logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen Bezorgen Haelen

Boodschappen bij jou thuis laten bezorgen in Haelen

Het wordt steeds populairder: Alle boodschappen snel en goedkoop bij jou thuis laten bezorgen in Haelen. Shop alle boodschappen nu online en laat de bezorgers jouw boodschappen afleveren bij je thuis. Zelfs in Haelen is het relatief simpel om de boodschappen bij jou thuis te laten komen. Maak gebruik van de oranje button hieronder en bestel direct alle benodigde boodschappen online. Afsluitend geef jij de dag en het tijstip aan wanneer jij het bezorgd wil hebben.

Albert heijn bezorgt jouw boodschappen thuis in Haelen

Maak kennis met de online supermarkt van Albert Heijn. In de webshop AH.nl kun je op dit moment maar liefst 28.000 producten bestellen. Het bezoekje aan de supermarkt is niet meer nodig. Laat je boodschappen bezorgen in Haelen. Als je vandaag je bestelling doorgeeft, kan het morgen al bezorgd worden. Handig! Zelf een bezorgdag en tijdstip kiezen. Ook al woon je 3 hoog: Albert Heijn zorgt dat alles tot in de keuken bezorgd wordt.

Supermarkt
albertheijnsupermarktBoodschappen bezorgservice Albert Heijn Haelen

 • Grootste assortiment (ruim 28.000 producten)
 • Morgen al bezorgd wanneer je vandaag bestelt.
 • AH Bezorgt altijd tot in de keuken
 • Bestel op AH.nl
  jumbosupermarktDe boodschappen laten bezorgen door Jumbo Haelen
  Boodschappen thuisbezorgd door Jumbo Haelen? Ook de plaatselijke Jumbo bezorgt steeds vaker aan huis. Op Jumbo.nl kun je checken of er bij jou al aan huis bezorgd wordt.
  Bestel op jumbo.com
  plusupermarktJouw boodschappen thuis laten bezorgen door PLUS Haelen
  Boodschappen tot in de keuken laten bezorgen door PLUS in Haelen? PLUS bezorgt / levert de boodschappen landelijk af bij bijna alle huishoudens. Op Plus.nl zie je direct of er bij jou bezorgd wordt.
  Bestel op plus.nl
  butlon-supermarktAlle boodschappen aan huis bezorgd door Coop Haelen
  Alle benodigde producten uit de supermarkt laten bezorgen door Coop in Haelen? Op dit moment kun je bij Coop al gebruikmaken van de boodschappen bezorgservice. Ga naar de website Cooponline.nl om te zien of er ook bij jou geleverd wordt.
  Bestel op Butlon.com
  lidllogoDe boodschappen bezorgservice Lidl Haelen
  Uitzoeken of Lidl ook in Haelen ook bij jou thuis bezorgt? Lidl beschikt op dit moment nog niet over een bezorgservice.
  Geen bezorging
  aldilogoAlle boodschappen laten thuisbezorgen door Aldi Haelen
  Wil je weten of de Aldi in Haelen een eigen thuisbezorgservice heeft?Op dit moment bezorgt Aldi nog geen boodschappen aan huis.
  Geen bezorging

  Start met boodschappen bezorgen in Haelen

  • Geen gesleur met zware boodschappen. Alles thuis of op je werk bezorgd
  • Je bespaart tijd waar je veel leukere dingen mee kunt doen
  • Betaal je boodschappen met bankpas bij de bezorging
  Welke winkels bezorgen in Haelen?

  In schema hiernaast vind je een checklist met de verschillende supermarkten die de boodschappen vandaag kunnen bezorgen in Haelen. Selecteer direct de super waar jouw voorkeur naar uit gaat om te starten met online boodschappen doen.

  Meld zelf een supermarkt bezorgservice

  Heb jij het idee dat er nog bezorgdiensten zijn in Haelen die absoluut in dit rijtje opgenomen moet worden? Wij vernemen graag van jou met welke supermarkt bezorgers je kennis hebt. Gebruik hieronder de button om jouw supermarkt/bakkerij/slagerij/kruidenier direct in te sturen. Vanaf deze kant alvast hartelijk dank voor je medewerking!

  meld bezorg service

  De bezorgkosten van boodschappen bezorgen in Haelen

  Bezorgen van boodschappen is vaak (nog) niet gratis. Supers rekenen een kleine bijdrage voor het inpakken en bezorgen. Deze servicekosten voor het thuisbezorgen van je boodschappen in Haelen kunnen sterk varieren. Gratis bezorging? Vaak moet je dan minimaal een X bedrag besteden. Aan de andere kant zien we veel supers die een standaard tarief voor bezorging aanhouden. De bezorgkosten fluctueren zo tussen de €3,90 tot €6,30

  Hoelang moet je wachten voordat de boodschappen worden bezorgt in Haelen

  Het is niet meer dan logisch dat je jouw boodschappen snel in huis wilt hebben. Dat betekent dat het geen dagen moet duren voordat de bezorgdienst jouw producten komt bezorgen in Haelen. Goed nieuws: Meer en meer winkels hebben de belofte: Vandaag je boodschappen besteld? Dan wordt het morgen afgeleverd. Dus bestel nu, en geniet morgen van alle boodschappen.

  Supers in de buurt van Haelen

    Wat is jouw opinie over de boodschappen bezorgservices in Haelen?

    Worden de boodschappen op een behoorlijke manier bezorgd in Haelen?

    Eerdere ervaringen met boodschappen thuisbezorgd in Haelen

    Bij de internet-supermarkt shoppen en de bestelling thuis laten bezorgen in Haelen is iets wat steeds meer gebeurt. In de omgeving van Haelen tref je ruim 2 (food) winkels en slagerijen waar je de mogelijkheid hebt om online te bestellen. Bewoners van Leudal besteden maandelijks ruwweg 26,5 euro bij de online supermarkt. In Haelen worden in het bijzonder Chocolademelk en producten van Gazi geregeld online geshopt. Het thuis laten afleveren van boodschappen kost ongeveer €4,20. Op dit moment heeft zo'n 2,15% van de consumenten in Limburg hun boodschappen thuis laten bezorgen. Over circa 10 jaar neem dit toe met 29%. Laat jouw boodschappen thuisbezorgen in Haelen.

    4.67

    Andere steden en dorpen in de buurt van Haelen

    Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
    plus-logo Vanaf €6,00 Laten bezorgen of afhalen
    albert-heijn-logo Vanaf €4,95 Het grootste aanbod en de beste service
    jumbo-logo Vanaf €3,95 Scherpe jaaraanbiedingen en seizoensdeals
    butlon-logo Vanaf €6,95 Net nieuw: ook maaltijden bestellen
    hoogvliet Vanaf €5,99 Zowel pick-up-points als thusbezorging

    Wil jij het wel eens proberen om je boodschappen bij een internet-supermarkt te bestellen in Haelen? Je komt er pas achter als je het een keer geprobeerd hebt. Online boodschappen bestellen biedt enorm veel pluspunten in vergelijking met een tijdrovend bezoekje aan de supermarkt. In Haelen kan dit al maanden. Dagelijks rijden velen nog met hun Bentley Mulsanne of met een fraaie Volkswagen Crafter naar een supermarkt van Dirk of andere winkel in de gemeente Leudal? In de regio Limburg is online boodschappen bestellen erg gewild.

    Je opent je browser en gaat naar je favoriete supermarkt. Aansluitend sleep je de noodzakelijke boodschappen in jouw digitale winkelkarretje. In de laatste stap geef je het adres van levering door. Daarna kies je een aflevermoment. Enkele supers laten jou zelf kiezen hoe je betaalt. Bij veel supers kun je pas betalen wanneer de bezorging geschiedt. Dit is erg eenvoudig. Betaal gewoon met de pinpas bij de bezorgservice van de super. Een standaard gezin spendeert zo’n 96 euro in de 7 dagen aan de dagelijkse boodschappen. De bekendere supermarkten in de regio bezorgen boodschappen in Haelen eveneens op zakelijke adressen en ieder ander gewenste adres. Je kunt overigens ook via internet meedoen met speciale kortingsacties. Vind je online bestellen duur? De prijzen zijn in principe altijd hetzelfde als in de winkel.

    Boodschappen bestellen via internet in Haelen is een ware trend. In het jaar 2016 besteden we ongeveer 391 miljoen euro bij de internet supers. Retail-deskundigen verwachten een immense groei. Over 10 jaar is het ruim 3,1 miljard euro. Steeds meer supermarkten bieden ook een online webshop aan. Bij veel filialen in Haelen kunnen de inwoners ook online hun boodschappen bestellen. Voorbeelden zijn de regionale Pryma en/of Boni. Tegenwoordig is alles verkrijgbaar bij de online supermarkt. Producten als Uitjes maar bijvoorbeeld ook Diepvriesgroente. Alles van de A-merken zoals Nutrilon en ook The Fruit Lab. De online collectie van online supers is al gauw 14.000 artikelen. Ook bij de populaire slagerszaak in en rondom Haelen kun je steeds vaker via internet je bestelling doorgeven en thuis laten afleveren. Dit wordt veel gebruikt omdat je er op elk moment van de dag terecht kunt. Populaire momenten om te bestellen zijn woensdagmiddag en in het weekend.

    Online boodschappen doen kost vaak niet meer dan 21 minuten. Het leert snel: Hoe vaker je het doet, hoe bekwamer je wordt. De voorwaarden moet je goed lezen. Dit is erg belangrijk voor het thuisbezorgen. Als je boodschappen laat afleveren in Haelen, dan moet je wel thuis zijn op het moment van bezorging. Vanzelf is dit in Boodschappen Bezorgen Broekhuizen plus Boodschappen Bezorgen Zuurdijk vergelijkbaar. In de regio van Boodschappen Bezorgen Zuid-Holland behelst de gemiddelde afstand naar een super ongeveer 950 meter. In de regio Haelen vind je verschillende supermarkten. Je hoeft geen supermarkt meer te bezoeken als je alles online bestelt.

    Geen gesjor met tassen. Geen wachtrij bij de kassa. Laat de supermarkt gewoon alles bij jou bezorgen. Profteer vandaag nog van de eenvoud! Niet alleen bij supermarkten, het geldt ook voor andere food-retailers: ook bij een bakker in Haelen en slager in Haelen bestel je alle ambachtelijke producten online. Visboer, groenteman of kruidenier, alles is online te vinden. Alles van keukenpapier tot snoep bestel je gewoon via internet. Het tarief voor het inpakken en bezorgen ligt in Haelen ongeveer tussen de 1,25 en zo’n 4 euro. Bezorging vindt plaats vanaf de ochtend tussen 8:40 tot zo’n 17:30. Veel supers bezorgen ook in de avond tot ongeveer 21:40 uur. Bezorgtijden verschillen natuurlijk per supermarkt en plaats. Koop items als Kattenvoeding, lays en boodschappen uit de categorie bier direct online!

    Aanmelden bezorger?

    Aanmeldformulier

    Een nieuwe bezorger bij jou in de buurt gespot?  

    Vul dan hieronder de gegevens van de bezorgdienst in

     

    * Wij sturen deze gegevens nooit door naar andere partijen!

    Bedankt voor het melden

    Wij nemen binnenkort contact op met de bezorger voor het bespreken van de beschikbare mogelijkheden.

    Tot de volgende keer