30. Handig: Avondbezorging vindt vaak plaats tot 20:30 uur. Elke supermarkt hanteert eigen openingstijden. Bestel producten als meloen, edet toiletpapier maar bijvoorbeeld ook ob via de webshop.

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer