logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Lamswaarde

Boodschappen bij jou thuis laten bezorgen in Lamswaarde

Heb jij het al geprobeerd? Je boodschappen comfortabel bij jou thuis laten afleveren in Lamswaarde. Shop al jouw benodigde boodschappen nu online . Vanaf nu kun je achterover leunen. Alle boodschappen worden aan huis bezorgd. Handig om te weten: Ook in Lamswaarde is het niet moeilijk om (tegen een kleine vergoeding) de grote en kleine boodschappen bij jou (in de keuken) te laten bezorgen. Tik op de oranje button onder deze tekst en selecteer de boodschappen die je nodig hebt. Afsluitend geef jij de dag en het tijstip aan wanneer jij het bezorgd wil hebben.

Boodschappen thuisbezorgservice door Albert Heijn in Lamswaarde

Ontdek de online super van Albert Heijn, AH.nl. De blauwe busjes van de AH rijden stad en land af. Ontdek het gemak van online shoppen en laat je boodschappen bezorgen in Lamswaarde. Let op: Bestel je vandaag? Dan kun je morgen al laten bezorgen! Jij kiest zelf de dag en het tijstip van bezorging. Het maakt niet uit of je 8-hoog woont. Albert Heijn bezorgt alle zware boodschappen tot in de keuken.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen laten bezorgen door Albert Heijn Lamswaarde

 • Kies uit ruim 28.000 producten
 • Bestel je vandaag? Dan wordt het morgen bezorgd.
 • De beste klantenservice
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktDe boodschappen laten thuisbezorgen door Jumbo Lamswaarde
  Boodschappen tot in de keuken laten bezorgen door Jumbo in Lamswaarde? Jumbo bezorgt / levert de boodschappen landelijk af bij bijna alle huishoudens. Op Jumbo.nl bekijk je razendsnel of deze supermarkt ook bij jou bezorgt.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktBoodschappen laten thuisbezorgen door PLUS Lamswaarde
  Wil jij profiteren van alle voordelen van de bezorgservice van PLUS in Lamswaarde? Op dit moment kun je bij PLUS al gebruikmaken van de boodschappen bezorgservice. Kijk op op Plus.nl of er al bij jou wordt bezorgd
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktAlle boodschappen thuis laten bezorgen door Coop Lamswaarde
  Hij is net gelanceerd en razend populair. Wat weet jij van de bezorgservice van Coop Lamswaarde? Ook als je voor Coop kiest worden de boodschappen bij je thuis afgeleverd. Vul jouw postcode in op Cooponline.nl om te zien of er ook bij jou al bezorgd wordt.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoJouw boodschappen thuis laten bezorgen door Lidl Lamswaarde
  Uitzoeken of Lidl ook in Lamswaarde op je werk of thuis boodschappen kan bezorgen? Helaas: de Lidl levert nog geen boodschappen aan huis.
  Geen bezorging
  aldilogoDe boodschappen thuisbezorgd door Aldi Lamswaarde
  Kijken of Aldi in Lamswaarde ook de boodschappen aflevert bij jou aan huis?Op dit moment biedt Aldi nog geen bezorgservice
  Geen bezorging

  Waarom je boodschappen laten bezorgen in Lamswaarde

  • Geen kratten vol boodschappen meer tillen. De boodschappen worden bezorgd tot in de keuken.
  • Online boodschappen doen kun je in een paar minuutjes doen
  • Na bezorging afrekenen doe je eenvoudig met de PIN.
  Bekijk of (online) supermarkten bezorgen in Lamswaarde?

  Voor de administratie: In het overzicht hiernaast vind je een opsomming van de winkels/supermarkten die bij jou thuis kunnen bezorgen in Lamswaarde. Kies direct voor jouw favoriete supermarkt om jouw boodschappen direct online aan te schaffen.

  Geef een thuisbezorg-dienst door

  Er zijn altijd meer winkels. Zijn er volgens jou bezorgdiensten uit Lamswaarde waar wij zeker ook melding van moeten maken? Deel het dan met ons! Wij willen heel graag weten met welke bezorgdiensten jij ooit gewerkt hebt. Druk op de onderstaande button om jouw suggesties kenbaar te maken. Het kost slechts een minuut van je tijd. Alvast bedankt!

  meld bezorg service

  Wat kost dat nou, je boodschappen laten bezorgen in Lamswaarde

  Boodschappen bezorgen is een vrij intensieve klus voor de supermarkten. Wat je moet betalen aan bezorgkosten van boodschappen in Lamswaarde wisselen enorm per supermarkt. Grote supermarktketens bezorgen steeds vaker gratis vanaf een bedrag rond de 100 euro. Maar standaard servicekosten zijn ook niet helemaal ongebruikelijk. Die varieert tussen de €1,10 en ongeveer €9,70

  Hoe lang moet ik wachten op de bezorging van mijn boodschappen in Lamswaarde

  Online bestellen betekent goed vooruit plannen. Boodschappen wil je natuurlijk snel in huis hebben. Dat betekent dat het geen dagen moet duren voordat de boodschappen worden afgeleverd in Lamswaarde. Dagenlang wachten is niet meer nodig. Supermarkten beloven dan ook: Bestel je vandaag? Dan heb je het morgen in huis. Bezoek nu jouw favoriete supermarkt en bestel direct online.

  Supers rondom Lamswaarde

    Deel jouw mening over boodschappen bezorgen in Lamswaarde?

    Worden de boodschappen al afgeleverd in Lamswaarde?

    Ervaringen met boodschappen bezorgen in Lamswaarde

    Online bij de supermarkt bestellen en de bestelde artikelen eenvoudig thuis laten komen in Lamswaarde is al beschikbaar. In en in de buurt van Lamswaarde zijn er al 10 supermarkten en/of kruidenierszaken waar je de mogelijkheid hebt om online te bestellen. Inwoners van Hulst spenderen maandelijks zo'n 27,5 euro aan online boodschappen bij de internet-supermarkten. In Lamswaarde worden met name Koffiemelk en producten van Odin besteld en thuis afgeleverd. De kosten van thuisbezorging bedragen gemiddeld €1,60. Op dit moment hebben zo'n 1,35% van de inwoners in Zeeland de boodschappen laten afleveren. Rond 2025 zal dit zijn: 22,75%. Ontdek zelf het gemak en laat je boodschappen bezorgen in Lamswaarde.

    4.4

    Steden en dorpen rondom Lamswaarde

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Lijkt het jou wat om je boodschappen via internet te bestellen bij een winkel die ook bezorgt in Lamswaarde? Maak zelf kennis met de vele voordelen. Je hebt veel voordeel ten opzichte van een bezoekje aan de traditionele supermarkt. In Lamswaarde behoort dit al even tot de mogelijkheden. Rij jij ook nog 1 of 2 keer per week met je Audi Q7 of met een fraaie Honda Civic naar een winkel van de keten Aldi of andere winkel in de gemeente Hulst? In de provincie Zeeland is kopen bij de websupermarkt zeer gebruikelijk.

    Je pakt je telefoon, laptop of PC en opent de supermarkt met de laagste prijzen of juist de beste service. Daaropvolgend sleep jij de noodzakelijke boodschappen in jouw digitale winkelmand. In de allerlaatste stap geef je aan waar het allemaal afgeleverd mag worden. Daarna selecteer je een moment voor de bezorging. Qua betaling en bezorging houd jij de touwtjes in handen. Je kunt tegenwoordig de nota voldoen bij de levering. Dit kan je veilig doen met je bankkaart na het bezorgen. Een doorsnee gezin besteedt ongeveer 88,5 euro aan boodschappen per week. De grotere supermarkten en bakkerijen bezorgen boodschappen in Lamswaarde op werklocaties en natuurlijk een gewenst afwijkend afleveradres. Jij kan natuurlijk ook via internet meespelen met de actie’s. Aanbiedingen zijn tijdens het bezorgen overeenkomstig als in de fysieke winkels.

    Boodschappen doen via internet in Lamswaarde is iets wat de afgelopen jaren enorm groeit. In 2016 spenderen we als Hollanders ongeveer 428 miljoen euro bij de internet supermarkten. Maar dit is nog maar een begin. In 2025 is dit niet minder dan 3,6 miljard euro. Er komen steeds meer online supermarkten bij. Ook bij winkels in de regio Lamswaarde kun je tegenwoordig gemakkelijk online boodschappen doen. Denk aan supers en winkels als Spar en bovendien de Agrimarkt. Online is alles verkrijgbaar. Het kunnen artikelen zijn als Papier en uiteraard Slagroom. Oftwel: Alle boodschappen van huismerken en A-merken als Maître Paul en boodschappen van Karvan Cevitam. Ook online geldt: De keuze is enorm. Het online assortiment van een supermarkt bedraagt al gauw 28.000 spullen. Ook bij de vertrouwde slagerij nabij Lamswaarde kun je vaak al online je boodschappen doen en thuis laten afleveren. Boodschappen doen via internet kan (24/7) op het moment dat het jou uitkomt. Momenten dat veel mensen online bestellen zijn zondagavond en op je werk, iets voor 5 uur.

    Bestellen bij de internet supermarkt kost vaak niet meer dan 12 minuten. Des te meer tijd je er in het begin insteekt, hoe vlugger je wordt. Wees op de hoogte van de voorwaarden van boodschappen laten bezorgen. Als je boodschappen laat afleveren in Lamswaarde, zorg er dan voor dat er ook iemand aanwezig is op het adres. Dit is natuurlijk in Boodschappen Bezorgen Drachten-Azeven / Boodschappen Bezorgen Oosterwolde Gld precies hetzelfde. In de omgeving Boodschappen Bezorgen Zeeland is de gemiddelde afstand naar een supermarkt 1400 meter. In de gemeente van Lamswaarde valt er genoeg te kiezen uit meerdere supermarkten. Door online te bestellen hoef je niet meer naar de supermarkt.

    Geen sjouw met tassen. Vergeet die tijdrovende kassa. Zet de super aan het werk en laat het thuisbezorgen. Geniet nu zelf ook van het gemak! Hierbij denken we niet alleen aan de supermarkt: ook bij een bakkerij in Lamswaarde en slager in Lamswaarde koop je alle ambachtelijke artikelen via internet. Voor de viswinkel en groenteboer geldt dit natuurlijk ook. Alles van keukenpapier tot snoep bestel je gewoon via internet. Wat kost dat nou, dat bezorgen. In Lamswaarde zo tussen de 2,25 en zo’n 7,75 euro per bezorger. Bezorging kan vanaf de vroege uurtjes rond 8:00 tot 17:20 en vaak ook wel op de avond tot 21:50 uur. De tijden van bezorging wisselen soms per plaats. Bestel items zoals tyskie, aubergine en uiteraard ook italiaanse via de website.

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer