logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Holten

Snel je boodschappen laten bezorgen in Holten

Wie wil dat nu niet: Al je zware boodschappen comfortabel in de keuken laten bezorgen in Holten. Koop alle dagelijkse boodschappen nu direct online . Geef jouw voorkeursdag door en laat alle boodschappen aan huis bezorgen. Ook in (de omgeving van) Holten is het niet moeilijk om (tegen een kleine vergoeding) jouw boodschappen bij jou thuis te laten bezorgen wanneer jou dat uitkomt. Tik op de oranje knop onder deze tekst en selecteer alle producten die je nodig hebt. In de laatste stap kun jij dan aangeven wanneer je het thuisbezorgd wil krijgen.

Laat je boodschappen bezorgen door Albert Heijn in Holten

Bestel bij Albert Heijn voor het grootste assortiment en de beste service. Het assortiment van AH.nl mag er in elk geval zijn. Je bestelt er ruim 28.000 producten online! Geen gesjouw en gesleur met zware tassen. Laat je boodschappen bezorgen in Holten. Wanneer je vandaag besteld, heb je je boodschappen morgen in huis. Op AH.nl kun je eenvoudig een bezorgdag en een tijdstip kiezen. Albert Heijn bezorgt al vanaf €3,95. Voor dat geld worden alle boodschappen tot in de keuken bezorgd.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen bezorgservice Albert Heijn Holten

 • Kies uit meer dan 28.000 boodschappen
 • Bestel nu online en laat morgen je boodschappen bezorgen
 • De beste klantenservice
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktJouw boodschappen thuisbezorgd door Jumbo Holten
  Meer weten over de bezorgservice van Jumbo Holten? Op dit moment kun je bij Jumbo al gebruikmaken van de boodschappen bezorgservice. Ga naar Jumbo.nl om te zien of er bij thuisbezorgd wordt.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktAlle boodschappen thuisbezorgd door PLUS Holten
  Meer weten over de bezorgservice van PLUS Holten? PLUS bezorgt inmiddels ook landelijk aan huis. Op de website Plus.nl kun je direct inzien of er bij jou bezorgd wordt.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktAlle boodschappen thuisbezorgd door Coop Holten
  Alle artikelen uit de supermarkt eenvoudigweg laten bezorgen door Coop in Holten? Coop werkt ook hard aan haar bezorgservice. Op de website van Coop (Cooponline.nl) zie je of er ook bij jou aan huis bezorgd kan worden.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoJouw boodschappen laten bezorgen door Lidl Holten
  Benieuwd of Lidl in Holten ook bij jou thuis bezorgt? Op dit moment is het nog niet mogelijk door Lidl te laten bezorgen.
  Geen bezorging
  aldilogoDe boodschappen bezorgservice Aldi Holten
  Benieuwd of de Aldi in Holten bij jou thuis of op je werk kan bezorgen?Aldi biedt helaas nog geen bezorgservice
  Geen bezorging

  Waarom je boodschappen laten bezorgen in Holten

  • Geen gesleep en getrek met zware tassen en dozen. Laat alles bezorgen waar en wanneer jij dat wil
  • Laat je boodschappen bezorgen en bespaar enorm veel tijd!
  • Betaal veilig met je bankpas bij de bezorging
  Welke supers/kruideniers/groenteboeren bezorgen in Holten?

  In het schema links op deze pagina vind je een checklist met populaire supermarkten die de boodschappen vandaag kunnen bezorgen in Holten. Klik op de button achter de supermarkt om direct al jouw dagelijkse boodschappen direct via internet te bestellen.

  Meld een nieuwe bezorger

  Maakt deze rij compleet. Help jij ons mee winkels te vinden uit Holten waar wij zeker ook melding van moeten maken? Deel het dan met ons! Wij willen heel graag weten met welke online supermarkten jij te maken gehad hebt. Druk op de onderstaande knop en geef direct de boodschappen-bezorgservice door die wij nog missen. Alvast bedankt voor de input van jouw kant.

  meld bezorg service

  Prijzen van boodschappen bezorgen in Holten

  Het zal je niet verbazen: De meeste supermarkten rekenen een klein bedrag als vergoeding voor het inpakken en het bezorgen. De kosten van de bezorging van je boodschappen in Holten zijn niet overal hetzelfde. De wat grotere ketens bezorgen vaak gratis als je voor bijvoorbeeld 100 euro of meer bestelt. Een standaard tarief voor de servicekosten is niet ongebruikelijk. Deze bezorgkosten liggen zo tussen de €2,30 en ongeveer €6,20

  Hoeveel tijd ben je kwijt voor het laten bezorgen van boodschappen in Holten

  Artikelen als verzorgingsproducten wil je logischerwijs snel in huis hebben. Wat betreft boodschappen is het onhandig als je lang moet wachten tot jouw boodschappen thuisbezorgd worden in Holten. Bij steeds meer supers geldt gelukkig: Vandaag bestellen = morgen geleverd (zondagen uitgesloten). Ontdek vandaag nog het gemak van online boodschappen doen!

  Supermarkten nabij Holten

    Wat vind jij van de bezorgservices in Holten?

    Hoe worden jouw boodschappen thuisbezorgd in Holten?

    Jouw oordeel over boodschappen bezorgen in Holten

    Bestellen bij de internet-supermarkt en de bestelling thuis laten bezorgen in Holten wordt al veel gedaan. Rondom Holten zijn er nu ongeveer 10 (food) winkels en groenteboeren met een webshop waar je kunt bestellen. De bewoners van Rijssen-Holten besteden per maand ongeveer 32 euro bij online foodwinkels (inclusief supermarkten). In Holten worden specifiek Koffiemelk en producten van Pall Mall regelmatig via internet gekocht. Gemiddeld gezien kost het laten bezorgen ongeveer €2,20. Rond de 1,3% van de mensen woonachtig in Overijssel de boodschappen wel eens besteld bij een internet-super. Over grofweg 10 jaar loopt dit op naar 25,25%. Laat al jouw zware dagelijkse boodschappen gewoon bezorgen in Holten.

    4.89

    Steden en dorpen rondom Holten

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Denk jij erover om je boodschappen via internet te doen bij een super die bezorgt in Holten? Profiteer nu zelf van de vele voordelen van online boodschappen doen. De voordelen zijn immens ten opzichte van “ouderwets” naar de supermarkt gaan. In Holten kan dit al enkele maanden. Pak jij ook nog altijd je Cadillac SRX , fiets of Suzuki Splash naar een super van AH of bijvoorbeeld een kruidenier in de gemeente Rijssen-Holten? In Overijssel is het thuis of op je werk laten afleveren van boodschappen niet meer dan normaal.

    Je gaat naar de app of de website van de supermarkt waar je online kunt bestellen. Daarna leg je alle noodzakelijke artikelen in jouw digitale winkelmand. In de allerlaatste stap laat je het factuuradres en het bezorgadres achter. Vervolgens en kies je een geschikt moment voor bezorging. Qua betalen en laten bezorgen ben jij de regisseur. Supers bieden de mogelijkheid voor de bon betalen bij aflevering. Dit kan je veilig doen met jouw PIN tijdens het bezorgmoment. Gezinsbestedingen? Normaal gesproken is dat zo’n 95,5 euro in de week aan zijn/haar boodschappen. Vooral de wat grotere supers bezorgen al jaren de boodschappen in Holten op kantoren en natuurlijk bij jou als consument aan huis. Jij kan natuurlijk ook via internet gebruik maken van de beste aanbiedingen. Via de webshop zijn de aanbiedingen soortgelijk als in de “normale” supermarkten.

    Inkopen doen via internet in Holten heeft het hoogtepunt nog lang niet bereikt. De totale uitgaven bedragen nu 363 miljoen euro bij supermarkt webwinkels. In 2025 is dat ruim €2,8 miljard euro. Het is dus niet raar dat je bij steeds meer supers ook online boodschappen kunt doen. Bij veel locatie’s in de omgeving van Holten kunnen de inwoners ook online hun boodschappen bestellen. Denk aan de lokale Deen of de PLUS. Bij de online super kun je alles wel kopen. Zo bestel je er Cadeautjes maar juist ook Kroepoek. Vrijwel alle grote supermarkt-merken zijn via internet te koop. Denk bijvoorbeeld aan Jamin en natuurlijk ook Enzo. Online supers zijn vaak nog groter dan fysieke winkels. Het online assortiment heeft een omvang van zo’n 6.000 spullen. Maar ook bij de lokale vishandelaar in de regio Holten kun je vaak al online je boodschappen doen en thuis laten bezorgen. 24 uur per dag is de online supermarkt geopend zodat je er altijd terecht kunt. Gewilde momenten om online boodschappen te doen zijn woensdagmiddag of ook op zaterdagmiddag.

    Boodschappen via internet bestellen kost je vaak slechts 16 minuten. Des te veelvuldiger je dit doet, hoe leuker het online boodschappen doen wordt. Er zijn zaken die je goed moet onthouden als je de boodschappen laat bezorgen. Mocht jij je boodschappen willen laten bezorgen in Holten, dan is het allereerst noodzakelijk dat er iemand aanwezig is om te bestelling te ontvangen. Dit is natuurlijk in Boodschappen Bezorgen Blitterswijck / Boodschappen Bezorgen Reuver precies net zo. In Boodschappen Bezorgen Overijssel bedraagt de gemiddelde afstand tot de dichtstbijzijnde foodwinkel ongeveer 1500 meter. In en in de omgeving van Holten zijn verschillende supermarkten te vinden. Je hoeft geen supermarkt meer te bezoeken als je alles online bestelt.

    Geen geploeter met boodschappentassen. Geen tijdverspilling in de kassarij. Alles afgeleverd tot in jouw keuken. Laat het internet voor jou werken! Behalve de online supermarkten is er nog meer: ook bij een bakkerij in Holten en slager in Holten kun je online uitstekend terecht. Hetzelfde geldt voor de visboer en groenteboer. Van aardappelen tot bloemkool en van nootjes tot cola: Bestel alles online! Wat ben je kwijt aan thuisbezorging? In Holten ongeveer tussen de 1,5 en 5 euro per bezorging. De thuisbezorging vindt plaats op kantooruren zo tussen de 9:50 tot zo’n 16:10 maar supers bezorgen steeds vaker ook in de avond tot 21:50 uur. Openingstijden kunnen verschillen per supermarkt. Koop nu cake, ondergoed maar ook Varkensvlees bij jouw vertrouwede online supermarkt!

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer