logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Sloten

Boodschappen aan huis laten bezorgen in Sloten

Voor velen is het een uitkomst. Alle boodschappen gemakkelijk en goedkoop bij jou in de keuken laten bezorgen in Sloten. Koop de boodschappen nu online en laat de boodschappen tot in de keuken thuisbezorgen. Let op! Ook in Sloten heb je de optie om de boodschappen van de supermarkt of verswinkel te laten thuisbezorgen wanneer jou dat uitkomt. Maak gebruik van de knop hieronder en begin direct met online boodschappen doen. Als laatste geef je de dag op wanneer jij het geleverd wil hebben.

Boodschappen aan huis laten bezorgen door Albert Heijn in Sloten

Albert Heijn is al jarenlang de grootste supermarkt van Nederland. Het gehele assortiment van Albert Heijn, maar ook van Etos en Gall&Gall bestel je gewoon online. Start nu ook met boodschappen laten bezorgen in Sloten. Albert Heijn zorgt altijd (m.u.v. zondag) dat je boodschappen de volgende dag al bezorgd worden. Jij kiest zelf de dag en het tijstip van bezorging. Het einde van gesjouw met zwarte tassen: Albert Heijn bezorgt gewoon tot in de keuken.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen bezorgservice Albert Heijn Sloten

 • Ruim 28.000 producten (ook Gall&Gall en Etos)
 • AH bezorgd op ma t/m zat. Vandaag bestellen = morgen in huis
 • Nooit vooruitbetalen. Je betaalt bij bezorging met je PIN.
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktAlle boodschappen laten bezorgen door Jumbo Sloten
  Hij is net gelanceerd en razend populair. Wat weet jij van de bezorgservice van Jumbo Sloten? Er zijn al veel klanten van Jumbo die laten thuisbezorgen. Op Jumbo.nl kun je checken of er bij jou al aan huis bezorgd wordt.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktBezorgen van de boodschappen door PLUSSloten
  Alle artikelen uit de supermarkt eenvoudigweg laten bezorgen door PLUS in Sloten? Ga je voor PLUS? dan ga je voor snelle en kwalitatieve bezorging. Op Plus.nl bekijk je razendsnel of deze supermarkt ook bij jou bezorgt.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktDe boodschappen laten thuisbezorgen door CoopSloten
  Alle benodigde producten uit de supermarkt laten bezorgen door Coop in Sloten? Ook de plaatselijke Coop bezorgt steeds vaker aan huis. Op Cooponline.nl kun je direct zien of ze al bij jou bezorgen.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoBezorgen van de boodschappen door Lidl Sloten
  Kijken of Lidl in Sloten (gratis) boodschappen bezorgt? Lidl bezorgt helaas nog niet aan huis.
  Geen bezorging
  aldilogoBoodschappen aan huis bezorgd door Aldi Sloten
  Bekijken of ook Aldi in Sloten ook bij jou thuis kan bezorgen?Slecht nieuws: Aldi bezorgt niet aan huis.
  Geen bezorging

  Maak kennis met boodschappen bezorgen in Sloten

  • Neem afscheid van de zware boodschaptassen. Je bestelling wordt aan huis geleverd.
  • Online boodschappen doen kun je in een paar minuutjes doen
  • Veilig en snel je boodschappen afrekenen bij de bezorging
  Bekijk of supermarkten bezorgen bij jou thuis in Sloten?

  Goed om te weten: In het overzicht hier links een checklist met de supermarkten en winkels die boodschappen bezorgen in Sloten. Een super gevonden? Klik op de button om de onmisbare boodschappen direct online te bestellen.

  Meld een nieuwe bezorger

  Wij weten dat dit rijtje nog volledig is. Zijn er winkels in Sloten die absoluut een vermelding verdienen in de tabel? Voor een zo volledig mogelijk overzicht horen wij graag met welke bezorgservices jij de nodige ervaring hebt. Klik op de link hieronder om jouw boodschappen-bezorgservice direct in te zenden. Alvast bedankt voor de input van jouw kant.

  meld bezorg service

  Servicekosten voor het bezorgen van boodschappen in Sloten

  Boodschappen aan huis bezorgen is in veel gevallen nog niet helemaal gratis. Het tarief voor het aan huis laten bezorgen van boodschappen in Sloten wisselen enorm per supermarkt. Kom jij aan een bepaald bestelbedrag, dan bezorgen sommige supers gratis. Echter, bij veel supermarkten betaal je gewoon een standaard tarief voor het laten thuisbezorgen. Gemiddeld liggen deze kosten tussen de €1,20 en €5,50

  Hoe lang duurt het bezorgen van boodschappen in Sloten

  Producten als groenten, fruit en andere voedingsproducten wil je zo snel mogelijk in huis hebben. Vooral voor boodschappen is het niet prettig wanneer je lang moet wachten tot de boodschappen worden afgeleverd in Sloten. Gelukkig geldt bij steeds meer supermarkten de regel: Vandaag je boodschappen besteld? Dan wordt het morgen afgeleverd. Geniet vandaag nog van het gemak van online boodschappen bestellen!

  Supers dichtbij Sloten

    Wat is jouw mening over de boodschappen bezorging in Sloten?

    Wordt er juist bezorgd in Sloten?

    Lees ervaringen van anderen over boodschappen bezorgdiensten in Sloten

    Boodschappen doen op internet en alle boodschappen in de keuken laten bezorgen in Sloten kan elke dag. In de omgeving van Sloten vind je al 4 (food) winkels en slagerijen waar je als consument online kunt bestellen. Inwoners van De Friese Meren spenderen maandelijks ongeveer 35,5 euro bij online supers als Albert Heijn, Jumbo en Coop. In Sloten worden specifiek Grilworst en producten van Weerribben Zuivel veel besteld. Het thuis laten afleveren van boodschappen kost ongeveer €2,40. Op dit moment heeft zo'n 1,45% van de inwoners in Friesland de boodschappen wel eens besteld bij een internet-super. Over om en nabij 10 jaar zal dit toenemen met 28,25%. Geniet vandaag nog van boodschappen bezorgen in Sloten

    3.04

    Steden en dorpen in de omgeving van Sloten

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Zit je nog met vragen om je boodschappen online te bestellen in Sloten? Ontdek zelf het gemak van online boodschappen doen. Online bestellen kent zoveel interessante voordelen t.o.v. In de winkel zelf boodschappen doen. In Sloten kan dit al enkele jaren. Rij jij ook nog altijd met je Opel Signum of Fiat Multipla naarSpar of een groenteboer in de gemeente De Friese Meren? In de regio Friesland is het in de keuken laten afleveren van boodschappen de dagelijkse gang van zaken.

    Je opent simpelweg de super waar je wellicht wel vaker komt. Bekijk de actuele aanbiedingen en sleep de wekelijkse boodschappen in je online winkelmandje. In de stap daarna geef je aan waar de boodschappen bezorgd mogen worden. Vervolgens en kies je een geschikt moment voor bezorging. Wat betreft het betalen van je boodschappen zijn er vaak meerdere opties. Bij een groeiend aantal supermarkten kun je tegenwoordig later betalen. Dit kun jij veilig en snel doen bankkaart op het aflevermoment. De gebruikelijke uitgaven van een doorsnee gezin zijn 79 euro in de 7 dagen aan de dagelijkse boodschappen. Supermarkten bezorgen de boodschappen in Sloten op bedrijven/zakelijke adressen en natuurlijk lekker makkelijk aan huis. Ook bij de websuper kan je meesparen met de actie’s. De folderacties en andere kortingen zijn bij de internet-supermarkt zo’n beetje hetzelfde als in de winkel.

    Het bestellen van je boodschappen via internet in Sloten is iets wat de afgelopen jaren enorm groeit. Op dit moment spenderen we in Nederland 377 miljoen euro aan online boodschappen. Retail-deskundigen verwachten een immense groei. Over 10 jaar is het ruim 2,6 miljard euro. Niet onlogisch dus dat je nu bij steeds meer supers ook online kunt bestellen. Bij steeds meer supers rondom Sloten kun je dikwijls je boodschappen online doen. Zo kun je denken aan (grote) supers als Dirk of de Attent. Tegenwoordig bestel je alles online. Of je nu zoekt naar Shampoo en ook producten als Afwasborstel. De A-merken zijn ook online goed vertegenwoordigd. Denk aan: Spa en natuurlijkerwijs ook Blue Band. Een doorsnee online supermarkt heeft een assortiment van niet minder dan 20.000 boodschappen. Ook bij de populaire visboer in en rondom Sloten kun je vaak ook al bestellen via internet en in je keuken laten brengen. Er zijn geen openingstijden bij de internet supermarkt. Geschikte bestelmomenten zijn woensdagmiddag en tevens op zaterdagmiddag.

    Online boodschappen doen is geen tijdrovende klus, het kost je gemiddeld maar 21 minuten. Des te regelmatiger je dit doet, hoe meer bedreven je er in wordt. Wil je boodschappen laten bezorgen? Let dan goed op de voorwaarden. Laat je boodschappen afleveren in Sloten, zorg dat er iemand thuis is die de boodschappen kan ontvangen en betalen. Vanzelf is dit in Boodschappen Bezorgen Guttecoven / Boodschappen Bezorgen Bolsward niet echt anders. In de regio van Boodschappen Bezorgen Noord-Holland behelst de weg tot een supermarkt ongeveer 900 meter. In de omgeving Sloten bieden veel verschillende supermarkten deze mogelijkheden. Bestel je de boodschappen online, dan hoef je er niet meer zelf naartoe.

    Geen sjouw met kratten. Vergeet die wachtrij aan de kassa. Alles afgeleverd tot in jouw keuken. Laat het internet voor jou werken! Het is niet alleen de supermarkt die aan huis bezorgt: ook bij een bakkerij in Sloten en slagerij in Sloten kun je terecht op de betreffende webshops. Weliswaar ook de groentewinkel en de visboer. Laat alles gemakkelijk thuisbezorgen. De servicekosten liggen in Sloten ongeveer tussen de 1 en 5 euro. Het laten bezorgen aan huis kan overdag tussen 9:20 tot zo’n 17:50 maar ook vaak in de avond tot 21:00 uur. Openingstijden verschillen echter wel per plaats. Bestel nu Snoep, jos poell en natuurlijk forel bij de internet-supermarkt.

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer