logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Barendrecht

Boodschappen bezorgdiensten in Barendrecht

Heb jij het al geprobeerd? Je boodschappen snel en eenvoudig bij jou laten thuisbezorgen in Barendrecht. Bestel al jouw boodschappen via internet, bij jouw lokale supermarkt. en laat alle zware boodschappen eenvoudig aan huis bezorgen. Tijden veranderen. Ook in Barendrecht is het vandaag de dag erg simpel om alle producten en artikelen bij jou thuis te laten bezorgen wanneer jou dat uitkomt. Maak gebruik van de oranje button hieronder om direct te beginnen met bestellen. Alles aangeklikt wat je nodig hebt? Geef dan aan welke bezorgdag jou uitkomt.

Albert heijn bezorgt jouw boodschappen thuis in Barendrecht

Albert Heijn kennen we natuurlijk allemaal. Het assortiment van AH.nl mag er in elk geval zijn. Je bestelt er ruim 28.000 producten online! Het is tegenwoordig ook mogelijk om je boodschappen te laten bezorgen in Barendrecht. Albert Heijn zorgt altijd (m.u.v. zondag) dat je boodschappen de volgende dag al bezorgd worden. Aan het einde van de bestelling kun je aangeven wanneer je het bezorgd wil hebben. Ook niet onbelangrijk: Albert Heijn bezorgt alles tot in jouw keuken.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen bezorgen Albert Heijn Barendrecht

 • Van pindakaas tot zalm: alles op voorraad!
 • AH bezorgd op ma t/m zat. Vandaag bestellen = morgen in huis
 • Geen gesleep met boodschappen: AH bezorgt tot in de keuken
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktJouw boodschappen thuis laten bezorgen door Jumbo Barendrecht
  Ken jij het al? De boodschappen thuisbezorgservice van Jumbo in Barendrecht? Ook als je voor Jumbo kiest worden de boodschappen bij je thuis afgeleverd. Open Jumbo.nl en vul je postcode in: zie direct of er al bij jou bezorgd wordt.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktBoodschappen laten thuisbezorgen door PLUS Barendrecht
  Kort geleden was het opeens mogelijk. Wat weet jij van de bezorgservice van PLUS in Barendrecht? Ook de plaatselijke PLUS bezorgt steeds vaker aan huis. Wanneer je op Plus.nl jouw postcode invult zie je direct of bezorging bij jou al kan.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktJouw boodschappen thuisbezorgd door Coop Barendrecht
  Boodschappen thuisbezorgd door Coop Barendrecht? Er zijn inmiddels veel thuisbezorgende klanten bij Coop. Op de website van Coop (Cooponline.nl) zie je of er ook bij jou aan huis bezorgd kan worden.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoJouw boodschappen thuisbezorgd door Lidl Barendrecht
  Benieuwd of Lidl in Barendrecht (gratis) boodschappen bezorgt? Nee: Lild kan op dit moment nog geen boodschappen thuisbezorgen.
  Geen bezorging
  aldilogoBezorgen van de boodschappen door Aldi Barendrecht
  Bekijken of Aldi in Barendrecht een bezorgservice heeft? Helaas: Aldi brengt je bestelde boodschappen niet aan huis.
  Geen bezorging

  Laat vandaag nog boodschappen bezorgen in Barendrecht

  • Je hoeft geen zware boodschappen te tillen. Alles thuisbezorgt tot in de keuken.
  • Boodschappen laten bezorgen scheelt veel tijd
  • Wanneer de bezorger langskomt betaal je alles met je Pinpas
  Bekijk welke supers bezorgen er in Barendrecht?

  Handig! In het overzicht hiernaast een overzicht van supers die (tegen een vergoeding) boodschappen bezorgen in Barendrecht. Klik op de supermarkt die jouw voorkeur heeft om jouw boodschappen direct online aan te schaffen.

  Supermarkt met thuisbezorgservice doorgeven

  Er zijn altijd meer winkels. Zijn er volgens jou bezorgdiensten uit Barendrecht die ook in dit rijtje thuishoren? Deel het dan met ons! Wij willen heel graag weten met welke supermarkten thuisbezorgservices jij gewerkt hebt. Gebruik de onderstaande knop om jouw suggesties direct op te sturen. Namens ons en de lezers van deze website, hartelijk dank voor de input.

  meld bezorg service

  De kosten van het bezorgen van je boodschappen in Barendrecht

  In tegenstelling tot veel webshops, is boodschappen laten bezorgen vaak niet gratis. Wat je moet betalen aan bezorgkosten van boodschappen in Barendrecht zijn nogal fluctuerend in de afgelopen maanden. Enkele supermarkten bezorgen bij 50 euro of meer al gratis. Dat geldt niet overal. Bij veel winkels heb je nog te maken met vaste bezorgkosten. Die varieert tussen de €1,40 – €6,20

  Wat is de gemiddelde bezorgtijd van boodschappen in Barendrecht

  Artikelen als verzorgingsproducten wil je logischerwijs snel in huis hebben. Dat houdt in dat je geen dagen wilt wachten voordat jouw boodschappen thuisbezorgd worden in Barendrecht. Bij steeds meer supers geldt gelukkig: Vandaag bestellen = morgen geleverd (zondagen uitgesloten). Dus bestel vandaag en het wordt morgen bezorgd.

  Supers nabij Barendrecht

    Wat vind jij van de bezorgservices in Barendrecht?

    Hoe worden jouw boodschappen thuisbezorgd in Barendrecht?

    Jouw ervaringen met boodschappen bezorgservices in Barendrecht

    Bestellen bij de online super en al je boodschappen laten bezorgen in Barendrecht kan elke dag. In en rondom Barendrecht zijn er meer dan 7 supermarkten en bakkerij-zaken met een webshop/app om online te bestellen. De consumenten in Barendrecht spenderen maandelijks nu zo'n 26,5 euro aan online boodschappen bij de internet-supermarkten. In Barendrecht worden onder andere Cannelloni en producten van Samhoud besteld en thuis afgeleverd. De gemiddelde servicekosten liggen op €4,30. Recent onderzoek laat zien dat 2,35% van de mensen in Zuid-Holland kennis gemaakt met online boodschappen doen. Over een jaar op 10 is dit maar liefst 22%. Laat ook al jouw zware boodschappen bezorgen in Barendrecht.

    3.65

    Bekijk bezorgmogelijkheden in deze plaatsen rondom Barendrecht

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Nieuwsgierig? En zit je eraan te denken om je boodschappen bij een online super te kopen bij een supermarkt die ook levert in Barendrecht? Ervaar zelf de vele voordelen. Er zijn heel veel voordelen ten opzichte van “ouderwets” naar de supermarkt gaan. In Barendrecht is online bestellen al even mogelijk. Dagelijks rijden velen nog met hun Chrysler Grand Voyager of met een fraaie Honda Prelude naar een winkel van de keten Boni of een groenteboer in de gemeente Barendrecht? In Zuid-Holland is het in de keuken laten afleveren van boodschappen vanzelfsprekend.

    Je surft naar de webwinkel van de supermarkt waar je gewend bent om je boodschappen te doen. Hierna leg jij de benodigde producten in het winkelkarretje van de digitale supermarkt. In de allerlaatste stap kies je een adres waar het bezorgd mag worden. Daarna kun je een geschikt moment voor bezorging kiezen. Wat dat betreft valt er veel te kiezen. Winkels bieden bijv. de optie voor betalen wanneer de aflevering plaatsvindt. Dit is veilig & snel te realiseren met jouw bankkaart bij de bezorgservice van de super. Een normaal gezin besteedt zo’n 87,5 euro aan boodschappen per week. Supermarkten, bakkerijen, groenteboeren bezorgen boodschappen in Barendrecht zowel op kantoor locaties en een gewenst afwijkend afleveradres. Je kunt trouwens ook online profiteren van (spaar)acties en aanbiedingen. De aanbiedingen die je online vindt zijn vergelijkbaar met die in de winkel.

    Online boodschappen doen in Barendrecht is al lang niet alleen een hype. In Nederland zijn de uitgaven “nog slechts” 445 miljoen euro bij de internet super. In 2025 is dat ruim 3,7 miljard euro. Het is dus niet raar dat je bij steeds meer supers ook online boodschappen kunt doen. Ook bij winkels in de regio Barendrecht kan je steeds vaker terecht bij een webshop. Neem de lokale Aldi en de EMTÉ Supermarkten. Online zijn alle boodschappen te krijgen. Het kunnen artikelen zijn als Suiker tot Crème fraîche. Van grote merken als Weight Care t/m bijvoorbeeld Kanis & Gunnink. De warenvoorraad van de online supers heeft een omvang van zo’n 7.000 producten. Ook bij jouw eigen slagerij rondom Barendrecht kun je steeds vaker ook online boodschappen doen en gemakkelijk thuis laten afleveren. Online boodschappen kan je 7 dagen per week de hele dag door doen. Populaire momenten om te bestellen zijn woensdagmiddag plus op zaterdagmiddag.

    Gemiddeld gezien kost online boodschappen doen slechts 17 minuten. Hoe vaker je het oefent, hoe behendiger je wordt. Neem de voorwaarden van de thuisbezorging altijd serieus. Laat je jouw boodschappen thuis afleveren in Barendrecht, moet er altijd iemand aanwezig zijn op het afleveradres. Uiteraard is dit in Boodschappen Bezorgen Kloosterzande en Boodschappen Bezorgen Schiedam precies ook zo. In de omgeving Boodschappen Bezorgen Gelderland bedraagt de gemiddelde afstand tot een lokale super ongeveer 800 meter. In en nabij Barendrecht vind je verschillende supermarkten. Bestel je online? Dan hoef je geen supermarkt meer te bezoeken.

    Stop met tassen zeulen. Het einde van de lange wachtrij. De internet supermarkt bezorgt het gewoon bij jou thuis. Pak die kans en ervaar het gemak! In tegenstelling tot wat veel mensen denken, geldt dit alleen voor supermarkten: ook bij een bakkerij in Barendrecht en slager in Barendrecht kun je het assortiment online bestellen. Voor de viswinkel en groenteboer geldt dit natuurlijk ook. Wat het ook is, laat het bezorgen. Wat ben je kwijt aan thuisbezorging? In Barendrecht ongeveer tussen de 1,75 en 6,25 euro. Bezorging tot in de keuken kan daags tussen 8:40 tot 17:20. Aflevering in de avond kan vaak tot ongeveer 20:40 uur. Elke supermarkt hanteert eigen openingstijden. Bestel nu castillo, Fudge en duo penotti nu via internet!

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer