logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Wemeldinge

Boodschappen laten thuisbezorgen in Wemeldinge

Heb jij het al geprobeerd? Je boodschappen lekker gemakkelijk bij jou thuis laten bezorgen in Wemeldinge. Bestel al je boodschappen nu bij de online supermarkt en kies een geschikt moment om ze thuis te laten bezorgen. Ook in Wemeldinge heb je de mogelijkheid om alle dagelijkse boodschappen bij jou thuis te laten bezorgen wanneer jou dat uitkomt. Maak gebruik van de button hieronder en selecteer alle producten die je nodig hebt. Helemaal aan het einde kun je dan aangeven op welke dag en tijdstip jij het bezorgd wil hebben.

Boodschappen laten bezorgen door Albert Heijn omgeving Wemeldinge

Albert Heijn kennen we allemaal. De online super AH.nl misschien iets minder goed. Je kunt in de online super van AH ruim 28.000 artikelen bestellen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Laat nu ook jouw boodschappen bezorgen in Wemeldinge. Bestel je vandaag? Dan kun je het morgen al laten bezorgen! In de laatste stap van het bestelproces geef jij aan wanneer jij de boodschappen bezorgd wil hebben. Last but not least: AH bezorgt standaard tot in de keuken.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen aan huis bezorgd door Albert Heijn Wemeldinge

 • Bijna 30.000 producten online bestellen
 • Morgen alle boodschappen in huis wanneer je vandaag bestelt
 • Standaard bezorging tot in de keuken
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktJouw boodschappen thuis laten bezorgen door Jumbo Wemeldinge
  Wil jij ook jouw boodschappen laten bezorgen door Jumbo in Wemeldinge? Jumbo bezorgt / levert de boodschappen landelijk af bij bijna alle huishoudens. Vul jouw postcode in op Jumbo.nl om te zien of er ook bij jou al bezorgd wordt.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktJouw boodschappen thuisbezorgd door PLUS Wemeldinge
  Boodschappen thuisbezorgd door PLUS Wemeldinge? Er zijn inmiddels veel thuisbezorgende klanten bij PLUS. Op de website van PLUS (Plus.nl) zie je of er ook bij jou aan huis bezorgd kan worden.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktAlle boodschappen laten bezorgen door Coop Wemeldinge
  Wil jij boodschappen laten bezorgen door Coop Wemeldinge? Tegenwoordig levert Coop de boodschappen thuis af via de bezorgservice. Doet jouw postcode al mee aan thuisbezorging? Bekijk het direct op Cooponline.nl
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoAlle boodschappen bezorgservice Lidl Wemeldinge
  Weten of de Lidl ook in Wemeldinge (gratis) boodschappen bezorgt? Helaas: Lidl is een supermarkt zonder bezorgservice.
  Geen bezorging
  aldilogoBoodschappen laten bezorgen door Aldi Wemeldinge
  Benieuwd of ook de Aldi in Wemeldinge bezorgt?Op dit moment biedt Aldi nog geen bezorgservice
  Geen bezorging

  De 3 meest gehoorde redenen waarom men boodschappen laat bezorgen in Wemeldinge

  • Geen gesjouw met zware tassen. Alles wordt bezorgt tot op de keukentafel
  • De tijdsbesparing is aanzienlijk groot en biedt mogelijkheden.
  • Je betaalt nooit vooraf. Altijd achteraf afrekenen met je bankpas.
  Bekijk welke winkels bezorgen bij jou aan huis in Wemeldinge?

  Bekijk hiernaast op deze pagina een checklist met de populaire supermarkten en winkels die boodschappen bezorgen in Wemeldinge. Voorkeur voor een bepaalde super? Klik op de knop om jouw boodschappen online te bestellen.

  Meld een nieuwe thuisbezorgdienst

  Zijn er nog winkels of filialen in Wemeldinge die ook meegenomen moeten worden in de tabel? Wij vernemen graag van jou met welke bezorgdienst je ervaring hebt. Druk op de link hieronder om de winkel/supermarkt met ons te delen. Zo help jij ons en andere bezoekers aan correcte info!

  meld bezorg service

  De kosten van boodschappen bezorgen in Wemeldinge

  Hoewel de bezorgkosten steeds lager komen te liggen, betaal je altijd nog wel een bijdrage. Het tarief voor het aan huis laten bezorgen van boodschappen in Wemeldinge verschilt nogal per supermarkt. Enkele supermarkten bezorgen bij 50 euro of meer al gratis. Aan de andere kant zien we veel supers die een standaard tarief voor bezorging aanhouden. De kosten voor het inpakken en bezorgen liggen tussen de €1,40 en ongeveer €4,80

  Hoelang moet je wachten voordat de boodschappen worden bezorgt in Wemeldinge

  Jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk jouw boodschappen in huis hebben. Het is onpraktisch als je lang moet wachten tot de boodschappen bezorgd worden in Wemeldinge. Dat is gelukkig vaak niet meer aan de orde. Steeds vaker geldt: Wanneer je vandaag koopt, wordt het morgen geleverd. Bestel nu direct, en je hebt alle (verse) artikelen morgen al in huis.

  Winkels in de buurt van Wemeldinge

    Schrijf een review over boodschappen bezorgen in Wemeldinge?

    Wordt er juist bezorgd in Wemeldinge?

    Jouw mening over boodschappen bezorgen in Wemeldinge

    Boodschappen bestellen op internet en de bestelling thuis laten bezorgen in Wemeldinge is enorm in trek. Nabij Wemeldinge tref je ruim 4 internet supers en/of slagerijen waar je je bestelling online kunt doorgeven. De inwoners van Kapelle besteden per maand ongeveer 36,5 euro aan online boodschappen. In Wemeldinge worden onder andere Nasi en producten van Jacques veel besteld. De gemiddelde prijs voor de thuisbezorgservice is hier zo'n €4,30. Actuele cijfers laten zien dat zo'n 1,25% van de inwoners in Zeeland ervaring met boodschappen bezorging. In 2025 kan dit stijgen naar 20,75%. Laat ook jouw boodschappen bezorgen in Wemeldinge

    3.21

    Bekijk ook de volgende plaatsen in de buurt van Wemeldinge

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Denk jij erover om je boodschappen online te bestellen bij een supermarkt die ook levert in Wemeldinge? Ervaar zelf de vele voordelen. Je hebt veel voordeel ten opzichte van naar de super gaan en zelf alles kopen. In Wemeldinge is online bestellen niet iets nieuws, het kan al een paar jaar. Ga jij ook nog altijd met je Mercedes-Benz C-klasse of met een fraaie Toyota Paseo naar een winkel van Nettorama of bijvoorbeeld een kruidenier in de gemeente Kapelle? In de regio Zeeland is online bestellen van boodschappen erg standaard.

    Je bezoekt gewoon jouw vertrouwde supermarkt of andere food-winkel. Aansluitend sleep je de artikelen die je nodig hebt in het winkelmandje van de online super. Daarna geef je aan waar de boodschappen bezorgd mogen worden. Vervolgens kies je voor een aflevermoment. Hierin is veel mogelijk. Bij steeds meer supers kun je ook het openstaande bedrag voldoen bij bezorging. Dit kan je veilig doen met jouw pinpas bij het bezorgen. Gezinsbestedingen? Normaal gesproken is dat zo’n 93 euro in de week aan zijn/haar boodschappen. De supers bezorgen boodschappen in Wemeldinge eveneens op bedrijfslocaties als ook bij jou als consument aan huis. Je kunt trouwens ook online meedoen met kortingsacties. De kortingen en aanbiedingen zijn via internet vergelijkbaar met die in de winkel.

    Het bestellen van online boodschappen in Wemeldinge wordt ontdekt door steeds meer inwoners. Als Hollanders spenderen we nu “nog maar” 413 miljoen euro bij online supers. Rond het jaar 2025 zal dit bedrag zijn opgelopen naar 3 miljard euro. Het doen van online boodschappen kan dus bij steeds meer supers. Ook bij winkels in de regio Wemeldinge kun je vaak al online bestellen. Neem bijvoorbeeld de Attent en wellicht de Troefmarkt. Niets is te gek: Tegenwoordig is alles online verkrijgbaar. Zo bestel je er Verzorgingsproducten maar bijvoorbeeld ook Zakdoekjes. Kortom: Alle dagelijkse boodschappen van topmerken als Ysco t/m Danish Chef. Het digitale assortiment van een supermarkt bedraagt al gauw 23.000 artikelen. Ook bij de populaire visboer in en rondom Wemeldinge kun je jouw vaak bestelde boodschappen ook online kopen en thuis laten afleveren. Bij online boodschappen doen heb je niet te maken met openingstijden. Het kan 24/7! Gewilde momenten om online boodschappen te doen zijn maandagavond en tevens op zaterdagochtend.

    Kost het bestellen van je boodschappen veel tijd? Nee hoor, vaak slechts 15 minuten. Des te regelmatiger je dit doet, hoe beter je erin wordt. Houd de voorwaarden van boodschappen laten bezorgen goed in acht. Om je boodschappen in de keuken afgeleverd te krijgen in Wemeldinge, dan is het belangrijk dat je ook thuis bent wanneer er wordt bezorgd. Dit is natuurlijk in Boodschappen Bezorgen Schoonoord plus Boodschappen Bezorgen Buurmalsen net zo. In de regio van Boodschappen Bezorgen Flevoland is de route naar een super in de buurt niet meer dan 1400 meter. In de regio Wemeldinge zijn vrijwel alle grote supermarktketens vertegenwoordigd. Je hoeft geen supermarkt meer te bezoeken als je alles online bestelt.

    Geen zware kratten tillen. Geen gezoek in de winkel of gewacht bij de kassa. Laat jouw boodschappen inpakken en laat het bezorgen. Dat willen we toch allemaal ervaren? Niet alleen de (online) super bezorgt bij jou thuis: ook bij een bakkerij in Wemeldinge en slagerij in Wemeldinge koop je alle ambachtelijke artikelen via internet. De visboer en groenteman kunnen dit natuurlijk ook. Brood, hagelslag of vis, laat het gewoon bezorgen. Wat ben je kwijt aan thuisbezorging? In Wemeldinge tussen de 2,25 en zo’n 5,75 euro. Bezorging kan op kantooruren tussen 9:50 tot zo’n 18:00. Aflevering in de avond kan vaak tot ongeveer 20:30 uur. Per winkel zitten hier echter wel verschillen in. Bestel items zoals Appelen, chocolademelk en juist ook panga bij de internet-supermarkt.

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer